İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile17 haftalık
Bahar1212 hamile17 haftalık(erkek)
Nissam hamile15 haftalık
Nalan86 hamile12 haftalık
Evanur hamile12 haftalık
Fsane21 hamile9 aylık
Tugbanur2008 hamile10 haftalık
Tuanafunda hamile9 haftalık
Rojda0819 hamile8 haftalık
Epsilonsigma hamile8 haftalık
Beklemede hamile6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile5haftalık
AdaESILA hamile5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
aynen canlarim bende böleyim. Iste calismak istemiyorum ev desen les gibi ne temizlik yapasim geliyo ne yemek. esim yapmaya calisiyo ben hep uyuyum yada dizi izliyim yoksa aklima mukayet olamiyom sanki delircekmisim gibi geliyor. Cevremde herkes hamile yada yeni bebisleri olmus.Onlari görünce okdar eksik hissediyorum ki kendimi. Sabir versin Allah bize. Ben bu konuda gercekten cok gücsüz biriyim Allah fazla bekletmez insallah
allah gönlümüze göre versin canım inşallah. bak bende çok bunalıyordumş hiç umut etmediğim bir anda dr aradı ve hamilesin dedi. kesinlik pztesi belli olcak inşLLah. şu içim içimi yiyor. stres bitmiyormuş bunu anladım ben. çocuğumuz olmaz stres, kesinleşmez stres, kalbi çarpıyor mu stres, doğumu stres vs vs uzayıp gidicek galiba bu durum.
allah hepimizin yardımcısı olsun...
Tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin .... Şu stres konusuna gelince de, bırakın stresi de hamileliğin tadını çıkarmaya bakın derim. O kadar çabuk geçecek ki anlamayacaksınız. ben birincide öyle oldum inşallah ikincide tadını çıkarıcam...
gerçekten dediğin gibi böyle bişey varsa bende onları allaha emanet ediyorum cnm....Son zamanlarda çevremdeki tüm hamilelere amniyosentez uygulandı... hepsinin de sonucu güzel çıktı... bu uygulamanın ardında yatan şeyin de ne olduğunu öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum. Hamile kadının karnından alınan amniyo sıvısının kanser ilacı yapımında kullanıldığı ve bu nedenle birçok hamile kadından sıvı alındığını duydum... eğer doğruysa bu kadar insana yaşattıkları endişe dolu günler için allah onları bildiği gibi yapsın derim....
amin canim,icini ferah tut..hayirlisi olsun...
Canım içini ferah tut....
Sonuç iyi çıkar İnşaallah....
kızlar merhaba;
bugün inanmayacağım bir şey oldu. yine rutin bir kan verme olayından sonra eşimle kahvaltı yapıyorduk. sonra doktorum aradı ve tebrik ederim dedi. hala inanamıyorum ya.
2 gün sonra gel değerin 2 ye katlaması gerekior dedi.
değerim 177.1 çıkmış. sizce nasıl bu değer? gerçekten hamile miyim? çok endişeleniyorum. internette araştırdım benden yüksek kişilerin değerleri 2 katına çıkmamış. böle bişi olur diye korkuyorum.
pazartesiyi iple çekiyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım....[/QU
allahım gönlüne göre versin canım işallah
canım değerin normal.doktor banada aynı şeyi söylemişti 1 hafta boyunca kan değerine baktır katlanması lazım demişti.ben baktırmadım bile hiç kötü düşünmedim bu güne kadar.sende panik yapma sakın.biliyorum stresli bir zaman ama rahat olmaya çalışkızlar merhaba;
bugün inanmayacağım bir şey oldu. yine rutin bir kan verme olayından sonra eşimle kahvaltı yapıyorduk. sonra doktorum aradı ve tebrik ederim dedi. hala inanamıyorum ya.
2 gün sonra gel değerin 2 ye katlaması gerekior dedi.
değerim 177.1 çıkmış. sizce nasıl bu değer? gerçekten hamile miyim? çok endişeleniyorum. internette araştırdım benden yüksek kişilerin değerleri 2 katına çıkmamış. böle bişi olur diye korkuyorum.
pazartesiyi iple çekiyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım....
allah gönlümüze göre versin canım inşallah. bak bende çok bunalıyordumş hiç umut etmediğim bir anda dr aradı ve hamilesin dedi. kesinlik pztesi belli olcak inşLLah. şu içim içimi yiyor. stres bitmiyormuş bunu anladım ben. çocuğumuz olmaz stres, kesinleşmez stres, kalbi çarpıyor mu stres, doğumu stres vs vs uzayıp gidicek galiba bu durum.
allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım değerin normal.doktor banada aynı şeyi söylemişti 1 hafta boyunca kan değerine baktır katlanması lazım demişti.ben baktırmadım bile hiç kötü düşünmedim bu güne kadar.sende panik yapma sakın.biliyorum stresli bir zaman ama rahat olmaya çalış
sagol canim allah hepimizin gönlüne göre versin senin adinada cok sevindim insallah hersey yolunda gider saglikla alirsin bebisini kucagina
Bende gelecek aya klomen kullanicam doktor dedi bugün hayirlisi olsun insallah allah cok bekkletmesin suanda hersey güzel gözüküyor sorun yok gibi ama insallah allah yüzüme güler benimde en kisa zamanda
tşk ederim cnm bende öle yapmaya çalışıyorum yaşımda daha 26 hani yaşlada alakası yok bizim durumun bakalım hayırlısı ne çıkacak genelde herkesin sonucu temiz çıkıyo hatta burda bi forumda okudum 10:1 ihtimalle amniyosentez yaptıran birinin bile temiz çıkmış sonucu inşallah bizimde öyle olur
Maşallah Maşallah nazar değmessin arkadaslarr..1 ay ızne gıttım geldım hamıleler cogalmıs..Tum hamıle arkadasları tebrık edıorum Allah kucaklarınada almayı nasıp etsın ınsallah.. aysucum bn 8 mayısta adet oldum.benı 9 hazıran yazarmısın?? simdiden tesekkurler..
Umutlarım bir sonraki aya kaldı :26: listeye beni de eklermisin bebisim1 BAT 25 haziran
Bu arada yine regli oldum sürekli tarihim ileri atıyo 27 haziran yazarsanız sevinirim cuma günü öğlen birde randevu aldım rahim filmi için bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?