Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki güzelim bende aynı duyguları yaşıyorum...Napalım bizimde sınavımız bu,,sabretmek ve herşeye rağmen hamd etmek gerek..Rabbim hiçbir kullarına taşıyamayacağı yükü vermezmiş ... hem ben inanıyorum ki zaman gelecek bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız.....Unutma ki her zaman dua et ve yalnız olduğunu düşünme güzelim..
Merhaba kizlar ben de bu foruma bi giriyorum bi cikiyorum
Bizde 5. ayimizdayiz hala bekliyoruz ama maalesef bu ay ben yumurtlayamamisim yani buay da daha basindan cöpe gitti.Benim prolaktin problemim var ve 2 aydir ilac kullaniyorum. Doktor ilk prolaktini düsürelim sonra baska tedaviler deneriz diyor. Bu ay aslinda cok umutluydum cünkü prolaktinim kesin düsmüstür die düsünüyordum ama bu ayda yumurtlayamamisim . Bugün kan sonucumu alicam bakalim prolaktinim düsmüsmü gerci zaten cok yüksek degildi ama sonucta hamilelige engellmis.
Sizinle ayni duygulari paylasiyorum beklemek cok zor gercekten.Ve elinde yapacak hicbirseyin olmamasi. Birde üzüldügüm diger nokta esim de kontrol edildi ve onun sonuclari cok iyi sükür Allah ima. Ama gecici kisir olan benim ve bu beni daha da fazla üzüyor kendimi eksikmis gibi hissediyorum. Sanirim zaman gittikce üstüme daha cok agirlik biniyor ve sonunda hic o güzel haberi alamamaktan korkuyorum. Allah hepimize sabir versin ve bu sabrin sonu kocaman bir mutluluk olsun insallah
amin canım inşallah...
en kısa zamanda şifa bulursun canım inşallah. en azında problemin ne olduğu belli. problemi bilmek çözümün yarısıdır.
benim problemim yaklaşık 2 yıl sonra belli oldu. bende yumurtlayamıyorum. bu ay iğne tedavisi başlıcak. hepimiz belli yollardan geçioruz bu süreçte. zorluklar aşıyoruz. bazen bunalıyoruz(benim şu an olduğu gibi), bazen boş vere biliyoruz. hakkımızda hayırlısı canım...
aynen öyle canım, bazen her şeyi bırakasım geliyo. şu an da o duygular içindeyim. bu aydan sonra tatil zaten bırakayım her şeyi diyorum. bu ay sözde ben hiç ümitli, değildim. testin negatif olduğunu da biliyordum ama iişte...iyiki sizler varsınız. aynı hisleri yaşayanlarla bu durumu konuşmak daha rahatlatıcı oluyor.
hayırlısı....
slm kızlar,
bugün 17.haftaya girdik allahın izniyle
ama çok zor günler geçiriyorum 3'lü testim 92:1 çıktı ve amniyosentez yapıldı yani bebeğin sıvısından örnek alındı çok zor bi gündü 1 gün hastanede yattık down sendromu şüphesi var 92 de 1 ihtimal ama insan yinede korkuyor şimdi 3 hafta sonuç beklicez allah sonumuzu hayır etsin inşallah,bu tarama testlerinin sonuçlarının %40 yanılma payı var inşallah yanılmıştır çünkü ne kan uyuşmazlığımız ne ailede böyle bir özürlülük durumu yok şaşırdık kaldık yarın finallerim de var aklım hep bebeğimde ne ders kaldı ne başka bişey ama iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sonuçlarım temiz çıkarda sizlere hemen müjdeyi veririm allah yardımıcımız olsun hepimizin
benim bir arkadaşımda geç hamile kaldı 37 yaşında ve hamileyken ondada aynı şeyler olmuştu iyi hatırlıorum kaç doktora gittiler çok korktular ama geç anne olanlarda genelde böle sorunlar varmış gibi gözüküyormuş ama çok sağlıklı bir kızı var yanılmışlar o yüzden üzme kendini iyi düşün iyi olsun...
slm kızlar,
ama çok zor günler geçiriyorum 3'lü testim 92:1 çıktı ve amniyosentez yapıldı yani bebeğin sıvısından örnek alındı çok zor bi gündü 1 gün hastanede yattık down sendromu şüphesi var 92 de 1 ihtimal ama insan yinede korkuyor şimdi 3 hafta sonuç beklicez allah sonumuzu hayır etsin inşallah,bu tarama testlerinin sonuçlarının %40 yanılma payı var inşallah yanılmıştır çünkü ne kan uyuşmazlığımız ne ailede böyle bir özürlülük durumu yok şaşırdık kaldık yarın finallerim de var aklım hep bebeğimde ne ders kaldı ne başka bişey ama iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sonuçlarım temiz çıkarda sizlere hemen müjdeyi veririm allah yardımıcımız olsun hepimizin
slm kızlar,
slm kizlar nasilsiniz...
bende allah nasip ederse p.tesi turkiyeye ucuyorum,tatile geliyorummmm
hazirliklar su bu derken girmeye pek zamanim olmuyor...
bir surede giremiyecem galiba,ama firsat buldukca gelirim..
kendinize iyi bakin kizlar gorusmek uzereee:81::81:
Foruma fırsat buldukça girebiliyodum ama bundan sonra daha sık gelicem :))) Benim yasaklı sürem doldu ve çalışmalar başladı.önümüzdeki iki üç gün içinde adet olmazsam güzel haberi sizlerle paylaşıcam... ama bu sefer çevreme daha geç söylemeyi düşünüyorum tekrar hüsrana uğramamak için. Bu arada aranızda çin takvimini takip eden ve doğruluğuna inanan var mı ...
Hayırlı yolculuklar canım....
Kendine ve bebişe iyi bak....
Hayırlısıyla gidin gelin.....:79::80:
Merhaba kizlar ben de bu foruma bi giriyorum bi cikiyorum
Bizde 5. ayimizdayiz hala bekliyoruz ama maalesef bu ay ben yumurtlayamamisim yani buay da daha basindan cöpe gitti.Benim prolaktin problemim var ve 2 aydir ilac kullaniyorum. Doktor ilk prolaktini düsürelim sonra baska tedaviler deneriz diyor. Bu ay aslinda cok umutluydum cünkü prolaktinim kesin düsmüstür die düsünüyordum ama bu ayda yumurtlayamamisim . Bugün kan sonucumu alicam bakalim prolaktinim düsmüsmü gerci zaten cok yüksek degildi ama sonucta hamilelige engellmis.
Sizinle ayni duygulari paylasiyorum beklemek cok zor gercekten.Ve elinde yapacak hicbirseyin olmamasi. Birde üzüldügüm diger nokta esim de kontrol edildi ve onun sonuclari cok iyi sükür Allah ima. Ama gecici kisir olan benim ve bu beni daha da fazla üzüyor kendimi eksikmis gibi hissediyorum. Sanirim zaman gittikce üstüme daha cok agirlik biniyor ve sonunda hic o güzel haberi alamamaktan korkuyorum. Allah hepimize sabir versin ve bu sabrin sonu kocaman bir mutluluk olsun insallah
slm kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?