senin kaç haftalıkki çıkmadı daha
Zayifsin sanirim biraz farketmessin bence
sanki hergün büyüyor karnim hissediyorum ki ben hamile kiyafetleri giyiyorum zaten göbüsüm komik görünüyor
slm kızlar.. bende hamile kalmak istiyorum inşallah. regli günüm yarın ve ben çok heycanlıyım ne olur dua edin yaaaaaa......
14,hafatama girdim...
doktor uzun boylu olan insanlarin karni daha gec cikiyormus....
kisa boylu olanlarin ise daha cabuk cikiyormus...
ve 20.haftadan sonra karin cikmaya basliyormus...
slm kızlar.. bende hamile kalmak istiyorum inşallah. regli günüm yarın ve ben çok heycanlıyım ne olur dua edin yaaaaaa......
Hayirlisi olsun canim insallah bebis seninledir
bide kilou insanlarin cabuk cikiyor bence benim gibi simdiden bu haftadan sonra cabuk büyüyormus zaten göbüsler
kızlar ben kaçarrrrr :92:
midem hiç iyi değil yatayım barii :79:
boylu oldugum icin belkide gostermiyorum canim...
ayy ne guzel hamis kiyafetlerine basladin demek...
ins.canim...
rabbim en kisa zamanda sen ve diger isteyen tum arkadaslarimiza bu duyguyu yasatir...
kızlar ben kaçarrrrr :92:
midem hiç iyi değil yatayım barii :79:
bence trden göbüsün cikmis bi durumda geliceksin canim malum baya büyüycek bebis
amin canım ya inşalllah.. aslında bu ay 3 kilo almışım o beni baya ümitlendirdi.. normalde kendimi bildim bileli aynı kilodayım hiç kilo alamam.. hayırlısı inş bakalım ...
bencede canim....
kiz ben bir seyler yedigim zaman karnim daha bir buyuorrrrr
ya ben yemek yiyince midem sisiyor sanki oda büyüyir karnimla beraber normalmi bu agri felan olmuyo ama sisiyo yani
evet canim bende de oyle oluyor ,agri felan yokkk...
kiz benim gogusler cok buyumussende de oylemiiii
yakinda nadide sultana donmekten korkuyommm
anam benimde orta kattan cikmiyorust kattan fiskiyriyorrrr
Nadide sultanmi??güldürdün beni yine
hayir canim cok büyüme yok bende acikcasi zetan ahim sahim da büyüklügü yoktu 75 80 takardim kücük yani halende ayni bi degisiklik yok böyle kalirsa bebisleri emziremem valla ben ac kalir yavrularim
yok anam benim boyle giderse garibim bebisim memislerimisim altinda ezilir garibimmmmm
nadideyi gececem o yine estetik yapti kurtuldu ya ben kocama diyim gelde memislerimi estetik yapiyimmmm
diyom yaaa benim hersey ust kata yapiyisoyr galibaaa
kiss delimisin gecer o emzirme döneminden sonra normale döner ben evlenmeden düsünüydum ama
süt damarlari kesiliyomus o yüzden korkmustum böylece kaldi iste aman ne yapim büyürse büyür büyümesse yapilacak bisi yok
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...faz-etmeyecekseniz-bakin-37.html#post19244046 kızlar topik acaip ilginç ve çok kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?