Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

off kaçırdım muhabbeti

canım kontrolum iyi geçti iki tane yumoşum olmuş,17 mm lik,yarın sabah çatlatma iğnesi yaptıracam,hayırlısı inşallah başka şeylerde oldu onları birdahaki mesajımda yazcam merak edin biraz
yuppiiii gelsin yumoşlar
artık geriye ne yapman gerektiğini biliyorsun

]

cute ve fafula bence ikinizde hamilesiniz ahanda gul1182 dediydide inanmadydık dersiniz
bencede
benimde adetim çok düzensiz ve bu ay 4 gün geçti ama umutlu degilim test yapmaktan bıktım artık midem bulanmıyo başim dönmüyo kasıgıma bakıyomda bişey yok bom boş ya herkes umutlu ama ben degilim

ya hiç bişey olmayıp hamile olan da var hem her belirti hamilelik belirtisi degilki çogu pskolojik örnek ben yakında 9 aylık gibi olcak karnım düşüne düşüne

adete bir günüm kaldı bakalım ne olacak
aslında tüm adet beliritlerimde var ama gebelikle adet beliritleri çok benziyormuş ondan bir umutla bekliyorum :93::93:

kızlar acıl cvp gebelık testı yaptım 2. cızgı cok sılık ama var hamılemıyım

kızlar acıl cvp gebelık testı yaptım 2. cızgı cok sılık ama var hamılemıyım

olma ihtimalinyüksek bence.ama yinede umutlandırmak istemem.bebisimde silik çizgi görmüştü yanılmıyorsam ama üzüldü sonra.istersen bir kan testi yaptır.inşallah hamilesindir.4 ayındı değilmi senin?inşallah bizede nasip eder rabbim.

test yaptırmaya gıdıyorum sımdı kızlar hayırlısı bakalım bebek yapmaya ocakta kararverdım yenı yanı bakalım hemen gıdıp gelıyorum 2 saate evdeyım kızlar gorusuruz

ilk zamandan beri adet düzensizliklerim vardı. öyle 1kaç günlük gecikmeler değildi. 1 ay 2 ay geçikiliordu. dr.lar ilaç veriyordu öylelikle adetim oluyordu. yaklaşık 4 ay önce kistimin 7cm olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum. şimdide duphastone kullanıyorum. onun sayesinde şu bi kaç aydır baya baya düzenli. bakalım hayırlısı diyorum artık. allah herkesin gönlüne göre versin.
hayırlı zamanı bekliyoruz bakalım...

bu arada ben çok kilo aldım. acaba aranızda duphastone kullanıp kilo alan var mı? ya da bu ilaç hakkında böle bir fikri olan?

Son düzenleme:
test yaptırdım saat 2.30da netten ogrenıcem sonucu sımdı vakıt gecırmeye calısıyorum yemek yapıyorum 2.30da gorusuruz ızlar

kızlar yanegatıf yada pozıtıf yazmıyo 76.6 yazıyo ay delı olucam pozıtıfmı bu

21 ocak ama 31 cekıyodu ocak bu ay en gec 20 sınde olmalıyım 2 gun var daha yanı hamılemıyım gerkekten 76.6 2 hafta once 2 ydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…