Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....
amin inşallah...allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim
amniyosentez riskli diyorlar ben yaptırmadım
eğer 2li veya 3lü testte risk çıkarsa yapılıyor zaten herkese önerilen bişey değil tabi düşük riski var 200de 1 oranında o yüzden sadece riskli görülenler yapılıyor
mrb ben 6.ayıma firdim bebeğim karnımda kıpır kıpır oynuyor görüyorum onu bunu yaşayan varmı aranızda

ben daha 19. haftamdayım ama maşşalh artık sadece ben değil eşim annem arkadaşlarım bile elini karnıma koyunca hissedebiliyorlar özelliklede çikolata yiyince çok kıpırdıyor,inanılmaz bi duygu allah herkese nasip etsin hergece ellerim karnımda uyuyorum çok zevkli ...

başını hissediyorum bir o yana bir bu yana gidiyor 2 kan yaptırdım sonra amniyosentez dedi ama bana bıraktı kararı ben yaptırmadım ama yaptırmalımıydım acaba şimdide korkuyorum çocuğum down sendromlumu diye

sana kalmış tabi ama aslında o kadarda korkulacak bişey değil dinlendikten sonra pekte bi düşük riski falan yok eskisi gibi değil hiçbişey ultrasonda zaten bebeğine iğnenin değmediğini bile görüyosun 2 dakkalık bi işlem yaptırması kolayda sonuç beklemesi zor asıl ama çok şükür o da geçti şimdi içim daha rahat eğer haftan geçmediyse yaptır derim ben arkadaşım illa aldırırsın diye demiyorum down sendromlu bi bebeğe bakmak kolay değil insan maddi manevi olarak hazırlar en azından kendini eğer temizsede ki zaten çoğu kişinin genetik değilse temiz çıkıyo için rahat eder bence çok şanslıyız tıp bu kadar ilerlemişken faydalanmak lazım

perşembe gideceğim doktoruma birde geç amniyosentez varmış belkide onu ister geçti haftam çünkü 6 aya girdim ailemde down sendromlu hiç yok her yaşı 35 üstü olanda bu risk varmı ki

çok sevindim canım....

Allah kucağına almayı da nasip etsin...

mrb ben 6.ayıma firdim bebeğim karnımda kıpır kıpır oynuyor görüyorum onu bunu yaşayan varmı aranızda

hamileliğin en güzel zamanlarındasın ... ben de yaşadım bu duyguyu.. bırak hissetmeyi karşımda oturan bile görebiliyodu kardımdaki kıpırtıları. ama son zamanlarda biraz yorucu oluyo ayaklarını akciğerlerime dayayıp gerindiği zaman bi anda nefesim kesilecek gibi olurdu. tadını çıkarmaya bak bu günlerin yakında uykusuz geceler seni bekler ...

çok ama çok sevindim senin adına cnm

perşembe gideceğim doktoruma birde geç amniyosentez varmış belkide onu ister geçti haftam çünkü 6 aya girdim ailemde down sendromlu hiç yok her yaşı 35 üstü olanda bu risk varmı ki

evet cnm 35 yaş üstüne illa istiyolar ama illa 35 yaş üstü olanlarda risk daha çok diye bişey yok herkes bu riski taşıyor olabilir senin ikili veya üçlü testinde risk çıktımı çıktıysa kaç çıktı ona göre yaptır bence
çünkü senden büyük ihtimalle 35 yaş üstü olduğun için istemişler risk görmemişler ben 26 yaşındayım ama3lü testte 92/1 oranında risk çıktı 250/1in altında çıkanlardan istiyolar zaten...

çok sevindim canım....

Allah kucağına almayı da nasip etsin...
amiiiin cnm amiin allah razı olsun dilekleriniz dualarınız için
çok ama çok sevindim senin adına cnm

allah razı olsun çok teşekkür ederim inanın ayaklarım yere basmıyor o kadar mutluyumki bu gün bu sevinçli haberin üzerine oğluma hediyeler aldım yenidoğan beşiktaş tulumu aldım şapkası eldivenleri ve ayakkabısını da aldım hepsi beşiktaşlı miniminnacıklar öyle güzelki akşama babaya süpriz yapcaz nasıl sevinicek kimbilirallah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin

ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN CNMMMMMMMMMM GÖZÜN AYDIN KUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMM...

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 19 haftalık
Bahar1212 hamile 18 haftalık(erkek)
Nissam hamile 17 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 12 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Kayyum hamile 7 haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 5 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Lagrima 28 Haziran. Beklemede
Gul1182 30 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede

bizler buradayız... inşallah doğuma kadar hatta sonrasında da hep burada olucaz.

inşallah canım.

zaten çevremizde ailemiz dışında kimse bilmio hamile olduğumu tek sizlerle paylaşabiliyorum bu sevincimi. allahın izniyle perşembe günü güzel hbrler alırsak dr.dan söyleyebiliriz çevremize. bide ben raporlu olunca herkes şüpelenmeye başladı :) hayırlısı inşallah. cuma okula gittiğim de herkese müjdeyi verebilirim inşallah.....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 19 haftalık
Bahar1212 hamile 19 haftalık(erkek)
Nissam hamile 17 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 12 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Kayyum hamile 7 haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 5 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Lagrima 28 Haziran. Beklemede
Gul1182 30 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…