Bi topikte okumuştum da ne kadar doğru bilmiyorum ama senin dediğin gibi, yapınca rahimde bi kesecik varmış ona doluyormuş o zaman döllenme olmasa da spermler orda canlı durabildiği için geç döllenme de olabiliyormuş....
Senin anlattıkların da bunu doğrular nitelikte canım ondan sordum.....
kayınvalidem bana birgün hamile bir kedi görmüştük döndü dediki bak kediler bile doğruyor sen daha doğuramadın nasıl bir psikolojide olduğumu düşünün artık
ayyyyyyyy sorma kaynanalr işde.benim kaynanam bi gün kendi kız kardeşlerinin yanında dediki.ben bunun kadar tembel karı görmedim.daha bi uşak edemedi dedi.aslında kötü bi niyetle sölememişti ama saf benm kaynanmbirazda patavatsız gbi bişe.azından çıkanı pek bilemez sonra 1-2 dk sonra geen yokk canımm tembel karı dedi bana. ablamda yanımdaydı.biraz terstir.kaynanama döndü dekiki,tek başınamı yapsın çocuğu! öle bi kaldık. çok kötü bozmuştu.ama bida diemedi kadıncazz yinede denmicek bşi.zaten benm bebek istedimi biliolar...
aynı seninki gibi benim kayınvalidemde ağzından çıkanı kulağı duymaz sanırım karadenizli benim gibi uşak dediğine göre :)
ama spermlerin hatrladığım kadarıyla en fazla 3 gün canlılığını tasıyabiliolar.ya ben video olarakda çok izledim.ben döllenmeyi yumurta rahime düşünce oluo sanırdım.ama sperm önce fallop tüpü die bişi var yumurtalığa doru giden biyol.yumuratyı rahime götüren tüpler.yumurtalık yumurtayı yumurtluyo ve yumurta küçücük şeffaf içi su dolu bi baloncuğun içerisinde fallop tüpünde ilerlemeye başlıo.bölünerek aynı zamanda.daha sonra o minik kesecik yumurtayı dışarı bırakıo.ve spermle yumurta orada döllenio.döllenen yumurta rahime doğru ilerlio ve rahime tutunuo.daha sonraki aşamalrda yumurta rahim iç tabakasına yerleşiyo.yerleşemeden tutunamayan yumurtalar adet kanıyla kırılıp akıo.bunada kimyasal gebelik diyorlar.ama geç döllenme olsa olsa yumurtlamanın son günlerine denk gelse gerek.ayrıca rahimin şeklini artık çokkk iyi biliorumkiii,orda spermleri biriktiren bi kese filan yokbide kızmaeslek çocuk gelişimi okudum ben.ordanda az çok biliorum rahimin yapısını.araştıra araştırada bu hal oldum
heheeee evetrizeli
meni dışarı ne zaman çıkmıyor söyliyim en azından bende ilişkiden sora hemen uyumazsan ve ayakların duvara dayalı belinde yastıkla yarım saat en az yatarsan sabah hiçbir şey kalmıyor ama hemen yatarsan o şekli almadan uzanıp o zaman oluyor
İşte o topikteki arkadaş o fallop tüpünden bahsetmiş olabilir belki....
Bazı kadınlar 20.gün falan yumurtlayabiliyormuş yada ayda 2 kez falan o zaman 72 saat yani 3 gün yaşıyor ya spermler işte onlar için olabilir......
Bu arada seni de ekledim canım listemize.....
oo rizeli :) bir kaç kişiden duymuştum rizeli kaynanalar biraz fena olur diye
Kız işte ben onu merak ediyorum çıkmıyorsa nereye gidiyor bizim içimizden?
Sabah çıkması gerekmiyor mu?
iyi aslında ama.dili çok fenaa yaaa.nebilim anlamıorum bazen ii bazen kaynana oluo...
Bizde iyiyiz canim ne olsun dedigin gibi güzel gecti coluk cocuk yarin yine normal ev aramaya devam
Ben yatıyorum kızlar iyi geceler. Sabah testin sonucunu yazarım buraya dua edin bana öpüldünüz...
kayınvalidem bana birgün hamile bir kedi görmüştük döndü dediki bak kediler bile doğruyor sen daha doğuramadın nasıl bir psikolojide olduğumu düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?