Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm kızlar.. bende hamile kalmak istiyorum inşallah. regli günüm yarın ve ben çok heycanlıyım ne olur dua edin yaaaaaa......

Hayirlisi olsun canim insallah bebis seninledir

14,hafatama girdim...

doktor uzun boylu olan insanlarin karni daha gec cikiyormus....

kisa boylu olanlarin ise daha cabuk cikiyormus...

ve 20.haftadan sonra karin cikmaya basliyormus...

bide kilou insanlarin cabuk cikiyor bence benim gibi simdiden bu haftadan sonra cabuk büyüyormus zaten göbüsler

ins.canim...

rabbim en kisa zamanda sen ve diger isteyen tum arkadaslarimiza bu duyguyu yasatir...

amin canım ya inşalllah.. aslında bu ay 3 kilo almışım o beni baya ümitlendirdi.. normalde kendimi bildim bileli aynı kilodayım hiç kilo alamam.. hayırlısı inş bakalım ...

ya ben yemek yiyince midem sisiyor sanki oda büyüyir karnimla beraber normalmi bu agri felan olmuyo ama sisiyo yani

evet canim bende de oyle oluyor ,agri felan yokkk...

kiz benim gogusler cok buyumussende de oylemiiii

yakinda nadide sultana donmekten korkuyommm

anam benimde orta kattan cikmiyor ust kattan fiskiyriyorrrr

evet canim bende de oyle oluyor ,agri felan yokkk...

kiz benim gogusler cok buyumussende de oylemiiii

yakinda nadide sultana donmekten korkuyommm

anam benimde orta kattan cikmiyor ust kattan fiskiyriyorrrr

Nadide sultanmi??güldürdün beni yine

hayir canim cok büyüme yok bende acikcasi zetan ahim sahim da büyüklügü yoktu 75 80 takardim kücük yani halende ayni bi degisiklik yok böyle kalirsa bebisleri emziremem valla ben ac kalir yavrularim

yok anam benim boyle giderse garibim bebisim memislerimisim altinda ezilir garibimmmmm

nadideyi gececem o yine estetik yapti kurtuldu ya ben kocama diyim gelde memislerimi estetik yapiyimmmm

diyom yaaa benim hersey ust kata yapiyisoyr galibaaa

yok anam benim boyle giderse garibim bebisim memislerimisim altinda ezilir garibimmmmm

nadideyi gececem o yine estetik yapti kurtuldu ya ben kocama diyim gelde memislerimi estetik yapiyimmmm

diyom yaaa benim hersey ust kata yapiyisoyr galibaaa

kiss delimisin gecer o emzirme döneminden sonra normale döner ben evlenmeden düsünüydum ama
süt damarlari kesiliyomus o yüzden korkmustum böylece kaldi iste aman ne yapim büyürse büyür büyümesse yapilacak bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…