slm kızlaaar ben geldim... çarşambaya randevumu aldım doktora gidiyorum inşallah güzel şeyler duyarım bu sefer...
takmıyorum tatlım kafama neden mi bende çok gecikip regli oldum ama hep biliyordum içimden hamile olmadığımı ne kadar gecikirse geciksin hiç ümitlenmedim gerçek anlamda tabi insan acabamı diyor bu kez biraz ümitliyim herzamankine göre ama kırmızıyı görünce yıkım olmaz emin ol kendimden çok etrafın meraklanması beni daha çok yıkıyor insanlar bilmeden hadi ne zaman bebek demiyorlarmı kafa atasım geliyor :) eşinin ailesi eşin etraf falan ümitle bekliyorlar açık açık olmasada belli ediyorlar sürekli sorulup duruyor ve beni en çok bu strese sokuyor
Hoşgeldin canım....
İnşaallah canım İnşaallah....
Kız sen hangi belirtileri yaşadın hiç sormadık ya sana?
belirtiler kişiden kişiye değişiyo diyolar ya. bu benim üçüncü hamileliğim üçü de farklıydı. ilk belirtim tabi ki adet gecikmesi.. diğerleri ise göğüs uçlarım hassaslaştı, çok çişli oldumgece 3-5 sefer kalkıyorum hatta, ve uyku... bütün gün yatıp uyumak istiyorum... birkaç gündür ise hafif bulantım var ama iştahımı hiç etkilemiyo az önce cnm sıkıldı kek yaptım ve yarısını yidimmmmmm bu gidişle yine fil gibi olucam
Afiyet olun,yarasın bebişe.....
Demekki sadece kişiden kişiye değil kişinin her hamileliğinde bile farklı oluyor.....
Hamilelikte aldığın kiloları verebiliyorsan önemli değil canım ye gitsin.....
oğlumda aldığım kiloları verdim ama bu sefer aynı olurmu bilmiyorum.. onda 20 kg almıştım hepsini olmasada 17 sini verdim 53 e düştüm. şimdi 55 ile hamile kaldım artık 70-80 allah ne verirseyaşımda ilerledi tabi 34 üm ben... vermesemde dert deil bebişim sağlıklı olsun...
kızlar bugün 22.günüm test yapsammı sabretsem mi ne dersiniz
haklısınız kızlar biraz sabredeyim inşallah hakkımızda hayırlı olur
benim ateşimde artma var bi kaç gündür bu belirtimidir? yoksa adet tarihim yaklaştığı için olabilirmi:44:
selam kızlar benim batım 30 temmuz yazarsanız sevinirim nasılsınız bakalım hamilelerimizi tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlere inşallah
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım bi arkadaşmızın da öyle olmuştu şimdi 21 haftalık hamile....
İnşaallah senin de öyle olur....
Zaten ateş düşerse adet gelecek demektir....
BAT'ın ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?