Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kimse cevap vermicek ben çıkayım bari

canım yazışma yoğun olunca sıra gelmiyor kusura bakma adet olmadığın her gün umut demek umudunu kesme ama çokta kaptırma kendini daha çok yeni belirti yaşamaman çok normal hem herkes yaşayacak diye birşey yok inşaallah hayırlı haberlerini duyarız çok bekletme bizi

hiçbir belirti yaşamadan gebe kalanlar var canım umudunu yitirme hem bence sende o kervandansın

tşklr ama umudum yok hiç doktorada gitmedim haziranda 2 yıllık evli olcam ama testen bıktım benim yaşimdaki arkadaşlarımın ikinci oldu onlara korunuyorum diyorum ben adetim oldu bitti düzensiz fallarımdada bebek çıkıyo ne bilim bi yanim umutlansa bi yanım hep umutsuz yani

çok tşklr canm burda konuşmak insanada umut veri yo ya valla sizin varmı bebek

Kızlar saat kaç olmuş öyle Benim uyumam lazım... Aman yaa burda da saatler ne çabuk geçiyor anlamadım.... Aklım sizde kalacak yine.... Neyse napiyim yarın geçmişi okurum artık....

Kendinize iyi bakın.....İyi geceler.....:79::80::79::80:

İyi geceler canım

Bende biraz daha ders çalışayım sonra yatayım kızlar yarın kayınvalidemlere gidicez taa pazar günü döneceğim ve pazar akşamıda istanbula ailemin yanına gitmeyi planlıyorummmm gidemezsem haberleşiriz yine burdan ama gidersem de anca bir sonraki pazar günü görüşebiliriz....herkesten hayırlı güzel mutluuu sağlıklı haberler bekliyorumm....hepinizi öpüyorum iyi geceler...

canım mutlu haberi alırsan valla karışmam ne yap et internet kafeye git haber ver yoksa bebişinin teyzesi olmam haaaaaa

iyi geceler canım bende çıkıyorum allaha emanet ol

slm kızlar tam ben geldim siz kaçıyosunuz biliorum geç oldu ama biraz ders çalıştım bende gül aramıza dönmene sevindim özlemişim seni kıssss:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…