Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kayyum ve fafula hoşgeldiniz kızlar.....:79::80:

Sizler ne zamandır bebek istiyorsunuz?

Benim 10 yaşında 1 kızım var. zamanında yapmadım 2.yi şimdi arıyorum. uzun zaman ara verdim ama 2yıldır korunmuyoruz olmuyor. gonalf450 ve ovitrelle ilaçlarını kullandım doğal yöntemle hamilellik olmadı. aynı ilaçları bu ay yine kullandım ve aşılama oldum. 3yumurtam vardı hepside büyüktü 20mm 18mm 17mm çapında. Ama insan ümidini yitiriyor işte bugun bende o akıntıyı görünce anladım adet öncesi sinyal olduğunu ama çok erken sinyal verdi ona şaşırdım. normalde 22sinde adet olmam lazım 1hafta önceden sinyal vermesine anlam veremedim bende. normalde 2gün önceden olur bu durum.

Canım belki senin de yerleşme kanaması olmuştur....Hadi hayırlısı İnşaallah.....

canım sendeki nasıl bir akıntı ?

canım daha önce böyle birşey yaşamadıysan seninki de yerleşme kanaması olabilir hadi hayırlısı

ağzından bal damlıyo ama canım umutsuz vakayım inşallahhh sizin söylediğiniz gibi hamileyimdirde süpriz olur bana..

dedimya canım benimde öyle olmuştu hatta benim adetim sancılı geçiyor diye eşimi aradım iğnelerimi al ben adet oluyorum dedim tabi bu arada test yapmıştık bir kaçkere çıkmamıştı sonra baktım gerisi gelmedi birkaçgün geçti eşime dedimki hamile değilim adet de olamıyorum doktora gidelim bari bir test alda doktora dün yaptık hamilelik yok adtete olamıyorum dedim öylesine testi yaptım ve pozitf çıktı yani bu işler belli olmaz canım

heveslendim canım yaaaa ayy inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…