folic asit kullandınız mı kızlar
bizimde oyle bu gobegimle bile haftada 2-3 cok bile
valla canim vay halimizeeeeeeeeeeeedogumdan sonraki halimizi dusunemiyorum,kiz kirkimiz cikmadan bakarsin yine hamis kalmisizzzz eee bunlar boyle yaparsa olacagi bu gorunuyor benceeeee
kiz deminden ne anlatiyoruz burdaaaaaayyy kiz sen cok yasa emiiiii
kiz sen hala hamilemisin diyon kizaaaaaaaaaaaaa
hamilelik önceside 3 ay kullanılması gerekmiş ondan sordum aldım içiyorum
Yok canim ben kullanmadim burda yok sanirim ondan bu arada bende almanyadayim
Demi ama bizede yazik valla canim yoruluyom ben ya
bunlar onuda beklemez baksana 1 hafta dayanamiyolarsen yapabilirsin ama ben bas edemem heralde benimkinin hala gözü var yani soruyor cocuklar olunca korunurmuyuz diye valla ben kesinlikle dedim
sıcaktan ne dediğimi biliyrmuyum kız yazılanları okumaktan beynim döncek bi kaç işi bi arada yürütmeye çalışırsan normal dimi ama
alamancılar burda toplanıynz demek akşamları ha söyleyn bakem
niden güldün kızzz
yanlis anlama canim gülmemi sasirdim sadece ben listenin basindayim nasil görmedin benim hamile oldugumu ikizlerim var ya teyzesii
alamancılar burda toplanıynz demek akşamları ha söyleyn bakem
Ya iste arada toplaniyoz böyle biz
bizede yazik ama bunlar ne takiyor yazigi,dedigin zaman bizde insaniz bizimde canimiz var yok bilmemde daha nelerrrr
benimki diyor 1.bulduk ya daha durmak hic yokkkk,devammmmmmbenimki ikiz istiyor bu defaaaaa
hepsi aynı işte benimkide ikiz istiyooo ama ben aslaaaaaaaaaa
haklisin canimmmmmturkiye cok sicakmisssss cokkkkkkkkkkkk
eeee evet ogretmenimmmmmmmmmmmmmmm
kocisleri ise gonderiyoz iste bizde kendimizi atiyoz buralaraaaaaaaaaaaa
evet canım çok sıcak of sorma
sıkıldım yawww zaman geçmiyor
bizede yazik ama bunlar ne takiyor yazigi,dedigin zaman bizde insaniz bizimde canimiz var yok bilmemde daha nelerrrr
benimki diyor 1.bulduk ya daha durmak hic yokkkk,devammmmmmbenimki ikiz istiyor bu defaaaaa
yazik ya simdi gec oldu ya bebisler korkuyolar iste benimkide ondan soruyoda iste yapamam canim ben insallah IKIZlerinde olur canim ayy ne tatli olurlar
haklisin canimmmmmturkiye cok sicakmisssss cokkkkkkkkkkkk
eeee evet ogretmenimmmmmmmmmmmmmmm
kocisleri ise gonderiyoz iste bizde kendimizi atiyoz buralaraaaaaaaaaaaa
evet canım çok sıcak of sorma
yanlis anlama canim gülmemi sasirdim sadece ben listenin basindayim nasil görmedin benim hamile oldugumu ikizlerim var ya teyzesii
Ya iste arada toplaniyoz böyle biz
anlarmıyım kızzzzz........ gözümden kaçmış demekki .....allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün inş....... darısıda olmayanlara
Niye canim muhabbet sarmadimi seni ?
senin esindemi gececi canim ya
allah yardimciniz olsunnnnn canim...
burasi serin nerdeyse kisa giricez diyebilirim her gecen gun yagmurrrrr,yagmur
anlarmıyım kızzzzz........ gözümden kaçmış demekki .....allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün inş....... darısıda olmayanlara
Sorun degil canim ya Darisi senin basina insallah ALLAH olmayanlara versin kucagimizada aliriz insallah 6,ci ayimizi bitirdik az kaldi doguma bakalim
Sorun degil canim ya Darisi senin basina insallah ALLAH olmayanlara versin kucagimizada aliriz insallah 6,ci ayimizi bitirdik az kaldi doguma bakalim
aminnn........ maşallah az kalmış hayırlısıylan kurtulursun inş
yok canım muhabbet sarmaz mı sıcaktan içim sıkılıyo patlayacak gibi oluyorum bide benimki uyuyo ya sataşacak biri yok ondan......... eşimde öğretmen keyifden uyuyooo tatilin tadını çıkarıyo
valla benimki de uyuyo sıkıntıdan patlayacam sanki sabaha kadar beşik salladı sinir oldum
Niye canim muhabbet sarmadimi seni ?
senin esindemi gececi canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?