Merhaba arkadaşlar uzunca bir aradan sonra gelişmelerimi yazayım dedim :)
Enfeksiyon tedavim bitti fakat bu süreçte kullanılan ilaçlar mantar'a sebebiyet verdiği içinn şimdide mantarr tedavisi görüyorumm ıtraspor adında antimikotik ilaç kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ,,3 günde bitirmem gerekiyormuş aynı şekilde eşimide tedavi sürecine tabi tutulduu o da aynı ilaçtan sabah 1 akşam 1 alıyorr,,onun yanı sıra neo-penotran forte L 7 vajinal ovül ve travazol krem kullanıyorumm ...Reglim 2 yada 3.günüde hormonlarıma bakılcakkk umarımm bir problem çıkmazz 1 sene oldu yadaha fazla nasıl beklerim bilemiyorumm mevlam bu mübarek gecede hepimize sabr sebat ihsan eylesinnn dualarımızı kabul eylesinnn ve biz de daha fazla beklemeden hamiş kalırız inş...
Arada bir girer gelişmeleri yazarım tekrardan opüyorum hepinizi kendinize ii bakınnn ..byee
Ha bu arada :))) HERKESE HAYIRLI KANDİLLERR....
İki ay klomen kullandım acayip şişlik yapardı hissederdim yumurtalarımın büyüdüğünü. Yaptığım kürde aynısını yaptı karnım felaket patlıycak sankiİnşallah faydasını görürüm yaa
Belkide tutar bilemessin canim hic beklemedigin anda bi bakmisin süpriz
Ay ne güzel olur yaa dimi :) Bu ayda regli olursam gidip şu hormon testlerimi yapıcam. Evime geçeyim sonra hemen yine doktor iyi bir doktor buldum ama en azından gidene kadar alternatif tıptan yararlanmakta fayda var belkide tedavi için değilde bebeğimi göstermek için giderim doktora belli mi olur
Insallah gülsahcim ben dua ediyorum her zaman hic umudunu yitirmme sen dene elinden ne geliyosa ama cokta kafayi yormamak lazimbenimki süpriz gibi gelmisti benimkier diyim unutma ALLAH sevdigi kula verirmis derdi
Ya aslında benim biraz sabırsızlığımın sebebi var. Hem yaştan dolayı 34 oldum hemde canım babam kalp krizi geçiridği zaman anneme torunumu göremiycem galiba ben demişti on yıl geçti ben daha geçen sene evlendim babamın o lafı hep aklımda evlilik pek düşünmüyordum ben birazda babam için düşünmeye başladım o sırada zaten eşim çıktı karşıma dedim evlenir evlenmez bir torun hemen babama ama kısmet olmadı daha o yüzden kızıyorum kendime bu kadar yıl neden bekledin evlenmeye bak şimdi olmuyor babam yine rahatsızlandı çok korkuyorum görmeden ölür diye bu akşamda hep onun için dua ettim torunlarını görsün mutlu olsun diye. Yinede herşey bizim için vardır Allahın bir bildiği diyorum ona sığınıyorum. Ne güzel süpriz yapmış onlar dünyanın en güzel süprizi dimi nazar değmesin
Seni anliyorum tabiki hakli sebeplerin var ama kendini bu kadar kasarsan buda zarar dedigim gibi gün dogmadan neler dogar bence pek yasa baglama bende 24düm ama baka 2 seneye yakin tadavi oldum demekki nasip kismet bi yerde hem gün dogmadan neler dogar burda cogu arkadasimiz böyle caresiz düsünürken hamile kaldilar sende eminim öyle olacaksin korkma insallah kimseye bisey olmadan minik bebis gelmis olacak inan bana
Benim amcamın eşide rahminde bebek tutamıyordu kaç kez tedavi gördüler hamile kaldı ama hep düştü sonra rahim kanseri oldu rahmi alındı. Cocuk esirgemeden aldılar çocuklarını ve kendi çocukları gibi üstüne titriyorlar. O yüzden Rabbim hayırlısını versin diyorum ve yengemi düşündükçe bazen kormuyor da değilim. Allah isteyen herkese versin çok zor
Allah korusun canim ya kimsenin basina vermesin öyle beter hastalik dillerden uzak insallah bi sorun cikmadan saglikla hamile kalirsin canim aklina kötü seyler getirme olurmu iyi düsünelim iyi olsun her zaman
neyse tatlim ben cikiyorum belim agriyor yatacagim nsallah bu mübarek gecede ALLAH herkese saglikli hamilelikler nasip eder Sende üzülme ALLAH sana ikiz versin emi görüsürüz canim iyi geceler:79::79::79:
Topigimize kimse gelmemis ayol bu ne in cin top oynuyor :122::122::122:
Iyice öksüz kaldi topik olsun bakalim yine calarlar kapimizi bi gün nede olsa doguma kadar burdayim 2 ay daha diyelim hayirlisiyla
Bugün çörekotu kürüm bitti nihayet. Bakalım sonuçları ne olcak. Karnımda bir gerginlik var ki sormayın gitsin gaz sancısı gibi
Hayirlisi olsun bekle bakalim sonuc ne olacak bu arada fotolarina baktim cok güzellerInsallah bebisle daha güzel olur canim bizimde yarin 6 ayimiz bitiyor 7 aya giriyoruz insallah
Saolasın cnm insanın kaderi ve kalbi güzel olsun. Maşallah cnm az kaldı desene sayılı gün çabuk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?