Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Maşallah Maşallah nazar değmessin arkadaslarr..1 ay ızne gıttım geldım hamıleler cogalmıs..Tum hamıle arkadasları tebrık edıorum Allah kucaklarınada almayı nasıp etsın ınsallah.. aysucum bn 8 mayısta adet oldum.benı 9 hazıran yazarmısın?? simdiden tesekkurler..

kızlar merhaba;

bugün inanmayacağım bir şey oldu. yine rutin bir kan verme olayından sonra eşimle kahvaltı yapıyorduk. sonra doktorum aradı ve tebrik ederim dedi. hala inanamıyorum ya.

2 gün sonra gel değerin 2 ye katlaması gerekior dedi.

değerim 177.1 çıkmış. sizce nasıl bu değer? gerçekten hamile miyim? çok endişeleniyorum. internette araştırdım benden yüksek kişilerin değerleri 2 katına çıkmamış. böle bişi olur diye korkuyorum.

pazartesiyi iple çekiyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım....

allah gönlümüze göre versin canım inşallah. bak bende çok bunalıyordumş hiç umut etmediğim bir anda dr aradı ve hamilesin dedi. kesinlik pztesi belli olcak inşLLah. şu içim içimi yiyor. stres bitmiyormuş bunu anladım ben. çocuğumuz olmaz stres, kesinleşmez stres, kalbi çarpıyor mu stres, doğumu stres vs vs uzayıp gidicek galiba bu durum.

allah hepimizin yardımcısı olsun...

Tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin .... Şu stres konusuna gelince de, bırakın stresi de hamileliğin tadını çıkarmaya bakın derim. O kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksınız. ben birincide öyle oldum inşallah ikincide tadını çıkarıcam...

inşallah canım inşallah....
evet aslında stres konusunda doğru diyosun canım. ama kesin olmadığını bilmek beni endişelendirior.. allahın izniyle pazartesi ve çarşamba günleri güzel hbrler alırım inşallah....

Son düzenleme:
gerçekten dediğin gibi böyle bişey varsa bende onları allaha emanet ediyorum cnm....
amin canim,icini ferah tut..hayirlisi olsun...

Canım içini ferah tut....

Sonuç iyi çıkar İnşaallah....

iyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim iyiki varsınız.....

arkadaşlar aranızda tecrübeli olan çok kişi var hamilelikten önce yapılması gerekn testler nelerdir?ben kendimce bişeler yapıyorum genel sağlık açısından detaylı bir check-up yaptırdım şükürler olsun bişe çıkmadı sadece kansızlık çıktı ve bol bol su içmem gerekiyormuş dişlerimde sorun var çürükler sızlamalar onları yaptırıcam bu hafta işallah daha sonra kadın doğuma gidicem 2tane hastane var aklımda gideceğim ama hamilelikten önce yapılması gereken testler oduğunu duydum bana yardımcı olurmuusnuz

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...

PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??

canım değerin normal.doktor banada aynı şeyi söylemişti 1 hafta boyunca kan değerine baktır katlanması lazım demişti.ben baktırmadım bile hiç kötü düşünmedim bu güne kadar.sende panik yapma sakın.biliyorum stresli bir zaman ama rahat olmaya çalış

Sagol canim Allah hepimizin gönlüne göre versin senin adinada cok sevindim insallah hersey yolunda gider saglikla alirsin bebisini kucagina
Bende gelecek aya klomen kullanicam doktor dedi bugün hayirlisi olsun insallah Allah cok bekkletmesin suanda hersey güzel gözüküyor sorun yok gibi ama insallah Allah yüzüme güler benimde en kisa zamanda

teşekkür ederim canım. Bugün o stresi bitirdim 597 olmuş. şimdi çarşamba gününü bekliom. Keseyi görebilcekmiyiz bakalım:)

bende bu ay iğne ile bi tedaviye başlıcaktım onu bekliodum. Kendim test yapmıştım negatif çıkmıştı. Hep derler ya ummadığım zaman da oldu. Aynen benimde öyle oldu. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşllah...

olur inşallah gönlünü ferah tut yüzde bir bile ihtimal olsa onu tabiki araştırmalarında fayda var eskiden böle kontroller bile yokmuş kadınlar doktora doğururken giderlermiş şimdi tıp ilerledi herşeyi kontrol ediyorlar yinede şanslı sayılırız Allah yardımcın olsun

Bu arada yine regli oldum sürekli tarihim ileri atıyo 27 haziran yazarsanız sevinirim cuma günü öğlen birde randevu aldım rahim filmi için bakalım hayırlısı

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 17 haftalık(erkek)
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 4 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Laleee 9 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede

Umutlarım bir sonraki aya kaldı :26: listeye beni de eklermisin bebisim1 BAT 25 haziran

Bu arada yine regli oldum sürekli tarihim ileri atıyo 27 haziran yazarsanız sevinirim cuma günü öğlen birde randevu aldım rahim filmi için bakalım hayırlısı

Kızlar hepinizi düzenledim listede.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…