ohh ne güzel valla ben 1 saat dolassam yatacak yer ariyorum
evet canim normal artik böyle olmasi gelip gidiyor iste neyse sen dinlen ozaman ben tutmayim seni
Selam kızlar
Annemler bendeydi yazamadım hiç çok sıcak yaa deliricem
Selam canim hosgeldin nasil gecti bakalim izin varmi gelisme sende??
mrb cnm... nasılsın... baban oldu mu ameliyat bu aralar görünmüyosun da haber alamadık senden
napayım canım tatilin tadını çıkarayım okul zamanı gezemiyoruz
hoşbulduk tatlım...
izin yorucuydu ama güzeldi..
yok cnm ya bildiğin gibi..
daha iyiyim cnm çok saolasın hastahaneden haber bekliyorduk annemler bendeydi denize falan girdiler kısa bir tatil ameliyat öncesi moralini düzeltmek için bugün haber geldi ağustosun 1 ile 4 arası demişler ama büyük ihtimal birinde yatıcak 3ünde ameliyat
Öyle tabi canim keyfine bak tatil bitene kadar..
başka türlü zaman geçmiyor ki güzelim bi denk gelemedik kaç gündür yine
Selam gülsah insallah baban daha iyi olur dua et canim herseyin hayirlisi olsun...
Öyle tabi canim keyfine bak tatil bitene kadar..
başka türlü zaman geçmiyor ki güzelim bi denk gelemedik kaç gündür yine
Evet canim ya öyle oldu arkadasima gitmistim e biliyosun evi felan degistircez pek giremiyorum o yüzden alisverise cikiyorum ev ici bebek odasiydi esyasiydi basim cok kalabalik ALLAH yardimiz olsun isim cok benim cok:18::18:
slm kizlar ben geldim,nasilsinizz:79::79::79:
Hosgeldin canim nasilsiniz bakalim biz iyiyiz cok sükür yemek yiyoruz
bildigin gibi iste hala ev icin kagit kürek isleri var onlari halledemedik
bizde iyiyiz tsk.ederiz,afiyet olsun canim
ahhh bu kagit isleri ben deliriyom bazen bukagit islerinden dolayi..hele birde sene sonu geldimi lonstayi doldurma zamanihepsini bir araya getirmek zaman aliyor..
onu topluyon baska biri eksik cikiveriyorrrbiter canim ins.sen canini sikmaaa
Sevindim iyi olmaniza canim valla bende biktimda ne olacak halimiz ugrastiyorlar iste taksam ne olacak insallah bu hafta hallolur bebek bezi islak mendil bide biberon seti indirime girmis baya yarin onlari alayim diyorum bide bebek odasi gördüm 300 euro cok hosuma gitti bide onlara bakicaz iste alalim yavas yavas
benimki kiyafetleri,battaniyeleri alt degistirme minderine kadar herseyi tamamda,sagolsun annem turkiyeden almisti
ama daha islak mendili,beziymis,biberonuymus alinmadi hepsi alirim birden..
bebek odasina bizde bu hafta bakicaz ancak gelir zatenn
guzelmiydi senin begendigin bebek odasi,neler vardi icinde....
Ne güzel ya tamamlaniyor artik bizimde az kaldi iste güzel canim gercekten Toysrus da canim brosür vardi bende ordan baktm hem daha uygun suan fiyati besigi var canim dolabi var bide wand regali var ama cok tatli duruyor renklaride hos
fiyati cok uygun bence...
bizde bu hafta bakicaz bakalim...
ayyy cok guzel oluyor bebek esyalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?