ben de varıım, 31 haziran))
amin inşallah...allah razı olsun cnm çok teşekkür ederimCanım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....
eğer 2li veya 3lü testte risk çıkarsa yapılıyor zaten herkese önerilen bişey değil tabi düşük riski var 200de 1 oranında o yüzden sadece riskli görülenler yapılıyoramniyosentez riskli diyorlar ben yaptırmadım
mrb ben 6.ayıma firdim bebeğim karnımda kıpır kıpır oynuyor görüyorum onu bunu yaşayan varmı aranızda
amin inşallah...allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim
eğer 2li veya 3lü testte risk çıkarsa yapılıyor zaten herkese önerilen bişey değil tabi düşük riski var 200de 1 oranında o yüzden sadece riskli görülenler yapılıyor
ben daha 19. haftamdayım ama maşşalh artık sadece ben değil eşim annem arkadaşlarım bile elini karnıma koyunca hissedebiliyorlar özelliklede çikolata yiyince çok kıpırdıyor,inanılmaz bi duygu allah herkese nasip etsin hergece ellerim karnımda uyuyorum çok zevkli ...
başını hissediyorum bir o yana bir bu yana gidiyor 2 kan yaptırdım sonra amniyosentez dedi ama bana bıraktı kararı ben yaptırmadım ama yaptırmalımıydım acaba şimdide korkuyorum çocuğum down sendromlumu diye
sana kalmış tabi ama aslında o kadarda korkulacak bişey değil dinlendikten sonra pekte bi düşük riski falan yok eskisi gibi değil hiçbişey ultrasonda zaten bebeğine iğnenin değmediğini bile görüyosun 2 dakkalık bi işlem yaptırması kolayda sonuç beklemesi zor asıl ama çok şükür o da geçti şimdi içim daha rahat eğer haftan geçmediyse yaptır derim ben arkadaşım illa aldırırsın diye demiyorum down sendromlu bi bebeğe bakmak kolay değil insan maddi manevi olarak hazırlar en azından kendini eğer temizsede ki zaten çoğu kişinin genetik değilse temiz çıkıyo için rahat eder bence çok şanslıyız tıp bu kadar ilerlemişken faydalanmak lazım
slm kızlar müjde herkese amniyosentez sonuçlarımız temiz çıktı allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı bi birey olucakallah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum çooook hayatımda aldığım en güzel haber buydu heralde
mrb ben 6.ayıma firdim bebeğim karnımda kıpır kıpır oynuyor görüyorum onu bunu yaşayan varmı aranızda
slm kızlar müjde herkese amniyosentez sonuçlarımız temiz çıktı allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı bi birey olucakallah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum çooook hayatımda aldığım en güzel haber buydu heralde
perşembe gideceğim doktoruma birde geç amniyosentez varmış belkide onu ister geçti haftam çünkü 6 aya girdim ailemde down sendromlu hiç yok her yaşı 35 üstü olanda bu risk varmı ki
amiiiin cnm amiin allah razı olsun dilekleriniz dualarınız içinçok sevindim canım....
Allah kucağına almayı da nasip etsin...
çok ama çok sevindim senin adına cnm
günler geçmio yaaaaaaaaaa.....
sizler de yoksunuz
ben de varıım, 31 haziran))
bizler buradayız... inşallah doğuma kadar hatta sonrasında da hep burada olucaz.
ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN CNMMMMMMMMMM GÖZÜN AYDIN KUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?