canım doktor rahim ağzına baktı sonra birşeyler yaptı tabi benim haberim yok rahim ağzını açıyormuş öyle sancım olduki ölüyorum sandım tabi bemn çığlık atınca eşim içeriye girmek istemiş sonra ona hassas bir işlem vardı bitti demişler tabi ben bu arada kıvranıyorum sonra hafifledi ama biraz kanamam oldu halada ağrım var.ben ilk defa böyle birşeye şahid oldum canım acıdı ama doktor dediki biraz canını yaktık ama rahim ağzın dardı yaptığımız onca takip boşa gidecekti dedi bunu duyunca sevindim doktorun bunu dikkate alması beni mutlu etti
İnsan oğlu işte en ufak bir şeyden nasılda mutlu oluyor. Sayenizde şimdi huzurlu uyucam:)))))))) Hepinize teşekkürler görüşürüz cici Anneler ve Anne adayları
Canım rahim ağzının darlığını sen hissetmiş miydin?Yani onunla ilgili bişeyler sormuş muydu sana?
teşekkürler sizlere iyi geceler:80:
canım benim ilk hamileliğimdi 1.5 yıl önce 11 haftalıkken kaybettim şimdi yeniden çalışıyoruz
yok canım hiçbirşey sormamıştı ben hiç böyle birşey beklemiyordum yumurtalıkları kontrol ettikten onra rahim ağzına bakalım dedi sonra genişletmeyi yaptı gelince ben internetten araştırdım rahim ağzı darlığı gebeliğe engelmiş, buna dikkat etmesi güzel olan yanı
inşallah kısa sürede gebe kalırsın canım ya özür dilerim
teşekkürler sizlere iyi geceler:80:
Anladım canım,İnşaallah hayırlı olur....
Gül geçmişi okuduysan biliyosundur,ben dün adet oldum ve çok ağladım yine.....
Hatta bugün de ağladımama şimdi biraz daha iyiyim....
Gül geçmişi okuduysan biliyosundur,ben dün adet oldum ve çok ağladım yine.....
Hatta bugün de ağladımama şimdi biraz daha iyiyim....
selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza
bende bebek istiyorum 4.ayımız bu ay
selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza
bende bebek istiyorum 4.ayımız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?