Hoşbulduk canım:79::80:
Ne var ne yok? Adet oldun mu?
merhaba arkadaşlar;
bende bugün dr.a gittim. bi sorun yokmuş ama yorma kendini dedi ve 7 günlük rapor verdi. 5 haftalık dedi ve daha bebişi göremedik ve kalp atışını duyamdık. 1 hafta sonra yine gitcez inşallah görürüz....
merhaba arkadaşlar;
bende bugün dr.a gittim. bi sorun yokmuş ama yorma kendini dedi ve 7 günlük rapor verdi. 5 haftalık dedi ve daha bebişi göremedik ve kalp atışını duyamdık. 1 hafta sonra yine gitcez inşallah görürüz....
merhaba arkadaşlar;
günaydınnn... Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun...
cnm bn yazmıştım görmemişsin demekki.. 30 mayıs ta oldum.. tam bir ay değil döngüm 28 gün :) nasılsınn?? göremedim seni bayadır.. yogunsun sanırım çok...
merhaba arkadaşlar;
Yüce Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla, sihatle inşallah...
bu güzel habere çok sevindim cnm... 1 hafta şimdi sana ne kadar uzun gelir...
inşallahhh...
Bi sorun olmamasına sevindim canım....
Bak kendine sıkıntı yapma artık....
Kendine ve bebişe iyi bak....
Bol bol dinlen....
Günaydin kizlar ............
Bebisim canim benim reglim gecikti kan verdim sonuc pozitif cikti ama deger cok düsük 12 dün yine kan
verdim bu defa yüksek cikmasi icin dua edrmisiniz ................
Burda ne kadar çok öğretmenizzzz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
allah yardımcın olsun canım inşallah yükselir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?