Selam herkese kimse olmasada selam veriyorum yahu
biz bugün doktora gittik hersey yolundaymis bebisler uyuyodu sanirim doktor dediki kizim daha agirmis kizim diye ayiriyorum cünkü oglusum kendini gösterdi bugün cok sükür sagliklarida iyi haftaya bi daha gidicez seker testi icin bakalim 3 saat sürüyomus yemek icmek yok direk sabah yapilcak dedi herneyse birazda dolastik esimle bebislere giyecek havlu felan aldik cok hoslar hepsi kücük kücük simdi biraz dinlenecegim yorgunum kendinize iyi bakin:79::79::79:
ben denizden geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm kuzularrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz???????????????*
Canım çok sevindim.....
Bak demiştim ya hareketleri farklı erkek olabilir diye....
İyi ona göre artık kıyafetleri eşyaları alırsın canım....
Tamam canım dinlen biraz....
Evet sanırım herkes tatilde pek kimse uğrayamıyor buralara....
Ben de ara ara bakıp çıkıyorum bazen bekliyorum böyle işte....
En azından bugün Biriciğin haberini alabildim sevindim....
Ben de çıkıyorum....
Görüşürüz kızlar.....:79::80:
hadi bakalım çıkar tadını darısı bize de inşallah
ne güzel hem kızın hem oğlun olacakmış gözün aydın canım.benimki için doktor kıza benziyor demişti net bişey söylemedi yani.pazartesi gideceğim tekrar doktora galiba bu sefer kesin konuşur.bende ciciler almak istiyorum ama daha erken galiba biraz daha beklemem lazım
Selam herkese kimse olmasada selam veriyorum yahu
biz bugün doktora gittik hersey yolundaymis bebisler uyuyodu sanirim doktor dediki kizim daha agirmis kizim diye ayiriyorum cünkü oglusum kendini gösterdi bugün cok sükür sagliklarida iyi haftaya bi daha gidicez seker testi icin bakalim 3 saat sürüyomus yemek icmek yok direk sabah yapilcak dedi herneyse birazda dolastik esimle bebislere giyecek havlu felan aldik cok hoslar hepsi kücük kücük simdi biraz dinlenecegim yorgunum kendinize iyi bakin:79::79::79:
bir kız bir de oğlan ayyy ne güzel.... allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm... tatlıları boşuna yemiyormuşun demekben de oğlumda deli gibi tatlı yiyodum normalde hiç sevmem ama 9 ay tatlı delisi olmuştum ama glikoz yükleme testim gayet normal çıktı... çok tatlı yemekle alakalı olsaydı benimki anormal olurdu için rahat olsun...
Selam canim tesekkür ederim iyi dileklerin icin ALLAH HEPIMIZE GÖSTERSIN KUCAGIMIZA ALDIGIMIZ GÜNLERI cok sükür iyiler iste RABBIM ol deyince oluyor cifte mutluluk bende cok sevmem tatliyim ama simdi kahvalida bile ekmege cikolata felan sürüyom yani o kadar suan 78den 80e cikmis kilom normal dedi doktor cok yok zaten de bazen fena basim dönüyor ya insallah su testide verelimde hayirlisiyla e senin oglan nasil bebis iyidir insalah
bebiş gayet iyi 8. haftadayım ,pazartesi günü gidip tahlillerim için kan verdim inşallah sonuçlar iyi çıkar... oğlum da iyi maşallah... kardeş kardeş diye deli oluyo gelip gidip karnımı seviyo bana ağır bişey taşıtmıyo kendi taşıcakmışdoğduktan sonra da aynı şekilde devam eder mi bilmem kıskançlıklar da olacaktır mutlaka.. dersleri etkilenmese bari...
nerelerdesiniz kızlar
selam herkeze hayirli dogumlar diliyorum. ne güzel bi topik ya burasi hamilelerin arasinda kaldim. banada bulasdirsaniza. sirlarinizi merak ediyorum dogrusu. nasilhamile kaldiniz. kesin sunun faydassidiir diyenler paylasabilirmi benimle. sogankürümü, keciboynuzumu... nedir bu isin sirri. bende istiyorum bebek hemde ikizzzzzzzzz
hoşgeldin canım bizde bilsek işin sırrını hemen yapcazda olmuyor işteselam herkeze hayirli dogumlar diliyorum. ne güzel bi topik ya burasi hamilelerin arasinda kaldim. banada bulasdirsaniza. sirlarinizi merak ediyorum dogrusu. nasilhamile kaldiniz. kesin sunun faydassidiir diyenler paylasabilirmi benimle. sogankürümü, keciboynuzumu... nedir bu isin sirri. bende istiyorum bebek hemde ikizzzzzzzzz
Selam nissam nasilsin
slm canim iyiyim tsk.ederim:80::80:
sen nasilsin,gozun aydin canim bebegin cinsiyeti belli olmus rabbim ikisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Sagol canim iyiyiz bizde evdeyim evet belli oldu artik Insallah dedigin gibi saglikla kucagimizada aliriz senin bebis ne alemde hareketler cogaldimi?
evet hareketler gun gectikce artiyorve cok farkli bir duygu...
ayyy ne guzel hem kizin hem oglun olucak cifte bayram yasayacaksiniz canim...
hayirlisiyla ins...
valla gercekten güzel bi duygu icinde bir melek var sana tekme atiyorgerci benimkiler sanki kavga eder gibi ikisi birden baslayinca bide esim gelince uyaniyorlar ya sanki hissediyorlar babalarinin geldigini gerci bu haftada algiliyorlarmis ama sorma babamiz daha mutlu ALLAH saglik versin isimleri bile düsündü esim
kizimizin adi narin oglumuzun adida yusuf can olacak ALLAH nasip ederse bu arada esimin adida yusuf sen karar verdinmi isim konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?