Ben geldim kızlar....:79::80:
hoşgeldin canım nasılsınn
İyilik canım nolsun sen nasılsın?
bende iyiyim canım
testim var diyodumya fazladan sabah yaptım :))
negatif tabikiii
kaç gün geciktin peki
gecikmedim aslında daha 10u gibi falan olurum sanırım
ben dayanamdım belki çıkar falan diye yaptım ama çıkmadıı
kendini strese sokma bak o idrar testlerinede çok güvenme arkadaşımda çift çizgiyi çok gördük ama hep regli oldu gününü bekle hatta bir kaç gün geçsin öyle yap kendini üzme boşuna
günaydın kızlarr hayırlı cumalar Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
doğruya doğru şimdi ümitle çocuk için abartıyoruz bazen ama olunca ne yapcaz merak ediyorum adam çocuğu düşünerek olayı gerçekleştirmiyor ki isteyerek ama ben öle değilim tamam tabiki bende istiyorum ama bu kadar sık değil sonra nasıl kıvırcaz bilemiyorum
gecikmedim aslında daha 10u gibi falan olurum sanırım
ben dayanamdım belki çıkar falan diye yaptım ama çıkmadıı
ay okadar haklısınki bende ya 10 yada 11 de olacam ddayanamadım yapmıştım bendede negatif sence kanda çıkarmı
çıkarr diye tahmin ediyorumm
belirtiler varmı sende
adet belirtisiyle aynı oyüzden kestiremedim ama mesela göğüslerim ağırlaşmış gibi sende varmı
evet var canım aşırı derecede şiştiler normalde adet öncesi hep şişerdi ama bu kadar olmazdı
ama beni üzen şey geçen ayda böyleydi(
o yüzden umutlanmıyorumm
acaba diyorum ki vücut kendimi hazırlıyor korunmayı bıraktıktan sonra:) teselli işte
bende geçen ay ümitlendim ama fos çıktı oyüzden okadar korkuyomki sanırım sabırla beklemek en iyi tarih pazartesi veya salı kan tahlili yapmak umarım m utlu haberi veririz canım
KIzlar cok kafaniza takmayin bir ayda oluruna birakin göreceksiniz bebis kendisi süpriz yapacak size zaten gelince
KIzlar cok kafaniza takmayin bir ayda oluruna birakin göreceksiniz bebis kendisi süpriz yapacak size zaten gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?