Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet öyle ya.bide gerçekten nasip.biz böle anlatıoruz ama rabbim nezaman nasip ettiyse o yani :) hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sizleride evlat sahibi yapar.allahım kmsee kaldıramayacağı yuk vermesin,evlet la imtihan etmesin...

Canim herkes bir olmuyorki bazi insanlar belirti tasimazlar hic takma sen bunlari

Bende ona güveniyorum ya kişiye göre değişiyor belirtiler ama bu ay değişik hissediyorum hamile bir arkadaşım var o aradı beni doğru söyle hamilemisin diye yoo bir şey yok dedim benim rüyalarım çıkar seni karnı burnunda gördüm dedi oda bana biraz ümit oldu açıkçası :))

hoşbulduk canım..amin. az önceki yazdığım mesajda uzunca anlattım canım

Okudum canım....

Ellerine sağlık uzun uzun anlatmışsın....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmeni nasip etsin İnşaallah.....

Bişey sorcam sabah kalkınca meniden dışarı çıkma oluyor mu yine yoksa olmuyor mu?

hafif sancılar ara ara bende de var ama onun dışında pek bişi yok herkese göre değişiyor o yüzden bekliyorum sabırla iki gün geciktim geçen ay rahim filmi çektirdim oda belki bana şifa olmuştur inşallah :)

ALLAH ÜMITLERINI BOSA CIKARMASIN CANIM ben her zaman dua ediyorum sizler icin ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN HAMILE KALMAYI

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 21 haftalık(erkek)
Nissam hamile 20 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 19 haftalık
Evanur hamile 19 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 18 haftalık
Tuanafunda hamile 18 haftalık
Rojda0819 hamile 17 haftalık
Epsilonsigma hamile 15 haftalık
Beklemede hamile 10 haftalık
Kayyum hamile 10 haftalık
AdaESILA hamile 8 haftalık
Arwen83 Hamile 8 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede

meni dışarı ne zaman çıkmıyor söyliyim en azından bende ilişkiden sora hemen uyumazsan ve ayakların duvara dayalı belinde yastıkla yarım saat en az yatarsan sabah hiçbir şey kalmıyor ama hemen yatarsan o şekli almadan uzanıp o zaman oluyor

sağol tatlım.amin.
sabah kalkıncaaa,yooo olmuodu.hafif bi ıslaklık sadece.ama bi arkadaşım şey demişti.ardan zaman geçtikten sonra aktıysa bişi olmaz.zaten o saate kadar gtiyse gideceği kadar gitmiştir.1 tane sperm bile gitse kar demişti :)

Hadi İnşaallah.....

ya ewet ama ..şimdi belki bu söylediğime kızıcaksın içinden ama ben son güne kadar ümitlenip o ümidin adet kanıyla akıp gitmesi ne demek çok iyi bilirim....oyuzden adet gününü geçmesini bekle.öncelikle hç kafana takma.buyuzdende gecikebilir adetin.sonraa kimyasal gebelik olabilir.çoğu kadın düşük yaptığının farkına bile varmazmış.meslea sen şuanda gebe olabilirsin.yani yumurta döllnemiş olabilir.ama iyiy tutunamayan yumurtalar yada zayıf spermle döllenen yumurtalar adet günü geldiğinde adet kanıyla akıp gider...adetine ramak kala kan tahlili yaptırıp pozitiff çıkıp 2 gün sonra adet olan arkadaslarım var benim.oyuzden diorum canım.innnnnnnşallah hayırlısıyla hamişsindir :) rabbim ahyırlısını nasip etsin.ama değilsende,günler çuvala girmedi ya takma kafanaaaaa.nakadar çok takıntı okadar az bebek takmiceksin kafana

takmıyorum tatlım kafama neden mi bende çok gecikip regli oldum ama hep biliyordum içimden hamile olmadığımı ne kadar gecikirse geciksin hiç ümitlenmedim gerçek anlamda tabi insan acabamı diyor bu kez biraz ümitliyim herzamankine göre ama kırmızıyı görünce yıkım olmaz emin ol kendimden çok etrafın meraklanması beni daha çok yıkıyor insanlar bilmeden hadi ne zaman bebek demiyorlarmı kafa atasım geliyor :) eşinin ailesi eşin etraf falan ümitle bekliyorlar açık açık olmasada belli ediyorlar sürekli sorulup duruyor ve beni en çok bu strese sokuyor

Bi topikte okumuştum da ne kadar doğru bilmiyorum ama senin dediğin gibi, yapınca rahimde bi kesecik varmış ona doluyormuş o zaman döllenme olmasa da spermler orda canlı durabildiği için geç döllenme de olabiliyormuş....

Senin anlattıkların da bunu doğrular nitelikte canım ondan sordum.....

kayınvalidem bana birgün hamile bir kedi görmüştük döndü dediki bak kediler bile doğruyor sen daha doğuramadın nasıl bir psikolojide olduğumu düşünün artık

yok yaa onları hiç takma.onlar hep öyleler.kaç yıllık ewlisin bilmiorum ama.ewlenipde henüz bebek yapmayan herkese sölenio bu :) genclerden bebek beklio herkes :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…