ayyy ayyy bak sen sunlara simdiden kendilerini gosteriyorlar annesiaynen babalar bizden daha heyecanli sanki onlar dogurucaklar...
ayy isimleri gibi buyurlar ins.canim
evet bizde dusunduk,daha dogrusu nceden vermistik kararimizi...
bizimkide; ecem su olucak teyzesi
OO prensesin adi hazirmis bak sen insallah prensesde adiyla büyür hos bi isim gercekten benimki cok heyecanli herseyime kosuyor sagolsun doktor alisveris ve temizligi yasakladi simdi daha da yardimci olmaya calisiyor
bide su evi degistireydik kagit eksikmis yarin onu vericek esim esya felan derken heralde önümüzdeki ayin 15 ancak cikariz bu evden agirlastim canim ya ALLAH tan esyalar kaliyor sadece özel esyalari alip cikicaz onlarida toplarim o zamana kadar ben dogum cantasini felan hazir ettim artik cok bisey kalmdai bizim mobilya alicaz hem eve hem bebislere
ya bu aralar canim sarküteri ürünleri istiyor
ya hazir teyzesi...
evet doktor hicbirsey yapmayin diyor ama gelde yapma...
hayirlisi canim,cantani hazirladinmi????
bebekler icin mobilya daha almadin dimi canim...
sohbet koyu hanımlar
sohbet koyu hanımlar
Evet ya duramiyor insan cantam hazir canim ama daha eve gecmedigimiz icin almadik mobilya hepsini bir alicaz
daha önce almistim sari yesil bebek esyasi dünde mavi pembe aldik ne güzel seyler varya
iste bez felan almadim daha haftaya alirim biraz daha babasiyla terminim var haftaya seker testi yapilacak bize
Hosgeldin canim nasilsin?
Arkadaslar ne guzel siz istediğiniz bir bebeğe sahip olucaksiniz ama ben istemediğim bir bebeğe hamilerim daha yeni ama aldıracak ama nasıl yapıdan nereye gidiceem hiç bilmiyorum kimseye anlatamıyorum ne yapicamm çok kötüyün
hoşbulduk iyidir şeker sen nasılsın
oyle yaaa,sende katilirsan tam koyulasacak canim...
tanismiyoruz ama hosgeldin canimmmm:80::80::80::80:
Arkadaslar ne guzel siz istediğiniz bir bebeğe sahip olucaksiniz ama ben istemediğim bir bebeğe hamilerim daha yeni ama aldıracak ama nasıl yapıdan nereye gidiceem hiç bilmiyorum kimseye anlatamıyorum ne yapicamm çok kötüyün
Ne olsun canim yemegimizi yedik cekirdek citliyooz
artıkın geldm :) hemen tanışalım
ben daha yeni yiyiorum henüz o aşamaya gelemedim :18:
Afiyet olsun canim bizde cok mu yedik necok acikiyorum ben
durudugumuz kabahat canim,:80::80:
nerdenn???kendini tanitabilirmisin canimmmm
Afiyet olsun canim bizde cok mu yedik necok acikiyorum ben[/QUO
az ye kilo yapmasın aslında benmde bu saatte yemem doğru değilde eş kurbanı oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?