kızlar sonunda bugün keseyi gördük. dr çok küçük dedi daha haftayı bile hesaplayamadı. 10 gün sonra gelin dedi. bakalım nasıl olcak? sevinemiyoruz yaa?
hepinizin kandili mübarek, dualarınız kabul olsun......
Canım kızçemmm hamişlik nasıl gidiyor bakim :)) ne zamandır rastlaşamıyoruz sana sormak istediğim birkaç soru var :)) görünce artık yanıtlarsın
Hatırlarsın ki benimde adet günüm epeyce geçmişti hamileyim sanıyorken kistlerden şüphelenir oldum nitekimde öyle oldu gerçi hoş doktora görünmedim ama yanıldığımı da sanmıyorum...Hani bi yazışmanda bahsetmiştin yumurtalar çatlamayınca kiste dönüşüyormuş benimde öyle oldu...Sormak istediğim soruya gelince ilk etapta doktora ne diyerek göründün ve tedavi sürecin nasıl oldu? testler ilaçlar vs....
Yazımı görüpte yanıtlarsan seviinirim..
Kendine ve bebişe iyibak görüşürüs...mcx..
bebişin durumu nasıl bahacım,,,,inşallah iyidir,,,
canım kusura bakma 2 haftadır girmedim kanamam olmuştu bir damla dr sürekli yatak istirahati verdi 3 günde bir iğne oluyorum bidaha olmadı salı günü kontrolüm var
ben dr ilk gidişimde direkt çocuk istiyoruz olmuyor diye gittim
yapılanlar sırası ile vajinal muane + hormon testi 3. gün + rahim filmi 7. gün
sonra eşimden spermiyogram istemişti onada 3 günlük cinse perhiz isteniyor
rahim filminde sonra zaten kanamam olmuştu 2 hafta bide dr korunun demişti
sonra adetin 2. günü gonal f e başladım yumurta geliştirici
belli aralıklarla dr çağırıyor takip ediyor iğneyi göbekten kendim yaptım çok kolay korkulacak bişey değil istenilen büyüklüğe gelincede benim erken geldi 10. gün çatlatma iğnemi yaptım iğneden sonra 12. ve 36. saatlerde ilişki.işte böyle gelişti benim umarım yardımcı olmuşumdur
iyi canım çok şükür ki bebek çok iyi geçen gün içim rahat etsin diye kontrole gittim herşey çok normal parmağını emiyodu benim sıpa
inşallah amniyosentez sonuçlarımızda temiz çıkarda iyice rahatlarız 10 gün falan kaldı sonuçların çıkmasına günler geçmek bilmioallah yardımcımız olsun hareketlerini de hissediyorum artık çok alıştım varlığına allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
bugün rahim filmine gittim gayet rahat geçti sadece bir kaç saat sonra adet sancısı gibi sancım oldu temiz çıktı çok şükür
kızlar sonunda bugün keseyi gördük. dr çok küçük dedi daha haftayı bile hesaplayamadı. 10 gün sonra gelin dedi. bakalım nasıl olcak? sevinemiyoruz yaa?
hepinizin kandili mübarek, dualarınız kabul olsun......
iyii gecelerrrrrrrrrrr.nasılsınız arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr..
bu arada ben 7. haftadayımmmmm
bebişi mcimmmm
iyi geceler canım.bebişte büyümüş maaşallah
sağol cnmm inşallah bitanem yaa bu ralar çok yoğunum bennn o nedenle biraz korkularım oluştu.
sen ne yapıyosunnn???
Ayy maşaalllahhh sıpışa :) inş güzelimm inşşş mevlammm sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin....Sen içini ferah tuttttt inanıyorum kii herşey yolunda
Ohh hadi gözün aydın darısı başıma :)
aa süper bi haber buu keseyi görebilmenize çok sevindimmmm bak bide neler düşünüyordun !.. Güzelim içini ferah tuttt sağ sağlim bi şekilde bebişini kucağına alacaksınnnn ama nolurrrr güzel şeyler düşün olur muu..
Bu arada seninde geçmiş kandilin mübarek olsunnn ,,
Keseyi görmenize sevindim canım....
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin....
Senin de canım Amin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?