Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inşaallah canım ha birde doktor dediki bugün yarın üst üste daha sonra peşembeye kadar gün aşırı daha sonra adet gününe kadar hiç olmayacak bebek yeni döllendiğinde düşük olabilir dedi

Yani adet tarihine kadar dediği son canım 1 hafta mı,son 10 gün falan mı?

bu gece herkese aynı şeyi söylüyorum ama ne yapıyım içimden öyle geçiyor yerleşme kanaması olabilir canım inşaallah

gule katılıyorum canm yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir..

benimde adetim çok düzensiz ve bu ay 4 gün geçti ama umutlu degilim test yapmaktan bıktım artık midem bulanmıyo başim dönmüyo kasıgıma bakıyomda bişey yok bom boş ya herkes umutlu ama ben degilim

benimde adetim çok düzensiz ve bu ay 4 gün geçti ama umutlu degilim test yapmaktan bıktım artık midem bulanmıyo başim dönmüyo kasıgıma bakıyomda bişey yok bom boş ya herkes umutlu ama ben degilim

hiçbir belirti yaşamadan gebe kalanlar var canım umudunu yitirme hem bence sende o kervandansın

tatlım üzülme lütfen elbet birgün olacak demekki zamanı varmış rabbim kulları hakında hayırlısı verirmiş üzülme nolur

İnşaallah canım,hayırlısı tabiii....

Evet canım yaa senin bi de eşinden uzakta olman çok zor....Eşim de üzülüyor işte ben ağladıkça....
Yarın daha iyi olurum heralde artık....Sizlerle konuşmak da rahatlatıyor beni....Teselli buluyorum....

selam kızlar bende yeni katılıyorum aranıza
bende bebek istiyorum 4.ayımız bu ay

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

İnşaallah yerleşme kanamasıdır seninki de..... Böylece baya müjdeli haberler alırız İnşaallah....:81:

bir hafta veye 10 gün olmustur ama birsey yoktuama zaten ondan sonra başladı akıntılar acıkcassı korkuyorum yapmaya cünkü bu defa daha bir umutluyum sanki ama yokmus gibide geliyo ama varmiş gibide geliyo of ne yapsam bilmiyorum

insallah canım....

Adetlerinde belirtiler yaşayıp bu ay onları yaşamıyorsan,bence büyük ihtimal hamilesin canım.....:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…