Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Sanada hayırlı kandiller. Benimde 1 yıl oldu hala beklemedeyim. Ama sabretmemiz lazım 5 sene on sene bekleyen insanlar var Allah korusun biz daha yolun başındayız. İnşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz ama Allah hayırlısını versin bir kaç yıl beklemeye değer hayırlısını vermesi için. Vardır Rabbimin bir bildiği sabretmemiz lazım .

İki ay klomen kullandım acayip şişlik yapardı hissederdim yumurtalarımın büyüdüğünü. Yaptığım kürde aynısını yaptı karnım felaket patlıycak sanki İnşallah faydasını görürüm yaa

Belkide tutar bilemessin canim hic beklemedigin anda bi bakmisin süpriz

Belkide tutar bilemessin canim hic beklemedigin anda bi bakmisin süpriz

Ay ne güzel olur yaa dimi :) Bu ayda regli olursam gidip şu hormon testlerimi yapıcam. Evime geçeyim sonra hemen yine doktor iyi bir doktor buldum ama en azından gidene kadar alternatif tıptan yararlanmakta fayda var belkide tedavi için değilde bebeğimi göstermek için giderim doktora belli mi olur

Insallah gülsahcim ben dua ediyorum her zaman hic umudunu yitirmme sen dene elinden ne geliyosa ama cokta kafayi yormamak lazimbenimki süpriz gibi gelmisti benimkier diyim unutma ALLAH sevdigi kula verirmis derdi

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 24 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 23 haftalık(erkek)
Nissam hamile 21 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 12 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Paristebirgece 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede

Insallah gülsahcim ben dua ediyorum her zaman hic umudunu yitirmme sen dene elinden ne geliyosa ama cokta kafayi yormamak lazimbenimki süpriz gibi gelmisti benimkier diyim unutma ALLAH sevdigi kula verirmis derdi

Ya aslında benim biraz sabırsızlığımın sebebi var. Hem yaştan dolayı 34 oldum hemde canım babam kalp krizi geçiridği zaman anneme torunumu göremiycem galiba ben demişti on yıl geçti ben daha geçen sene evlendim babamın o lafı hep aklımda evlilik pek düşünmüyordum ben birazda babam için düşünmeye başladım o sırada zaten eşim çıktı karşıma dedim evlenir evlenmez bir torun hemen babama ama kısmet olmadı daha o yüzden kızıyorum kendime bu kadar yıl neden bekledin evlenmeye bak şimdi olmuyor babam yine rahatsızlandı çok korkuyorum görmeden ölür diye bu akşamda hep onun için dua ettim torunlarını görsün mutlu olsun diye. Yinede herşey bizim için vardır Allahın bir bildiği diyorum ona sığınıyorum. Ne güzel süpriz yapmış onlar dünyanın en güzel süprizi dimi nazar değmesin

Seni anliyorum tabiki hakli sebeplerin var ama kendini bu kadar kasarsan buda zarar dedigim gibi gün dogmadan neler dogar bence pek yasa baglama bende 24düm ama baka 2 seneye yakin tadavi oldum demekki nasip kismet bi yerde hem gün dogmadan neler dogar burda cogu arkadasimiz böyle caresiz düsünürken hamile kaldilar sende eminim öyle olacaksin korkma insallah kimseye bisey olmadan minik bebis gelmis olacak inan bana

Benim amcamın eşide rahminde bebek tutamıyordu kaç kez tedavi gördüler hamile kaldı ama hep düştü sonra rahim kanseri oldu rahmi alındı. Cocuk esirgemeden aldılar çocuklarını ve kendi çocukları gibi üstüne titriyorlar. O yüzden Rabbim hayırlısını versin diyorum ve yengemi düşündükçe bazen kormuyor da değilim. Allah isteyen herkese versin çok zor

Allah korusun canim ya kimsenin basina vermesin öyle beter hastalik dillerden uzak insallah bi sorun cikmadan saglikla hamile kalirsin canim aklina kötü seyler getirme olurmu iyi düsünelim iyi olsun her zaman
neyse tatlim ben cikiyorum belim agriyor yatacagim nsallah bu mübarek gecede ALLAH herkese saglikli hamilelikler nasip eder Sende üzülme ALLAH sana ikiz versin emi görüsürüz canim iyi geceler:79::79::79:

Çok saol cnmcım. Allah rahatlık versin. İyi geceler bebişlere iyi bak. İnşallah bende meleğime kavuşurum biran önce

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 24 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 23 haftalık(erkek)
Nissam hamile 22 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 12 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Paristebirgece 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede

Iyice öksüz kaldi topik olsun bakalim yine calarlar kapimizi bi gün nede olsa doguma kadar burdayim 2 ay daha diyelim hayirlisiyla

Bugün çörekotu kürüm bitti nihayet. Bakalım sonuçları ne olcak. Karnımda bir gerginlik var ki sormayın gitsin gaz sancısı gibi

Bugün çörekotu kürüm bitti nihayet. Bakalım sonuçları ne olcak. Karnımda bir gerginlik var ki sormayın gitsin gaz sancısı gibi

Hayirlisi olsun bekle bakalim sonuc ne olacak bu arada fotolarina baktim cok güzellerInsallah bebisle daha güzel olur canim bizimde yarin 6 ayimiz bitiyor 7 aya giriyoruz insallah

Hayirlisi olsun bekle bakalim sonuc ne olacak bu arada fotolarina baktim cok güzellerInsallah bebisle daha güzel olur canim bizimde yarin 6 ayimiz bitiyor 7 aya giriyoruz insallah

Saolasın cnm insanın kaderi ve kalbi güzel olsun. Maşallah cnm az kaldı desene sayılı gün çabuk gelir

Saolasın cnm insanın kaderi ve kalbi güzel olsun. Maşallah cnm az kaldı desene sayılı gün çabuk gelir

Öyle tabi ya önemli olan odur zaten az kaldi canim ya normalde kasim 1 dogum tarihi ama biz ekim ortasi gibi bekliyorz ikiz oldugu icin bence ansizin gelicekler icime öyle doguyor gerci saliya randevum var bakalim büyümüslermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…