Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Keseyi görmenize sevindim canım....

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin....

Senin de canım Amin.....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 17 haftalık(erkek)
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 4 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Laleee 9 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede

canım kusura bakma 2 haftadır girmedim kanamam olmuştu bir damla dr sürekli yatak istirahati verdi 3 günde bir iğne oluyorum bidaha olmadı salı günü kontrolüm var

ben dr ilk gidişimde direkt çocuk istiyoruz olmuyor diye gittim

yapılanlar sırası ile vajinal muane + hormon testi 3. gün + rahim filmi 7. gün
sonra eşimden spermiyogram istemişti onada 3 günlük cinse perhiz isteniyor
rahim filminde sonra zaten kanamam olmuştu 2 hafta bide dr korunun demişti
sonra adetin 2. günü gonal f e başladım yumurta geliştirici
belli aralıklarla dr çağırıyor takip ediyor iğneyi göbekten kendim yaptım çok kolay korkulacak bişey değil istenilen büyüklüğe gelincede benim erken geldi 10. gün çatlatma iğnemi yaptım iğneden sonra 12. ve 36. saatlerde ilişki.işte böyle gelişti benim umarım yardımcı olmuşumdur

bugün rahim filmine gittim gayet rahat geçti sadece bir kaç saat sonra adet sancısı gibi sancım oldu temiz çıktı çok şükür

bebişin durumu nasıl bahacım,,,,inşallah iyidir,,,

iyi canım çok şükür ki bebek çok iyi geçen gün içim rahat etsin diye kontrole gittim herşey çok normal parmağını emiyodu benim sıpa
inşallah amniyosentez sonuçlarımızda temiz çıkarda iyice rahatlarız 10 gün falan kaldı sonuçların çıkmasına günler geçmek bilmioallah yardımcımız olsun hareketlerini de hissediyorum artık çok alıştım varlığına allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

merhaba kızlar nasılsınız? bayadır giremiyorum çk sıkıntılı bir dönemdeyim.. bu arada
cnm 30 mayıs regl oldum...

aaa çk geçmiş olsun cnm korkmaa benim yakın arkadaşımda da öyle bir durum oldu 3 ay boyunca istirahat etti temmuzda inş bebişini kucağını alacak...bu dönemlerde sakın kendini zorlama ağırlık kaldırmaa sürekli yat ,, psikolojin de çok önemlii unutmaa tamam mı :) biliyorum sıkıcı ama katlanacaksın güzelimmm ,,

ve verdiğin bilgiler için çok sağolasın tatlımmm dr göründüğümde en azından bilinçli olurum :) Büyük Anadolu Hastanasinde Zehra Dr'a gidicez işinde uzmanmış zaten prof... eşim dün randevu almaya çalıştı ama hep doluymuşş bakalım yarın birebir gidip görüşeceğiz kendisiyle inşş en yakın zamana randevu alırızz..çünkü beklemek o kadar zor kii hem heyecanlıyımm hemdee tuhafımmm garip bir duygu selindeyim işte

Tekrardan Allah razı olsun senden canımmm gebelik sürecin rahat geçer inşşşş ve zamanı geldiğinde sağlıkla sıhhatle meleğine kavuşursun sende güzelimmm,,

Öpüyorum senii gelişmelerden haberdar ederimm..

Ayy maşaalllahhh sıpışa :) inş güzelimm inşşş mevlammm sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin....Sen içini ferah tuttttt inanıyorum kii herşey yolunda

bugün rahim filmine gittim gayet rahat geçti sadece bir kaç saat sonra adet sancısı gibi sancım oldu temiz çıktı çok şükür

Ohh hadi gözün aydın darısı başıma :)

aa süper bi haber buu keseyi görebilmenize çok sevindimmmm bak bide neler düşünüyordun !.. Güzelim içini ferah tuttt sağ sağlim bi şekilde bebişini kucağına alacaksınnnn ama nolurrrr güzel şeyler düşün olur muu..

Bu arada seninde geçmiş kandilin mübarek olsunnn ,,

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 17 haftalık(erkek)
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 11 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 7 haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 4 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Laleee 9 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede

Son düzenleme:
sağol cnmm inşallah bitanem yaa bu ralar çok yoğunum bennn o nedenle biraz korkularım oluştu.

sen ne yapıyosunnn???

bende normale dönüyorum yavaş yavaş.mide bulantım azaldı.halsizlikte bitti.sadece belim ağrımaya başladı.şimdi uzanıyorum geçsin diye ama karnıma vurmaya başladı ağrı.yorgunluktan galiba.sende dikkat et kendine.fazla yorulmamaya çalış

inşallah canım. hayırlısı ile bebişi de bir görsek...:)

darısı tüm isteyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…