canım kusura bakma 2 haftadır girmedim kanamam olmuştu bir damla dr sürekli yatak istirahati verdi 3 günde bir iğne oluyorum bidaha olmadı salı günü kontrolüm var
ben dr ilk gidişimde direkt çocuk istiyoruz olmuyor diye gittim
yapılanlar sırası ile vajinal muane + hormon testi 3. gün + rahim filmi 7. gün
sonra eşimden spermiyogram istemişti onada 3 günlük cinse perhiz isteniyor
rahim filminde sonra zaten kanamam olmuştu 2 hafta bide dr korunun demişti
sonra adetin 2. günü gonal f e başladım yumurta geliştirici
belli aralıklarla dr çağırıyor takip ediyor iğneyi göbekten kendim yaptım çok kolay korkulacak bişey değil istenilen büyüklüğe gelincede benim erken geldi 10. gün çatlatma iğnemi yaptım iğneden sonra 12. ve 36. saatlerde ilişki.işte böyle gelişti benim umarım yardımcı olmuşumdur
bugün rahim filmine gittim gayet rahat geçti sadece bir kaç saat sonra adet sancısı gibi sancım oldu temiz çıktı çok şükür
aaa çk geçmiş olsun cnm korkmaa benim yakın arkadaşımda da öyle bir durum oldu 3 ay boyunca istirahat etti temmuzda inş bebişini kucağını alacak...bu dönemlerde sakın kendini zorlama ağırlık kaldırmaa sürekli yat ,, psikolojin de çok önemlii unutmaa tamam mı :) biliyorum sıkıcı ama katlanacaksın güzelimmm ,,
ve verdiğin bilgiler için çok sağolasın tatlımmm dr göründüğümde en azından bilinçli olurum :) Büyük Anadolu Hastanasinde Zehra Dr'a gidicez işinde uzmanmış zaten prof... eşim dün randevu almaya çalıştı ama hep doluymuşş bakalım yarın birebir gidip görüşeceğiz kendisiyle inşş en yakın zamana randevu alırızz..çünkü beklemek o kadar zor kii hem heyecanlıyımm hemdee tuhafımmm garip bir duygu selindeyim işte
Tekrardan Allah razı olsun senden canımmm gebelik sürecin rahat geçer inşşşş ve zamanı geldiğinde sağlıkla sıhhatle meleğine kavuşursun sende güzelimmm,,
Öpüyorum senii gelişmelerden haberdar ederimm..
arwencim canım çok tebrik ederim yeni gördüm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun canım. ben de rahim filmi çektirdim geçen ay ve bu ay hamile kaldım...:) darısı başına...
amin canım. bir günlük bizi çok üzdü keseyi göremedik ama ertesi gün yine sevindik. hakkımızda hayırlısı...
ayy ağzından bal damlıyor inşallah cnm peki bir şey sorayım o zaman tıkanıklık falan vardı açıldı damı hamile kaldın yoksa sanada temiz mi demişlerdi ???
canım kese çok küçüktü. inşallah bebği bu hafta sonu görcez. küçük olduğu için haftası bile hesaplanamadı. benimki geç döllenme galiba...Cnm keseyi gördük demişsin içinde bebek görünüyo mu ve kaç haftalıktı yazar mısın ...
canım kese çok küçüktü. inşallah bebği bu hafta sonu görcez. küçük olduğu için haftası bile hesaplanamadı. benimki geç döllenme galiba...
mrb arkadaşlar;
ya ben de bugün çok hafif pembe bir akıntı oldu. dr u aradım yarın göreyim seni dedi ve progestan hapı verdi.
sizde de oldu mu böyle bişi endişelendim şimdi?
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile17 haftalık
Bahar1212 hamile17 haftalık(erkek)
Nissam hamile15 haftalık
Nalan86 hamile12 haftalık
Evanur hamile12 haftalık
Fsane21 hamile9 aylık
Tugbanur2008 hamile10 haftalık
Tuanafunda hamile9 haftalık
Rojda0819 hamile8 haftalık
Epsilonsigma hamile8 haftalık
Beklemede hamile6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile5haftalık
AdaESILA hamile5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
bende hamileler arasına ne zaman gircem yaaaofff.
benim oldu ya işte 16 gün oldu çok şükür şimdi iyiyiz
kesenin yanında kan görünüyordu 3 günde bir iğne oluyorum progestanı ben zaten başından beri kullanıyordum
şimdi kesenin yanındaki kan geçmiş kalp atışlarınıda duydum
sürekli yattım ben zorunlu olmadıkça kalmadım sende dikkat et hareketlerine özellikle ben ilk başlarda farkında olmadan ani hareketler yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?