amiiiin cnm amiin allah razı olsun dilekleriniz dualarınız için
allah razı olsun çok teşekkür ederim inanın ayaklarım yere basmıyor o kadar mutluyumki bu gün bu sevinçli haberin üzerine oğluma hediyeler aldımyenidoğan beşiktaş tulumu aldım şapkası eldivenleri ve ayakkabısını da aldım hepsi beşiktaşlı miniminnacıklar öyle güzelki akşama babaya süpriz yapcaz nasıl sevinicek kimbilir allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin
inşallah canım.
zaten çevremizde ailemiz dışında kimse bilmio hamile olduğumu tek sizlerle paylaşabiliyorum bu sevincimi. allahın izniyle perşembe günü güzel hbrler alırsak dr.dan söyleyebiliriz çevremize. bide ben raporlu olunca herkes şüpelenmeye başladı :) hayırlısı inşallah. cuma okula gittiğim de herkese müjdeyi verebilirim inşallah.....
Kizlar bebegim gelismemis gebeligim sonlandirilacak
merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza
sana özelden de yazdım cnm ama çıkmıştın sanırım. Bir şeyi çok merak ediyorum rahim filmi topiğinde yazmış biri film çektirdiğimiz ay korunmamız lazım çünkü yumurtalıklar radyasyon alıyor diye bunu doktoruna sordun mu şimdi bu yazıyı okuyunca benimde ilk ayım acaba korunsam mı diye düşünmeden edemedim. Acaba bir sakıncası varmı :44:
Nissam cinsiyeti belli olmuş bebeğinin.....:81:
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....
Hoşgeldin canım aramıza.....:79: :80:
Sen de hamile kalmak isteyenlerden misin?
Çok üzüldüm adına. Allah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun allah yardım etsin:2: çok üzüldüm
üzme kendini dicem ama mümkün olmuyo biliyorum....kendini toparlayınca anlayacaksın allahın bir bildiği varmış o yüzden böyle olmuş diye... aynı üzüntüyü 3 ay önce ben de yaşadım, benim çok büyük bir avuntum var 7 yaşındaki oğlum ama inan buna rağmen ben de çok sarsılmıştım çünkü çok istediğim bir bebekti. Ama bunda da varmış bir hayır... allah yardımcın olsun cnm...
Çok üzüldüm canım.....
Ama hayırlısı olsun.....
İnşaallah kısa zamanda yine olur....
canım benim ya çok üzüldüm. seni çok iyi anlayabiliyorum. çünkü dr.a keseyi görmeye gittiğimizde keseyi görememiştik. o gün çok kötü olmuştum. ertesi gün keseyi görebildik. 1 gün de tüm ruh halin değişio. şu an bende çok korkuyorum. yarın benimde kontrolum var. her an her şey olabilire kendimi hazırlmaya çalışıyorum ama zor.Allah sabır versin canım.
bakalım beni neler beklio.. yarın buraya nasıl gelicem bakalım.
canım cok uzuldum.rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp ezlesın...
evet canım bellı oldu,bır kızımız olacak y,teyzesı...
sen nasılsın canımmm :81:
gezmektan gelen gıdenden fırsat bulamızorum gırmeye...
evet canım bellı oldu,bır kızımız olacak y,teyzesı...
sen nasılsın canımmm :81:
gezmektan gelen gıdenden fırsat bulamızorum gırmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?