ben haziranda 2 senelik evli olcam 1 senedir bebek istiyorum ama doktora gitmek nasip olmadı zaten eşimde bayan doktor olsun diyor bana denilen doktorda erkek ama napacama bilmiyorum annem de eşime söleme diyo alttan baktına hiç gitmedim doktora ama bebek için bilmiyom napacamı açıkçası çok utanıyorum ama bende22 yaşindayım eşim de32 yaşinda
canım bizim 4.ayımız ben ilk hamileliğim ilk ay tutturmuştum yani doğal yolla oldu.şimdi 3 ay olmayınca doktora gittim her kadın doğumcu bunu takip edebilir yalnız her doktorun çalışma tarzı farklı bence bu konuda tavsiye edilen doktorları seç derim ben bu doktoruma tavsiye üzerine gittim çokta memnunum
canım senin yaşın çok genç ama eşinin yaşı ilerliyor bence ihmal etme bir an evvel git derim eşin erkek doktor istemiyorsa işini iyi yapan bayan doktorlarda çok bence eşinle en kısa zamanda uzlasın ve bu işi uzatmayın derim tatlım
ya benim gidecegim doktor erkek bende memleketteyim eşim ankarada zaten görmicek te ne bilim ben eşimle herşeyi paylaşirim ya onuda söledim işte ama gidecem ya
sen bilirsin canım gönlün ne yapmak istiyorsa onu seç çünkü önce kendini rahatlatman lazım
ggtt
canım ben kaçıyorum sana iyi geceler
iyiyi canım sağol sen nasılsın
canım ikinci bir sekme açıyoruz nasıl yapıldığını biliyormusun
yokkk ya bilimiyorum bide msj sayfasındaki uzun güllü felan şeyler nasıl yapılıyo
tsklr canm digeri nasıl oluyo canm
Evet sonunda geldi çatttı biliyodum bu aşılamanında tutmucanı. Hani derler ya ben malımı bilmezmiyimadet oldum kıslar
Evet sonunda geldi çatttı biliyodum bu aşılamanında tutmucanı. Hani derler ya ben malımı bilmezmiyimadet oldum kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?