kimse cevap vermicek ben çıkayım bari
hiçbir belirti yaşamadan gebe kalanlar var canım umudunu yitirme hem bence sende o kervandansın
canım yazışma yoğun olunca sıra gelmiyor kusura bakma adet olmadığın her gün umut demek umudunu kesme ama çokta kaptırma kendini daha çok yeni belirti yaşamaman çok normal hem herkes yaşayacak diye birşey yok inşaallah hayırlı haberlerini duyarız çok bekletme bizi
kızlar ben yatıyorum iiiiiiiiiiiii geceler vakit bulursam gelirim yine
çok tşklr canm burda konuşmak insanada umut veri yo ya valla sizin varmı bebek
Kızlar saat kaç olmuş öyleBenim uyumam lazım... Aman yaa burda da saatler ne çabuk geçiyor anlamadım.... Aklım sizde kalacak yine.... Neyse napiyim yarın geçmişi okurum artık....
Kendinize iyi bakın.....İyi geceler.....:79::80::79::80:
Kızlar saat kaç olmuş öyleBenim uyumam lazım... Aman yaa burda da saatler ne çabuk geçiyor anlamadım.... Aklım sizde kalacak yine.... Neyse napiyim yarın geçmişi okurum artık....
Kendinize iyi bakın.....İyi geceler.....:79::80::79::80:
yok canım. ben bu ay klomen kullandım bugün doktorum iki tane yumoşum olduğunu söyledi yarın çatlatma iğnesi olacam bakalım ne olacak bana dua edin ne olur
inşallah canım rabbim tez zamanda bebişini kavuşturur tabi bizleride....
amin cümlemizi inşallah zaten fafula ile sizin varda haaaa birde sevcehan mıydı neydi neyse işte sen anladın 3 nüzünde var inşaallah
amin cümlemizi inşallah zaten fafula ile sizin varda haaaa birde sevcehan mıydı neydi neyse işte sen anladın 3 nüzünde var inşaallah
Bende biraz daha ders çalışayım sonra yatayım kızlar yarın kayınvalidemlere gidicez taa pazar günü döneceğim ve pazar akşamıda istanbula ailemin yanına gitmeyi planlıyorummmm gidemezsem haberleşiriz yine burdan ama gidersem de anca bir sonraki pazar günü görüşebiliriz....herkesten hayırlı güzel mutluuu sağlıklı haberler bekliyorumm....hepinizi öpüyorum iyi geceler...
Bende biraz daha ders çalışayım sonra yatayım kızlar yarın kayınvalidemlere gidicez taa pazar günü döneceğim ve pazar akşamıda istanbula ailemin yanına gitmeyi planlıyorummmm gidemezsem haberleşiriz yine burdan ama gidersem de anca bir sonraki pazar günü görüşebiliriz....herkesten hayırlı güzel mutluuu sağlıklı haberler bekliyorumm....hepinizi öpüyorum iyi geceler...
slm kızlar tam ben geldim siz kaçıyosunuz biliorum geç oldu ama biraz ders çalıştım bende gül aramıza dönmene sevindim özlemişim seni kıssss:))
canım bende sizi özledim valla burda sizle konuşmaktan çok mutluyum artık bundan sonra beraberiz inşaallah
inşallah cnm hadi tutmıyım sizi siz çalışıyosunuz öptüm kızlar yarın görüşürüz inş. :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?