Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ne güzel hem kızın hem oğlun olacakmış gözün aydın canım.benimki için doktor kıza benziyor demişti net bişey söylemedi yani.pazartesi gideceğim tekrar doktora galiba bu sefer kesin konuşur.bende ciciler almak istiyorum ama daha erken galiba biraz daha beklemem lazım

ben denizden geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm kuzularrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz???????????????*

Selam kayyum nasilsin canim ??bizde iyiyiz cok sükür bebis de iyidir insallah cok girme denize hastalik felan kaparsin sonra

Canım çok sevindim.....

Bak demiştim ya hareketleri farklı erkek olabilir diye....

İyi ona göre artık kıyafetleri eşyaları alırsın canım....

Tamam canım dinlen biraz....

<sagol caniim ya bizde cok sevindik artik biliyoruz ona göre alirim alicaklarimi gerci sadece mobilya felan kaldi tamamliyorum az kaldi canim sen nasilsin??aslinda cok tatli yiyodum türkiyede ben ondan süphe ettim ama senin gibi babamda söylemisti hayirlisi olsun canim ya kesin sekerim cok cikacak benim hala tatli yiyorum ben

Sen yine de gel canim bende giriyorum arada Darisi basina insallahh

hadi bakalım çıkar tadını darısı bize de inşallah

AMIN canim insallah dariisi tüm olmayanlarin basina

Seninkide gec belli olacak belli olsun canim bende bi cok esya aldim sari yesil aldim renklerini sen al ne olacak kücükken giyer annesi sen nasilsin hersey yolundami ayy halen yorgunum saanki

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 25 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 23 haftalık(erkek)
Nissam hamile 22 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

bir kız bir de oğlan ayyy ne güzel.... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm... tatlıları boşuna yemiyormuşun demek ben de oğlumda deli gibi tatlı yiyodum normalde hiç sevmem ama 9 ay tatlı delisi olmuştum ama glikoz yükleme testim gayet normal çıktı... çok tatlı yemekle alakalı olsaydı benimki anormal olurdu için rahat olsun...

Selam canim tesekkür ederim iyi dileklerin icin ALLAH HEPIMIZE GÖSTERSIN KUCAGIMIZA ALDIGIMIZ GÜNLERI cok sükür iyiler iste RABBIM ol deyince oluyor cifte mutluluk bende cok sevmem tatliyim ama simdi kahvalida bile ekmege cikolata felan sürüyom yani o kadar suan 78den 80e cikmis kilom normal dedi doktor cok yok zaten de bazen fena basim dönüyor ya insallah su testide verelimde hayirlisiyla e senin oglan nasil bebis iyidir insalah

bebiş gayet iyi 8. haftadayım ,pazartesi günü gidip tahlillerim için kan verdim inşallah sonuçlar iyi çıkar... oğlum da iyi maşallah... kardeş kardeş diye deli oluyo gelip gidip karnımı seviyo bana ağır bişey taşıtmıyo kendi taşıcakmış doğduktan sonra da aynı şekilde devam eder mi bilmem kıskançlıklar da olacaktır mutlaka.. dersleri etkilenmese bari...

selam herkeze hayirli dogumlar diliyorum. ne güzel bi topik ya burasi hamilelerin arasinda kaldim. banada bulasdirsaniza. sirlarinizi merak ediyorum dogrusu. nasilhamile kaldiniz. kesin sunun faydassidiir diyenler paylasabilirmi benimle. sogankürümü, keciboynuzumu... nedir bu isin sirri. bende istiyorum bebek hemde ikizzzzzzzzz

Cok sevindim canim hayirli sonuclar alirsin insallah ne güzel kardes istiyor seninki bence cok kiskanmaz korkma ne güzel bak yardim ediyor sana ALLAH ikisinide sana bagislasin

nerelerdesiniz kızlar

Buralardayizda sen pek yoksun ben gelince

Sagol canim ALLAH razi olsun bir cok sey denendi canim sanirim bende tedavi sonucu hamile kaldim darisi olmayan larin basina Insallah sizede nasip olur

Buralardayizda sen pek yoksun ben gelince

ben buralardayım ne zaman gelsem kimsecikler yok bakıyorum yazılanlara geri çıkıyorum şekerim napayım

hoşgeldin canım bizde bilsek işin sırrını hemen yapcazda olmuyor işte

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 25 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 23 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

slm canim iyiyim tsk.ederim:80::80:

sen nasilsin,gozun aydin canim bebegin cinsiyeti belli olmus rabbim ikisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Sagol canim iyiyiz bizde evdeyim evet belli oldu artik Insallah dedigin gibi saglikla kucagimizada aliriz senin bebis ne alemde hareketler cogaldimi?

Sagol canim iyiyiz bizde evdeyim evet belli oldu artik Insallah dedigin gibi saglikla kucagimizada aliriz senin bebis ne alemde hareketler cogaldimi?

evet hareketler gun gectikce artiyor ve cok farkli bir duygu...

ayyy ne guzel hem kizin hem oglun olucak cifte bayram yasayacaksiniz canim...

hayirlisiyla ins...

evet hareketler gun gectikce artiyor ve cok farkli bir duygu...

ayyy ne guzel hem kizin hem oglun olucak cifte bayram yasayacaksiniz canim...

hayirlisiyla ins...

valla gercekten güzel bi duygu icinde bir melek var sana tekme atiyorgerci benimkiler sanki kavga eder gibi ikisi birden baslayinca bide esim gelince uyaniyorlar ya sanki hissediyorlar babalarinin geldigini gerci bu haftada algiliyorlarmis ama sorma babamiz daha mutlu ALLAH saglik versin isimleri bile düsündü esim
kizimizin adi narin oglumuzun adida yusuf can olacak ALLAH nasip ederse bu arada esimin adida yusuf sen karar verdinmi isim konusunda?

ayyy ayyy bak sen sunlara simdiden kendilerini gosteriyorlar annesiaynen babalar bizden daha heyecanli sanki onlar dogurucaklar...

ayy isimleri gibi buyurlar ins.canim

evet bizde dusunduk,daha dogrusu nceden vermistik kararimizi...

bizimkide; ecem su olucak teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…