kızlar merhaba;
bugün inanmayacağım bir şey oldu. yine rutin bir kan verme olayından sonra eşimle kahvaltı yapıyorduk. sonra doktorum aradı ve tebrik ederim dedi. hala inanamıyorum ya.
2 gün sonra gel değerin 2 ye katlaması gerekior dedi.
değerim 177.1 çıkmış. sizce nasıl bu değer? gerçekten hamile miyim? çok endişeleniyorum. internette araştırdım benden yüksek kişilerin değerleri 2 katına çıkmamış. böle bişi olur diye korkuyorum.
pazartesiyi iple çekiyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım....
teşekkür ederim canım. Bugün o stresi bitirdim 597 olmuş. şimdi çarşamba gününü bekliom. Keseyi görebilcekmiyiz bakalım:)
aysucum nasılsın görüşemiyoruz uzun süredir
İyilik canım nolsun ya....
Bu aralar çok giremiyorum,yazılı yaptım onları okuyorum canım ya....
Son yazılılar işte....
Senden ne var ne yok?
bende çok sık giremiyorum bu aralar.topiğimiz sessizleşti iyice
bende iyiyim canım mide bulantısıyla uğraşıp duruyorum.şükür bu aralar azaldı.normale dönüyorum yanibir ara hasta gibi dolaşıyordum
Canım çok sevindim.....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....
Darısı başıma İnşaallah......
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
inşallah canım inşallah...
allah tüm isteyenlere nasip etsin.
liste için de eline sağlık, umarım en kısa zamanda hamilelerle dolar....:)
Kızlar hepinizi düzenledim listede.....
HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN CNMMM SAĞLICAKLA BİRLİKTE İLERLİYELİMMMMMMMM
olur inşallah gönlünü ferah tut yüzde bir bile ihtimal olsa onu tabiki araştırmalarında fayda var eskiden böle kontroller bile yokmuş kadınlar doktora doğururken giderlermiş şimdi tıp ilerledi herşeyi kontrol ediyorlar yinede şanslı sayılırız Allah yardımcın olsun
arkadaşlar erken sevindim ben...
bugün maalesef keseyi göremedik. değerlerim katlanıyor ama dr dış gebelikten şüpelendi...
çok yıkıcı oldu yaaa(((
kırmızılar geldı bu ayda olmadıı halbukı ne kadar cok ıstıyordumm bugun karar verdımm olacagı gunu bekleyecegım artıkk cokk ıstemıcemmm
öyle öyle canım bunada şükür hiç bilmesek daha kötü tabi dediğin gibi biz şanslıyız yine
kırmızılar geldı bu ayda olmadıı halbukı ne kadar cok ıstıyordumm bugun karar verdımm olacagı gunu bekleyecegım artıkk cokk ıstemıcemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?