valla benimki de uyuyo sıkıntıdan patlayacam sanki sabaha kadar beşik salladı sinir oldum
Kiz dinlensin adam ne istiyosunne güzel meslekdasin demek sickatan olur o sikinti valla nissaminda dedigi gibi burda yagmurlu hep
yok canim sabahci bugun,simdi de uyuyor,garibim bugun isten geldiginden beri onunla disardaydik yorgun dustu uyudu....
benimde uykum yok
kiz sen ne istiyon adamdan birakta uyusunnnnnn,bak benimkide uyuyyorrrrrr
bende bugün cok uyudum ya kalkamiyorum esimde kaldirmiyo canim beraber uyuyuoz yani burda hava yoruyo insani bizde alisveris yaptik yoruldum hemen
dinlensin şeker uyusunda büyüsün dimi :) meslektaşız evet canım rahatız valla şükür .... buralar yanıyoo resmen
evet hemde nasil yoruyor...
kiz ben simdi adamin yanina gidersem uykusu kacarsonu kotu yerlere gider en yiyismi ben yerimde kaliyim
sonra benide uyutmazzzzzz
yaw ev sessiz çekilmiyo 5 de uyudu sabahı nasıl etcek kız
kiz ben hep yanlizim ya sikayetim de yok alistim artik sanirim sol tarafim agrimaya basladi benim nedense
ben gittim fırçayı yedim geri geldim
kızlar bebişlere isim düşündünüz müü
oyle canim hemde hic cekilmiyorrrrr,kiz haket nasil sabah olucak adamaaaaa
benimki sabah gidicek ise
kiz ben hep yanlizim ya sikayetim de yok alistim artik sanirim sol tarafim agrimaya basladi benim nedense
kızlar bebişlere isim düşündünüz müü
evet canim kizimin adi narin olacak oglusumun adi yusuf can olacak ALLAH izin verirse babasi kendi adini verdi
ah canım benimmm allah kolaylık versin ... neden ağrıyo hayırdır git uzan dinlen kız
kiz bendemi gitsembak beni yoldan cikarmaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?