Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

çok saol tatlım darısı senin başına inş ne oldu var mı bişey sende?

Amin canım,İnşaallah.....

Geçmişi okumamışsın anlaşılan,anlatayım canım....
Ben çarşamba günü adet günümdü,sabah test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,akşam kızlara anlatırım,kantestiyle de kesinleşirse diye düşünürken tam 3,5 saat sonra adet oldum canım ve ne kadar ağladığımı anlatamam..... Dün de çok ağladım,ama bugün biraz daha iyiyim,o çizgiyi görmesem o kadar umutlanmazdım işte....

ayy canım benim çok geçmiş olsun neden pozitif çıktı ki acaba düşük falan olmasın?

Anlamadım ki canım yaa neden çizgi çıktı,farkını nasıl anlıyayım ki....

bilmiyorum ki canım ya doktorlar diyo ilk 1 aydan küçükse çocuk tutunamazsa adet kanaması olarak dışarı atarlarmış kendini yinede bilemiyorum üzüldüm tatlım.. önümüzdeki ay olur inş.

bilmiyorum ki canım ya doktorlar diyo ilk 1 aydan küçükse çocuk tutunamazsa adet kanaması olarak dışarı atarlarmış kendini yinede bilemiyorum üzüldüm tatlım.. önümüzdeki ay olur inş.

Kimyasal gebelik diyorlar hani anladım,bilemiyorum ki belki de.....

İnşaallah canım,dualarını eksik etme bizlerden....Biz de hamile arkadaşlarımıza tabiii.....

İnşaallah sağ salim kucaklarına alırlar bebeklerini.....

Bulantıların başladı mı canım?

canım sen ilk defa mı böyle oluyorsun daha önce böyle lekelenmelerin oldumu

bende bu renklenmeler adet belirtisidir ama 2gün yada 3önce olurdu. buay ise 6gün önce olmaya başladı. sanırım adet günüm bayağı aşağı çekecek ondan. hamile kalıpta önceden lekelenen varmı acaba

canım ben dün yazdım ya sana benimde öyle oldu adet oluyorum sandım sonra devamı gelmedi kanamadan 1 hafta sonra testte çift çizgiyi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…