yuppiiii gelsin yumoşlarcanım kontrolum iyi geçti iki tane yumoşum olmuş,17 mm lik,yarın sabah çatlatma iğnesi yaptıracam,hayırlısı inşallah başka şeylerde oldu onları birdahaki mesajımda yazcam merak edin biraz
bencedecute ve fafula bence ikinizde hamilesiniz ahanda gul1182 dediydide inanmadydık dersiniz
benimde adetim çok düzensiz ve bu ay 4 gün geçti ama umutlu degilim test yapmaktan bıktım artık midem bulanmıyo başim dönmüyo kasıgıma bakıyomda bişey yok bom boş ya herkes umutlu ama ben degilim
Hayırlısı canım....Ne için tahlil vermiştin den,hormon mu?
evet hormon tahlili için.buğün 4.30 da randevum var tekrar .
sanmıyorum canım ya kırmızı kart öncesi sarı kartı gördüm ben :)
kızlar acıl cvp gebelık testı yaptım 2. cızgı cok sılık ama var hamılemıyım
test yaptırmaya gıdıyorum sımdı kızlar hayırlısı bakalım bebek yapmaya ocakta kararverdım yenı yanı bakalım hemen gıdıp gelıyorum 2 saate evdeyım kızlar gorusuruz
test yaptırmaya gıdıyorum sımdı kızlar hayırlısı bakalım bebek yapmaya ocakta kararverdım yenı yanı bakalım hemen gıdıp gelıyorum 2 saate evdeyım kızlar gorusuruz
Sen de hoşgeldin arwen83.....
hoşbulduk, sizinle olmak çok güzel. herkese çok ama çok teşekkürler, tecrübeleriniz için, tavsiyeleriniz için, anlayışınız için ve paylaşımlarınız için....
merhaba arwen83.sen kaç aydır bebek istiyorsun
merhaba arwen83.sen kaç aydır bebek istiyorsun
test yaptırdım saat 2.30da netten ogrenıcem sonucu sımdı vakıt gecırmeye calısıyorum yemek yapıyorum 2.30da gorusuruz ızlar
kızlar yanegatıf yada pozıtıf yazmıyo 76.6 yazıyo ay delı olucam pozıtıfmı bu
kızlar yanegatıf yada pozıtıf yazmıyo 76.6 yazıyo ay delı olucam pozıtıfmı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?