ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık keseyi de gördüm.iki hafta sonra kalp atışları için gidicem.rabbim kucağıma almayı nasip etsin.
ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık keseyi de gördüm.iki hafta sonra kalp atışları için gidicem.rabbim kucağıma almayı nasip etsin.
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile19 haftalık
Bahar1212 hamile18 haftalık(erkek)
Nissam hamile17 haftalık
Nalan86 hamile12 haftalık
Evanur hamile12 haftalık
Fsane21 hamile9 aylık
Tugbanur2008 hamile10 haftalık
Tuanafunda hamile9 haftalık
Rojda0819 hamile8 haftalık
Epsilonsigma hamile12 haftalık
Beklemede hamile6 haftalık
Gul1182 2 mayıs. Beklemede
sevser 5 mayıs. Beklemede
makinist 8 mayıs. Beklemede
kayyum hamile8 haftalık
Adaesıla hamile8 haftalık
Ozgur80 12 mayıs. Beklemede
screamaway 15 mayıs. Beklemede
hakem 17 mayıs. Beklemede
sislicamm 19 mayıs. Beklemede
arwen83 hamile4 haftalık
Bianka 29 mayıs beklemede
lagrima 2 haziran. Beklemede
haskena 2 haziran. Beklemede
mavusbebek 3 haziran. Beklemede
zseda06 6 haziran. Beklemede
laleee 9 haziran. Beklemede
utkueslem 17 haziran. Beklemede
saribuyu 25 haziran. Beklemede
gyaman 27 haziran. Beklemede
sewimli54 1 temmuz. Beklemede
slm kızlar müjde herkese amniyosentez sonuçlarımız temiz çıktı allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı bi birey olucakallah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum çooook hayatımda aldığım en güzel haber buydu heralde
zor bekleyişten sonra güzel haberi aldın demek.. Gözün aydın cnm...
canım yaa ben bugun yıne gordum kırmızıları ama her gırdıgımde hamıle arkadaslarımız cogalmıs goruyorum ve enn azından onların adına mutlu oluyorum allah ınsallah bırgun nasıp eder dıger arkadaslarlarıma tum ısteyenlere ve ıcınde banada.. ınsallah bu lıstenın tumu hamıle olaraak gecer sonunda ıyı dıleklerım sızlerle arkadaslar..hamıle arkadaslar guzel Allahım ınsallh kucagnıza da almayı nasıp etsın dıger arkadaslarımada nasıp etsın ınsallah once bu duyguyu sonra annelıgı.. hepınızı opuyorum dert ortaklarım benım.. aysucum benı yıne en sona atarmısın 10 TEMMUZ a öpuldunuz... :79::79:
Günaydin kizlar ............
Bebisim canim benim reglim gecikti kan verdim sonuc pozitif cikti ama deger cok düsük 12 dün yine kan
verdim bu defa yüksek cikmasi icin dua edrmisiniz ................
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :)))) Nasılsınız?????
anladım cnm..Allah kolaylıklar versin inşallah...
mrb kızlar bende eylülde bekliyorum bebişimi aranızda yaşı 35 üstünde olupta hamile olanlar yada doğum yapanlar varmı
slm kızlar müjde herkese amniyosentez sonuçlarımız temiz çıktı allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı bi birey olucakallah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum çooook hayatımda aldığım en güzel haber buydu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?