canım başladım ama düzenli kullanamadım birde bende acayip gaz ve karın ağrısı yaptı birde ishal senin nasıl gidiyor zayıflama var mı
kızlar mrb.bugün tahlil sonuçlarım çıkmış.doktorla telde konuştum.hormon sonuçları çok iyi çıkmış.doktor klomen kullanmamı söyledi.adetin 5.gününde başla dedi.bitince tekrar kontrole gideceğim.eşim kullanmamı istemedi.çünkü doktor bi sorun yok dedi ama ilaç verince şüphede kaldık.bide daha önce klomen kullanıpta kist falan oluşanlar duydum.daha önce klomen kullanan varmı aranızda.ben kullanmayı düşünmüyorum bu ayda.belki daha sonraki aylar.bu ay 5.ayımız denemelerimizin.siz ne düşünüyorsunuz sizce kullanmalımıyım.
canım ben dün yazdım ya sana benimde öyle oldu adet oluyorum sandım sonra devamı gelmedi kanamadan 1 hafta sonra testte çift çizgiyi gördüm
Kızlar ya bildiğiniz değişik bi yemek var mı,değişik bişeyler istiyorum da.....
kızlarrrrr kısaca adet oldum deyim ama çok kötü bir gündü
hoş çeldun ............
kızlarrrrr kısaca adet oldum deyim ama çok kötü bir gündü
Hoşbulduk canım....:79::80:
Ayy canım ya sen de mi.....Üzüldüm bak benim gibi sen de çok kötü olmuşsundur....
üzülmeyin kıslar yalnıs değilsiniz yakında katılcam aranıza hissediyorum
geçmiş olsun
Hoşbulduk canım....:79::80:
Ayy canım ya sen de mi.....Üzüldüm bak benim gibi sen de çok kötü olmuşsundur....
Yok canım katılma sen,hamile ol da ayağını sürü biz peşinden gelelim İnşaallah....
İyiyim canım ben de....Tatilde belli olmuyor canım da , hafta içi genelde akşamları giriyoruz....
Sen ne zamandır bebek istiyordun canım?
teşekür ederim kızlar
ya normaldede sancılı olurdum ama olmadan karnıma ince ince agrı girerdi
sabah birden şiddetli bir ağrı beraberinde bulantı baş dönmesi afedersiniz en son çıkarttığımı hatırlıyorum bayılmışım agrıdan
Allahtan eşim evdeydi acilde 3 tane agrı kesici yaptılar banamısın demedi sonra serum falan derken hafifledikten sonra kadın doğumcuya geçtik ultrasyonda baktı herşey normal hiçbir problem yok dedi
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eee niye bukadar agrıdı peki?
bir ara nefes alamadım agrıdan valla boğluyorum zannettim
ilk defa adet olduğuma üzülmedim can derdime düştüm
öpüldünüz kıslar iyi geceler Allah hepinizenasip etsin:79:
valla 1 senedir istiyorum ama hiç doktora gitmedim hep engeller oldu yani adetim geçti ama hep geçiyo zaten düzensiz ama adet olncada kötü oluyorum ya bende
valla 1 senedir istiyorum ama hiç doktora gitmedim hep engeller oldu yani adetim geçti ama hep geçiyo zaten düzensiz ama adet olncada kötü oluyorum ya bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?