Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 21 haftalık(erkek)
Nissam hamile 20 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 19 haftalık
Evanur hamile 19 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 18 haftalık
Tuanafunda hamile 18 haftalık
Rojda0819 hamile 17 haftalık
Epsilonsigma hamile 15 haftalık
Beklemede hamile 10 haftalık
Kayyum hamile 10 haftalık
AdaESILA hamile 8 haftalık
Arwen83 Hamile 8 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede

meraba kızlarrr :) bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim. k.k. de bi çok yararlı topiğe bakınmıştım.bebek isteyenler,çabalayanlar...şimdi 7 haftalık hamişim :) aranıza yeni katıldım :)

Haskena yine müthiş bi yazı....

Ama çok üzüldüm yani.....

Yazının sonunu doğum bekliyordum.....

meraba kızlarrr :) bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim. k.k. de bi çok yararlı topiğe bakınmıştım.bebek isteyenler,çabalayanlar...şimdi 7 haftalık hamişim :) aranıza yeni katıldım :)

çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin hikayeni anlatırsan sevinirim hangi aşamalardan geçtin :)

Hosgeldin aramiza ne güzel hayirli olsun bebisin ALLAH KUCAGIMIZA ALMAYIDA NASIP ETSIN

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....

Ne kadar zaman sonra hamile kaldın canım?

Ayy hadi hayırlısı canım....

Yarın bi kan testi yaptır da bize müjdeli haberleri ver canım....

Göğüslerin ne alemde?

Ayy hadi hayırlısı canım....

Yarın bi kan testi yaptır da bize müjdeli haberleri ver canım....

Göğüslerin ne alemde?

sabah idrar testi yapıcam ona göre düşünüyorum kan testini bizim burda yok çünkü çorluya çıkmam lazım valla biraz büyüdü tabi ama öle sızlama ağrı yok arada kaşınıyor uçları o kadar

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 21 haftalık(erkek)
Nissam hamile 20 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 19 haftalık
Evanur hamile 19 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 18 haftalık
Tuanafunda hamile 18 haftalık
Rojda0819 hamile 17 haftalık
Epsilonsigma hamile 15 haftalık
Beklemede hamile 10 haftalık
Kayyum hamile 10 haftalık
AdaESILA hamile 8 haftalık
Arwen83 Hamile 8 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede

çok sevindim adına Allah kucağına almayı nasip etsin hikayeni anlatırsan sevinirim hangi aşamalardan geçtin :)

evet uzuuunca bi anlatabilirim :) 2 yıllık evliyim.2-3 aydan sonra hç korunmadım.6-7-8 ay derken,doktora gttm problemmi var acaba diye,hangi doktora gittiysem hiç bi problem yok dediler... sonra işde ewliliğimin 1.yılında hamile kaldım.2 aylıkken düşük yaptım.yine 3 ay korundum sonra korunmayı bıraktım.aradan zaman geçti olmadı yine doktora gittim,yine sorun yok.tabi üzülüorum neden neden die.eşimide doktora götürmemin imkanı yoktu.ya bide açık konusmak gerekirse biz eşimle cinsel hayatımıza biraz fazla düşkünüz,onun için bu işi çocuk sebebiyle değilde kendimiz için yapıoduk ve çocuk içim özellikle bi çaba harcamadım.daha doğrusu harcamamıştım.sonra kk ile tanıştım.burda biçok bayanın benle aynı sorunu yasadığını gördüm.ve bi çok topikde ''nasıl hamile kalırım''''hamile kalmanın kolay yolları'' iltihapdan hamile kalamayanların topiği'' el ele hamile kalmak için'' ...gibi birsürü yazılar okudum.yorumlar...sayfa sayfa.ve farkettimki çocuk için özel pozisyonlardan tutda,yedikleri yemeğe kadar herşey yazıodu :) hepsini olmasada birazını uygulamaya koyuldum.daha önce hçbirisinden haberim yoktu.en önemliside,''hamile kalmanın en kolay yolu'' die bi topik var.sağolsun arkadasımız çok gzl anlatmış.3 yıldır sanırım çocuğu olmuyomuş ve tüp bebeğe karar vermişler.önce bi tatile çıkalım demişler.ve tatilde bi teyze ona anlatmış.çok inandırıcı gelmemişti ama sonra mantıklı geldi.oda bizle paylaştı teyzenin anlattıklarını.şöyleki : eşinle ilişkiden sonra hemen kalkmıcaksın ve ya sağına ya soluna dönceksin en az yarm saat bekliceksn demiş teyze.bende dikkat ettim yaptığımın hepsi sanki özellikle korunmak içinmiş gibi geldi :) ilişki pozisyonlarımız ters,hem ilişkiden sonra hemen kalkarım oyuzden ne varsa dışarı kaçar :) hemen banyoya girerim.bunalrın hepsi bebek oluşumunu çok çok düşürüomuş.he bide teyze belinin altına yastık koy demiş.bende aynen şöyle yaptım : ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum başımın altını düz bıraktım.ve meninin dışarı akacağı pozisyonlardan kaçındım.ilişki bitince eşimden hemen çıkmamasını söyledimki spermler yol alabilsinler die.2-3 dk onra çıkdı ve ben yastığı almadan yavaassça sağıma döndüm.en azz yarım saat 1 saat o şekilde yattım ve sabah yıkandım.bunu ilk defa bu ay denedim.ve allaha şükür hamileyim :)

birde hamilelik belirtilerini merak ettim

ya ben okuyorum herkes hiççç duymadığım belirtilerden bahsedio.walla 7 haftalık hamileyim benim belirtilerim yani bulantı halsizlik uykuya eğilim bi bunlar var.onlarda 4-5 gün önce ortaya çıktı.onun haricinde adetim 1 hafta geçtikten beri sağ kasığımda hafif sancılanmalar oldu.hala ara ara devam edio.okadar.zaten benimki geç döllenme.adetime yakın hamile kalmışıjım :) oda uzun bi hikaye.adetime 1 gün kala kan tahlili yaptırdığımda negatif çıkmıştı :) okdar geç yani :) belkide geç döllenme die bukadar geç basladı belirtiler bilmiorum.5 gün sonra adetimin üzerinden tam 1 ay geçmiş olcak ama ben 6 haftamı daha yeni bitirdim canım :) bi lavobaya gidim ultrason görüntümüde paylaşırım :)

İnan bana bende hep bekliyorum bazen on dk bazen yarım saat bazen hiç kalmadan uyuyorum sabaha kadar eşim ben demeden zaten bir kaç dk bekliyor falan ama gelişi güzel yapan ve olanda çok kişiden kişiye sanırım değişiyor tabiki önemli bir husus. gerçekten sevindim adına ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…