Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

folic asit kullandınız mı kızlar

Yok canim ben kullanmadim burda yok sanirim ondan bu arada bende almanyadayim

bizimde oyle bu gobegimle bile haftada 2-3 cok bile

valla canim vay halimizeeeeeeeeeeeedogumdan sonraki halimizi dusunemiyorum,kiz kirkimiz cikmadan bakarsin yine hamis kalmisizzzzeee bunlar boyle yaparsa olacagi bu gorunuyor benceeeee

Demi ama bizede yazik valla canim yoruluyom ben ya
bunlar onuda beklemez baksana 1 hafta dayanamiyolarsen yapabilirsin ama ben bas edemem heralde benimkinin hala gözü var yani soruyor cocuklar olunca korunurmuyuz diye valla ben kesinlikle dedim

bizede yazik ama bunlar ne takiyor yazigi,dedigin zaman bizde insaniz bizimde canimiz var yok bilmemde daha nelerrrr

benimki diyor 1.bulduk ya daha durmak hic yokkkk,devammmmmm benimki ikiz istiyor bu defaaaaa

sıcaktan ne dediğimi biliyrmuyum kız yazılanları okumaktan beynim döncek bi kaç işi bi arada yürütmeye çalışırsan normal dimi ama

haklisin canimmmmm turkiye cok sicakmisssss cokkkkkkkkkkkk

evet canım çok sıcak of sorma

sıkıldım yawww zaman geçmiyor

Niye canim muhabbet sarmadimi seni ?

eeee evet ogretmenimmmmmmmmmmmmmmm

kocisleri ise gonderiyoz iste bizde kendimizi atiyoz buralaraaaaaaaaaaaa

senin esindemi gececi canim ya

Son düzenleme:
yok canım muhabbet sarmaz mı sıcaktan içim sıkılıyo patlayacak gibi oluyorum bide benimki uyuyo ya sataşacak biri yok ondan......... eşimde öğretmen keyifden uyuyooo tatilin tadını çıkarıyo

Kiz dinlensin adam ne istiyosun ne güzel meslekdasin demek sickatan olur o sikinti valla nissaminda dedigi gibi burda yagmurlu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…