Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım senin yaşın çok genç ama eşinin yaşı ilerliyor bence ihmal etme bir an evvel git derim eşin erkek doktor istemiyorsa işini iyi yapan bayan doktorlarda çok bence eşinle en kısa zamanda uzlasın ve bu işi uzatmayın derim tatlım

anladım canım sagol doktora gitmekte fayda var yani
neyse kızlar ben kaçtım üzerimden kamyon geçmiş gibi agrıyor heryerim

ya benim gidecegim doktor erkek bende memleketteyim eşim ankarada zaten görmicek te ne bilim ben eşimle herşeyi paylaşirim ya onuda söledim işte ama gidecem ya

yokkk ya bilimiyorum bide msj sayfasındaki uzun güllü felan şeyler nasıl yapılıyo

sayfanın üst kısmında araç çubuğu var olguğun sayfanın konusu yazıyor onoun yanındaki küçük kutuya tıkla yeni sayfa açılacak oraya tekrar ne aramak istersen onu yaz umarım anlatabilmişimdir bunu yap sonrada öbürünü anlatayım

tsklr canm digeri nasıl oluyo canm

gebelik çizelgesi nasıl yapılır diye goole dan gir ordan kadınlar kulübünde anlatılmış sayfayı göreceksin yalnız benimki ordan degil DAİSYPATH diye bir site var ordan yaptım sayfaya gir ordan gebelik mi evlilik mi veya başka herhangi birşeyin çizelgesini oluşturuyorsun evlilik çiz. yapacaksan yıl dönümü bölümüne gireceksin önce allttaki çzelgeyi sonra üstündeki ibreyi seçiyorsun sonra evlilik tarihini giriyorsun sayfa aşama aşama ilerliyor zaten en son bir link çıkıyor http diye başlayıp png diye biten kısmı kopyalayıp kk daki profil düzenleme bölümüne gir kilo yaş çizelge vs.bölümüne yapıştır bunları yapmadan önce kk daki anlatılan sayfayı oku mtlaka biraz karışık okuyunca anlarsın sonra ister oradaki verilen sitelere istersen benim yaptığım siteden yapablirsin takılınca sor bana ben yardımcı olurum

Evet sonunda geldi çatttı biliyodum bu aşılamanında tutmucanı. Hani derler ya ben malımı bilmezmiyim adet oldum kıslar

Evet sonunda geldi çatttı biliyodum bu aşılamanında tutmucanı. Hani derler ya ben malımı bilmezmiyim adet oldum kıslar

fafulacım ne yapalım elimizden birşey gelmiyorki dua edelim bol bol
kaçıncı aşılamaydı bu senin kaçkere yaplıyor belli bir sınırı varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…