Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım rahim ağzının darlığını sen hissetmiş miydin?Yani onunla ilgili bişeyler sormuş muydu sana?

İnsan oğlu işte en ufak bir şeyden nasılda mutlu oluyor. Sayenizde şimdi huzurlu uyucam:)))))))) Hepinize teşekkürler görüşürüz cici Anneler ve Anne adayları

Canım rahim ağzının darlığını sen hissetmiş miydin?Yani onunla ilgili bişeyler sormuş muydu sana?

yok canım hiçbirşey sormamıştı ben hiç böyle birşey beklemiyordum yumurtalıkları kontrol ettikten onra rahim ağzına bakalım dedi sonra genişletmeyi yaptı gelince ben internetten araştırdım rahim ağzı darlığı gebeliğe engelmiş, buna dikkat etmesi güzel olan yanı

Anladım canım,İnşaallah hayırlı olur....

Gül geçmişi okuduysan biliyosundur,ben dün adet oldum ve çok ağladım yine.....
Hatta bugün de ağladım ama şimdi biraz daha iyiyim....

tatlım üzülme lütfen elbet birgün olacak demekki zamanı varmış rabbim kulları hakında hayırlısı verirmiş üzülme nolur

yok canım okuyamadım. canım benim ağlama ne olursun bak ben kendimi paraladım geçen hafta ne geçti elime ağlamaktan gözlerim şişti biliyorum çok zor insan ister istemez umutlanıyor ama allaha sığınıp dua edeceğiz ne yapalım rabbim inşaallah bizede nasip edecek üzülme ne olur demekki bilmeden aynı günlerde ağlaşmışız beraber bende çorluya gidince iki gün susmadan ağladım istifa etmeyi bile düşündüm eşimden ayrılmak ölüm gibi geldi bana birde pazartesilerimi doldurdular artık daha az göreceğim eşimi en azından eşin yanında ona sarıldığında unutursun azda olsa bu seni teselli eder canım benim

birsey soracagım sizlere benim adetim düzensi 35 33 belli olmuyo gecen ay 17 sinde oldum bu ay 20 22 si arasında olacagım adet ama daha 13 ünde 15inde birde bu gece kahve akıntı geldi tuvalaette ama bir sefere mahsusu geliyo bir daha birsey yok adet sancısı falanda yok hiç bulantıda oluyo zamaqn zaman sizce bu psikolojik mi yoksa hamiş olabilirmiyim beni bilgilendiririseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…