Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

geçmiş olsun canım o derdi iyi bilirim çok zor oluyor eğer ağrım hafifken iğne olmazsam şiddetlenince hiçbirşey kesmiyor bir seferinde doktor iki iğne yaptı kesilmedi sonra uyuşturucu iğne yaptı inan agzım dilim uyuştu ağrı yinede kesilmedi iki önemli sebebi var 1.si üşütmek 2.stres kendine dikkat et canım

geçmiş olsun canm

yok hiç bişey yapmadım bilmiyorum ki yapmayı

Tamam canım o zaman yarın geceyi ve ertesi günü iyi değerlendir de bebiş gelsin İnşaallah hayırlısıyla....(Belki de bebişler....):81:

canım doktor dün ve bügün üst üste daha sonra gün aşırı dedi perşembeye kadar böyle olacakmış nasıl bir strateji izliyor anlamadım:44::44::44:

kızlar sagolun hepinizede teşekkür ederim

canım benimde sancılı olurdu normalde ama böyle daha hiç olmamıştım doktor da üşütme stres yapma dedi başka da bişey yok.ya bir tahlil bile yapmadı tek ultrsayonla baktı problem yok dedi
birde 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor deyince de güldü rahat ol gez toz eglen dedi
illa tahlil istersende eşine yapmamız gerek önce dedi
bilmiyorum kafam karıştı iyi bir doktor bulmalıyım

canım muhtemelen sende ultrasonla baktığında sende bir problem göremediği için eşine bakılması gerektiğini söylemiştir gönlünü ferah tut

acaba banadamı gerekiyo bende bi doktora gidecem bakalım ne sorunum varmıs ben şimdi memleketteyim tarsusta burda bilinen doktorlar var çok iyiymiş ama eşim alttan baktırtmıyo acaba bana alttanmı bakarlar ki aacaba biliyomusunuz:44:

canım senin çalışmara başlayalı ne kadar oldu sanırım çok degil dimi
geçen hamileliğinde de bu tedaviyi olmuşmuydun
neden soruyorum bu iğne tedavisini süreci hızlandırmak içinmi oluyorsun diye
birde her kadın doğumcuya gidilirmi çocuk istiyorum diye yoksa sırf bunla uğraşan doktorlar varmı

ne kadarlık evlisin canım ne zamandır bebek istiyorsun? tabiki alttan bakıyor bakmasıda gerekli bak benim rahim ağzı darmış doktor dün onu küçük bir operasyonla genişletti bakmasa nasıl anlayacak eşinin kaygısını anlayamadım doğrusu belki erkek doktor için tedirgin olabilir ama kadın için çok yersiz aslında erkekler işini daha iyi yapıyor ama biz kadınlar biraz utanıyoruz yoksa onlar için hiç bir farkı yok

ben haziranda 2 senelik evli olcam 1 senedir bebek istiyorum ama doktora gitmek nasip olmadı zaten eşimde bayan doktor olsun diyor bana denilen doktorda erkek ama napacama bilmiyorum annem de eşime söleme diyo alttan baktına hiç gitmedim doktora ama bebek için bilmiyom napacamı açıkçası çok utanıyorum ama bende22 yaşindayım eşim de32 yaşinda

canım bizim 4.ayımız ben ilk hamileliğim ilk ay tutturmuştum yani doğal yolla oldu.şimdi 3 ay olmayınca doktora gittim her kadın doğumcu bunu takip edebilir yalnız her doktorun çalışma tarzı farklı bence bu konuda tavsiye edilen doktorları seç derim ben bu doktoruma tavsiye üzerine gittim çokta memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…