inşaallah canım ha birde doktor dediki bugün yarın üst üste daha sonra peşembeye kadar gün aşırı daha sonra adet gününe kadar hiç olmayacak bebek yeni döllendiğinde düşük olabilir dedi
birsey soracagım sizlere benim adetim düzensi 35 33 belli olmuyo gecen ay 17 sinde oldum bu ay 20 22 si arasında olacagım adet ama daha 13 ünde 15inde birde bu gece kahve akıntı geldi tuvalaette ama bir sefere mahsusu geliyo bir daha birsey yok adet sancısı falanda yok hiç bulantıda oluyo zamaqn zaman sizce bu psikolojik mi yoksa hamiş olabilirmiyim beni bilgilendiririseniz sevinirim
Yani adet tarihine kadar dediği son canım 1 hafta mı,son 10 gün falan mı?
bu gece herkese aynı şeyi söylüyorum ama ne yapıyım içimden öyle geçiyoryerleşme kanaması olabilir canım inşaallah
bu gece herkese aynı şeyi söylüyorum ama ne yapıyım içimden öyle geçiyoryerleşme kanaması olabilir canım inşaallah
birsey soracagım sizlere benim adetim düzensi 35 33 belli olmuyo gecen ay 17 sinde oldum bu ay 20 22 si arasında olacagım adet ama daha 13 ünde 15inde birde bu gece kahve akıntı geldi tuvalaette ama bir sefere mahsusu geliyo bir daha birsey yok adet sancısı falanda yok hiç bulantıda oluyo zamaqn zaman sizce bu psikolojik mi yoksa hamiş olabilirmiyim beni bilgilendiririseniz sevinirim
ama bu aksam ilişki sonrası geldi yani peceteye sonrada tuvalette geldi kahve akıntı
benimde adetim çok düzensiz ve bu ay 4 gün geçti ama umutlu degilim test yapmaktan bıktım artık midem bulanmıyo başim dönmüyo kasıgıma bakıyomda bişey yok bom boş ya herkes umutlu ama ben degilim
tatlım üzülme lütfen elbet birgün olacak demekki zamanı varmış rabbim kulları hakında hayırlısı verirmiş üzülme nolur
yok canım okuyamadım. canım benim ağlama ne olursun bak ben kendimi paraladım geçen hafta ne geçti elime ağlamaktan gözlerim şişti biliyorum çok zor insan ister istemez umutlanıyor ama allaha sığınıp dua edeceğiz ne yapalım rabbim inşaallah bizede nasip edecek üzülme ne olur demekki bilmeden aynı günlerde ağlaşmışız beraber bende çorluya gidince iki gün susmadan ağladım istifa etmeyi bile düşündüm eşimden ayrılmak ölüm gibi geldi bana birde pazartesilerimi doldurdular artık daha az göreceğim eşimi en azından eşin yanında ona sarıldığında unutursun azda olsa bu seni teselli eder canım benim
selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza
bende bebek istiyorum 4.ayımız bu ay
ama bu aksam ilişki sonrası geldi yani peceteye sonrada tuvalette geldi kahve akıntı
insallah canım....İnşaallah canım,hayırlısı tabiii....
Evet canım yaa senin bi de eşinden uzakta olman çok zor....Eşim de üzülüyor işte ben ağladıkça....
Yarın daha iyi olurum heralde artık....Sizlerle konuşmak da rahatlatıyor beni....Teselli buluyorum....
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
hosbulduk canımm...
İnşaallah yerleşme kanamasıdır seninki de..... Böylece baya müjdeli haberler alırız İnşaallah....:81:
benimde adetim çok düzensiz ve bu ay 4 gün geçti ama umutlu degilim test yapmaktan bıktım artık midem bulanmıyo başim dönmüyo kasıgıma bakıyomda bişey yok bom boş ya herkes umutlu ama ben degilim
canım sonuç belli olana kadar ilişkiye girme bugün doktor yeni döllenmelerde ilişki düşüğe sebep olabiliyor dedi bak ilişkiden sonra gelmiş dikkat et mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?