Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

aynen öyle canım, bazen her şeyi bırakasım geliyo. şu an da o duygular içindeyim. bu aydan sonra tatil zaten bırakayım her şeyi diyorum. bu ay sözde ben hiç ümitli, değildim. testin negatif olduğunu da biliyordum ama iişte... iyiki sizler varsınız. aynı hisleri yaşayanlarla bu durumu konuşmak daha rahatlatıcı oluyor.

hayırlısı....

amin canım inşallah...

en kısa zamanda şifa bulursun canım inşallah. en azında problemin ne olduğu belli. problemi bilmek çözümün yarısıdır.

benim problemim yaklaşık 2 yıl sonra belli oldu. bende yumurtlayamıyorum. bu ay iğne tedavisi başlıcak. hepimiz belli yollardan geçioruz bu süreçte. zorluklar aşıyoruz. bazen bunalıyoruz(benim şu an olduğu gibi), bazen boş vere biliyoruz. hakkımızda hayırlısı canım...

aynen canim benim doktorum beni daha detayli arastirmak icin baska doktora yönlendirdi. pazartesi gidicez bakalim bu doktor nedicek bu 4. doktor olcak. ilk 2 doktor hic ilgilenmedi. simdiki doktorum baya iyi ama kendi bulamiyo sorunu simdiye kadar kalman lazimdi dio cünkü yumurtlamam da iyiydi benim bi tek bu ay yumurtlamadim. Olmadimi olmuyor iste yapcak hic bisey yok bu ay hayit otuna baslicam ben insallah iyi olur.
Bu arada ben bisey sorucam buay 13. gün doktora gittigimde bana 3 gün icinde yumurtlicaksin dedi yumurtam 13mm idi. sonra ben hep ovulasyon testi yaptim ama hep negatif 17. gün bir daha gittim 23mm olmus yumurtlamamissin dedi. ben dedim ee yumurtlamammi bundan sonra olmaz dedi. Sizce catlatici igne falan vursaydi yumurtlayabilirmiydim. yani neden müdahale etmedi olmaz bu ay dedi kesti atti. benim lh hormonum mu yükselmedi ki ??

aynen canlarim bende böleyim. Iste calismak istemiyorum ev desen les gibi ne temizlik yapasim geliyo ne yemek. esim yapmaya calisiyo ben hep uyuyum yada dizi izliyim yoksa aklima mukayet olamiyom sanki delircekmisim gibi geliyor. Cevremde herkes hamile yada yeni bebisleri olmus.Onlari görünce okdar eksik hissediyorum ki kendimi. Sabir versin Allah bize. Ben bu konuda gercekten cok gücsüz biriyim Allah fazla bekletmez insallah

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 17 haftalık(erkek)
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede

Son düzenleme:
slm kızlar,
bugün 17.haftaya girdik allahın izniyle
ama çok zor günler geçiriyorum 3'lü testim 92:1 çıktı ve amniyosentez yapıldı yani bebeğin sıvısından örnek alındı çok zor bi gündü 1 gün hastanede yattık down sendromu şüphesi var 92 de 1 ihtimal ama insan yinede korkuyor şimdi 3 hafta sonuç beklicez allah sonumuzu hayır etsin inşallah,bu tarama testlerinin sonuçlarının %40 yanılma payı var inşallah yanılmıştır çünkü ne kan uyuşmazlığımız ne ailede böyle bir özürlülük durumu yok şaşırdık kaldık yarın finallerim de var aklım hep bebeğimde ne ders kaldı ne başka bişey ama iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sonuçlarım temiz çıkarda sizlere hemen müjdeyi veririm allah yardımıcımız olsun hepimizin

benim bir arkadaşımda geç hamile kaldı 37 yaşında ve hamileyken ondada aynı şeyler olmuştu iyi hatırlıorum kaç doktora gittiler çok korktular ama geç anne olanlarda genelde böle sorunlar varmış gibi gözüküyormuş ama çok sağlıklı bir kızı var yanılmışlar o yüzden üzme kendini iyi düşün iyi olsun...

tşk ederim cnm bende öle yapmaya çalışıyorum yaşımda daha 26 hani yaşlada alakası yok bizim durumun bakalım hayırlısı ne çıkacak genelde herkesin sonucu temiz çıkıyo hatta burda bi forumda okudum 10:1 ihtimalle amniyosentez yaptıran birinin bile temiz çıkmış sonucu inşallah bizimde öyle olur

Son zamanlarda çevremdeki tüm hamilelere amniyosentez uygulandı... hepsinin de sonucu güzel çıktı... bu uygulamanın ardında yatan şeyin de ne olduğunu öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum. Hamile kadının karnından alınan amniyo sıvısının kanser ilacı yapımında kullanıldığı ve bu nedenle birçok hamile kadından sıvı alındığını duydum... eğer doğruysa bu kadar insana yaşattıkları endişe dolu günler için allah onları bildiği gibi yapsın derim....

Foruma fırsat buldukça girebiliyodum ama bundan sonra daha sık gelicem :))) Benim yasaklı sürem doldu ve çalışmalar başladı. önümüzdeki iki üç gün içinde adet olmazsam güzel haberi sizlerle paylaşıcam... ama bu sefer çevreme daha geç söylemeyi düşünüyorum tekrar hüsrana uğramamak için. Bu arada aranızda çin takvimini takip eden ve doğruluğuna inanan var mı ...

amin canim,icini ferah tut..hayirlisi olsun...

slm kizlar nasilsiniz...

bende allah nasip ederse p.tesi turkiyeye ucuyorum,tatile geliyorummmm

hazirliklar su bu derken girmeye pek zamanim olmuyor...

bir surede giremiyecem galiba,ama firsat buldukca gelirim..

kendinize iyi bakin kizlar gorusmek uzereee:81::81:

Fsane21 hamile 9 aylık
Kayyum hamile 5haftalık

Hayırlı yolculuklar canım....

Kendine ve bebişe iyi bak....

Hayırlısıyla gidin gelin.....:79::80:

İnşaallah canım....

Müjdeli haberlerini bekliyoruz....

Hoşgeldin canım tekrardan....

Kendini fazla üzme canım....

Hayırlısı olsun....

Canım içini ferah tut....

Sonuç iyi çıkar İnşaallah....

Fsane21 hamile 9 aylık
Kayyum hamile 5haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…