Evet canim 74 le hamile kaldim sanirim ben iyi gidiyorum suanda esim kiziyodu kilom düsük cikinca :18:valla yiyorum simdi istahim acik dedigin gibi sonrada zaten verirm cocuklarla
O neki canim daha dur bakalim hem bebis icin yapma canim biz öyle yapiyoduk valla gerci benimki hala ayni modda kaldi
bebişim nerelerde kızlar sesi çıkmıyo
daha yeni evlisin canim ya sabret azcik daha bakalim ben 3 senelik evliyim 1.bucuk yil tedavi oldum öyle oldu bebislerim bu arada yas kacti senin yani sakincasi yoksa tabee
kız ben beklerim sorun değil eşim çok istiyooo bide biz 10 yıl beraberlikten sonra evlendik normal ama dimi ya :)
Gecen yazmisti canim en son iyiymis arada giriyorum diyordu
kız ben beklerim sorun değil eşim çok istiyooo bide biz 10 yıl beraberlikten sonra evlendik normal ama dimi ya :)
yeeee canim hos afiyet olsun...normal yaa gayet iyi gidiyorsun canim...
kiz erkekler modlarindan dusmuyorlar,ayni hizda devammmmm
oo güzelmis ya sizinki baya bi tanimisiniz birbirinizi canim hayirlisi olsun insallah bebis de gelir yakinda merak etme
bir türlü denk gelemiyoruz ki sen hamilesin galiba
banami dedin canim hamilemisin diye?
vayyyyyyyyy 10 yilmiiiiiiiiiiiiiiiii????
sagol canim ya bebislerime yarasin teyzesi
valla su ara hic halim yok bizimki sitem ediyor bana baci kardes olduk diyor ilgilenmiyosun benle diyor
oo güzelmis ya sizinki baya bi tanimisiniz birbirinizi canim hayirlisi olsun insallah bebis de gelir yakinda merak etme
banami dedin canim hamilemisin diye?
evet şekerim sana dedim ...... tanıdık tanımasına da bide minik bi sıpacık gelse daha iii olcek ama
evet tamı tamına 10 yılllllllll
yarasin teyzesi yer onlari yerrrrrrrrrrrrrr
pes yani halada ilgilenmiyormusun diyorrr,daha ne yapiyim desen sende bu halimle bile seni yalniz birakmiyorummmm desennnn
ben oyle diyorumdakiz bunlarin hepsi ayni demekkkk bu durumda bile kendilerini dusunuyorlar yaaa
mas.dile kolayyyy...
rabbim mutlulugunuzu hep uzun kilsin canim,en kisa zamanda meyvenizide veriri rabbim ins...
evet şekerim sana dedim ...... tanıdık tanımasına da bide minik bi sıpacık gelse daha iii olcek ama
Canim hamileyim ya ben ilahi güldürdün beni
Insallah cok bekletmeden gelir bebisin canim ALLAH yardimcin olsun
hic sorma canim ya hepsi ayni bencede
ama simdi pek üstelemiyor o kadar yapiyoruz daha ne olsun demi ama haftada iki yeterli bunlar dogumdan sonra ne yapacak acaba?
Canim hamileyim ya ben ilahi güldürdün beni
Insallah cok bekletmeden gelir bebisin canim ALLAH yardimcin olsun
niden güldün kızzz
folic asit kullandınız mı kızlar
niden güldün kızzz
ben malesef kullanamadim cunku hamileleigimin ilk 3 ayini cok kotu gecirdim her yedigimi atiyordum disari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?