Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar mrb.bugün tahlil sonuçlarım çıkmış.doktorla telde konuştum.hormon sonuçları çok iyi çıkmış.doktor klomen kullanmamı söyledi.adetin 5.gününde başla dedi.bitince tekrar kontrole gideceğim.eşim kullanmamı istemedi.çünkü doktor bi sorun yok dedi ama ilaç verince şüphede kaldık.bide daha önce klomen kullanıpta kist falan oluşanlar duydum.daha önce klomen kullanan varmı aranızda.ben kullanmayı düşünmüyorum bu ayda.belki daha sonraki aylar.bu ay 5.ayımız denemelerimizin.siz ne düşünüyorsunuz sizce kullanmalımıyım.

canım ben bu ay kullandım dün doktora gittim 2 tane yumurtam olgunlaşmış bugün çatlatma iğnesi oldum klomen normalde kist yapmıyor eğer olgunlaşan yumurta çatlamazsa kist oluyor oda bir ay ilaç kullanınca kayboluyor yani öyle zararlı birşey değil bence kullan zaten doktor yumurtalarının çatlayıp çatlamdığınıda konrol ediyor

Hoşbulduk canım....:79::80:

Ayy canım ya sen de mi..... Üzüldüm bak benim gibi sen de çok kötü olmuşsundur....

teşekür ederim kızlar
ya normaldede sancılı olurdum ama olmadan karnıma ince ince agrı girerdi
sabah birden şiddetli bir ağrı beraberinde bulantı baş dönmesi afedersiniz en son çıkarttığımı hatırlıyorum bayılmışım agrıdan
Allahtan eşim evdeydi acilde 3 tane agrı kesici yaptılar banamısın demedi sonra serum falan derken hafifledikten sonra kadın doğumcuya geçtik ultrasyonda baktı herşey normal hiçbir problem yok dedi
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eee niye bukadar agrıdı peki?
bir ara nefes alamadım agrıdan valla boğluyorum zannettim
ilk defa adet olduğuma üzülmedim can derdime düştüm

İyiyim canım ben de....Tatilde belli olmuyor canım da , hafta içi genelde akşamları giriyoruz....
Sen ne zamandır bebek istiyordun canım?

valla 1 senedir istiyorum ama hiç doktora gitmedim hep engeller oldu yani adetim geçti ama hep geçiyo zaten düzensiz ama adet olncada kötü oluyorum ya bende

Çok geçmiş olsun canım....

öpüldünüz kıslar iyi geceler Allah hepinize nasip etsin:79:

İyi geceler....:79::80:

valla 1 senedir istiyorum ama hiç doktora gitmedim hep engeller oldu yani adetim geçti ama hep geçiyo zaten düzensiz ama adet olncada kötü oluyorum ya bende

Düzensiz olmasını araştırmadın mı hiç?

canim bende kurtajdan sonra duzensiz adet yasiyorum yani yumurtlamani nasil tesbit ediyorsun sen benim her ay10 gun one atiyor adetim mesela ve krokuyorum tekrar hamile kalamicam diye senin nasil hamile kalmak icin herhangi birsey yapiyormusun tedavi yada kur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…