balıkesirden şeker öğretmenim çocuk yapmakla meşgulum lakin tutturamadım hala :) sen
balıkesirden şeker öğretmenim çocuk yapmakla meşgulum lakin tutturamadım hala :) sen
canim normal 3 kisilik yiyiorsun sennnnn
Afiyet olsun canim bizde cok mu yedik necok acikiyorum ben[/QUO
az ye kilo yapmasın aslında benmde bu saatte yemem doğru değilde eş kurbanı oldum bugün
Ayy ama ben kilolu degilm o kadarhem bebisler yiyor
ne komiksin kiss bizde cok ugrastik valla beline kuvvet artik calis sen
80 kilo olmusum canim 78dim cok sükür cok almadim kilo zaten herkes tek bebek gibi duruyor diyorlar
bende almanyadan 1,5 yillik evliyim ve ilk hamileligim...
bende bayagi ugrastim cocuk yapmakla ama sonunda tutuurduk canimmmm
ins.en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz canim....
rabbim isteyen herkese versin canim,hayirlisiniii
napıyım kızzz doğrusu bu 6 denemeyi yapcam bu ay artık soldan soldan geliyorlar valla bu sefer üstüne çok düşmiycem valla bunaldım iyice
Ayy ama ben kilolu degilm o kadarhem bebisler yiyor
o zaman otur kalk ye aç bırakma bebişleri bende 49 kiloyum malesef
napıyım kızzz doğrusu bu 6 denemeyi yapcam bu ay artık soldan soldan geliyorlar valla bu sefer üstüne çok düşmiycem valla bunaldım iyice
canim ne zamandan beri dusunuyorsunuz...
oluruna birak,hic ummadigin anda oluveriyor benim oyle olmustu,artik umudumu kesmistimmmm
son hizla calis,durmak yok yola devammmm
bende almanyadan 1,5 yillik evliyim ve ilk hamileligim...
bende bayagi ugrastim cocuk yapmakla ama sonunda tutuurduk canimmmm
ins.en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz canim....
rabbim isteyen herkese versin canim,hayirlisiniii
Hic sorma canim ya ne ugrastikama sonunda oldu
kiz hakatten almamisin fazla,aman kiz ye can bogazdan gelirrrrbu gunlerimizi mumla arayacagiz canim,
bebeisler olduktan sonra bakalim yemege zamanimiz olucakmi,hele bir de senin icin
O neki canim daha dur bakalim hem bebis icin yapma canim biz öyle yapiyoduk valla gerci benimki hala ayni modda kaldi
canim ne zamandan beri dusunuyorsunuz...
oluruna birak,hic ummadigin anda oluveriyor benim oyle olmustu,artik umudumu kesmistimmmm
son hizla calis,durmak yok yola devammmm
1 yıllık evliiyiz güzelim şubattan beri düşünüyorum 1 ay deneyemedim rahatsızdım oluruna bıraktımda artık ama stresi öldürüyooo doktora gitmekde istemyrm geçen bi gittim üstten baktı yok bişi gt dedi gıcık
insan yoruluyo en kötüsüde sonucun kötü olması .... inş canım ya darısı olmayanlara
calismalarimizin karsiligini aldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
darisi isteyenlerin basinaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim hic bir zaman umudunu kaybetme,herseyde bir hayir vardir...
gelecegi varsa o zamaninda gelir,sabret canim...
bugun olmasa yarin,yarin olmsa obur gun,mutlaka bir gun gelecektir canimmmm
1 yıllık evliiyiz güzelim şubattan beri düşünüyorum 1 ay deneyemedim rahatsızdım oluruna bıraktımda artık ama stresi öldürüyooo doktora gitmekde istemyrm geçen bi gittim üstten baktı yok bişi gt dedi gıcık
daha yeni evlisin canim ya sabret azcik daha bakalim ben 3 senelik evliyim 1.bucuk yil tedavi oldum öyle oldu bebislerim bu arada yas kacti senin yani sakincasi yoksa tabee
canim iyi bir doktora gorun oyle,en azindan birsey felan varsa onlemini alirsin..
ben 2.yilima giricem bebegimin gelisyle...
ve evlendigimden bu yana hic korunmadigimiz halde olmuyordu,doktora gittik birsey yok dediler...
demek boylesi bizim icin hayirliydi...
en kisa zamanda ins.seninde guzel haberlerini alicaz canimmmmmmmmmmmmm
hic stress yapmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?