Ya insanin dogurasi geliyor yani
benim catlaklar aldi basini gidiyor canim bisey fayda etmedi anliycagin acaip kasinti oluyor kasimiyorum ama yinede catladi iste
http://www.bebekom.com/pictures/DSCF9704.JPG baksana bu ne güzel
evet aynen oyle oluyorrr
hadi yaa,kakao yagi hic denendinmi???cok iyiymis diyorlar...
bende suanda catlaklik felan yok ama kasintim cogaliyor canim,bende masaj yagi kullaniyorum,bakarsin benimde sonrada kendini gosterirr
bende suan internetten bakiyorum...
ve bende boyle istiyorum yatagi,dolabi ve regali..sik bir model canim...
baktikca insan farkli modeller goruyor,bakmaya doyamiyor...
ay senin birde ikiz kiz iki yatak alican dimiiii
yok canim kakao yagi kullanmadim ama badem yagi normal bebe yagi nivea ne olursa artik ama sanirim ikiz oldugundan oluyor canim
cok hos hepsi ben bir oda alicam canim arti bi besik daha alacagim iste ikitane olacak ilk 6 ay yanimda olurlar diye düsünüyorum ben
olabilir ikiz olmasindan kaynaklaniyorda olabilir..
ayyy ben yerim onlari,ayy senin isin daha zor bizimkinden canimmm
sana bir site verim ordan bak cok guzeler amaafiyatlarda normal gibi geliyor bana..
sende bir bak canim istersennn
cok siklar yaaaa
bebek olasim geliyor,bu bebekler cok sansli yaaaa
EuroMobilya.com - Binlerce Çeşit Mobilya ve Ev Eşyası Odaları&KatID=23
Sagol teyzesi ama yaramaz olucaklar herlade rahat durmuyorlar hic
Heralde canim geceleri yatamiyorum valla artik ALLAH yardimcmiz olsun onunda bi kolayi vardir elbet
Hemde ne sanslilar neler yapiyoruz neler aliyoruz onlar icinayy saglikla gelsinler insallah
amin canim aminnnnnnnnnnnnn
senin dogum normal yada sezaryenlimi bellimi canim...
Bilmiyorum canim doktor herhangi bisey söylemedi zaten 5 dakika bile sürmüyorki muayene heralde bebeklerin kilosuna bagli normalde olur gününde olursa seninki bellimi?ben sali bi daha gidiyorum seker yüklemesi yapilacak sabah 8de ac karna gel dedi eczaneden bi ilac aldim iste 3 saat orda kalicakmisim
yok canim benimde daha belli degil ama ben cok korkuyorumm,gecen gun doktorda terminmiz vardi ebe doktorda...
konustuk bayagi bol bol yuru ve bol sebze ye,asitli iceceklerden uzak dur,tuzlu fazla yeme dedi..eger isterseniz dogumdan sonra bende eve gelebilirim size yardimci olmak icin..
kendi doktorumuzda ayin 9 da terminmiz var...
seker testin iyi cikar ins.canim
korkma caim simdiden sende insallah hersey istedigimiz gibi olur merak etme banada söylediler ama istemem ben kimseyi evimde ne isi var tanimadigim insanin yanimda hic gerek yok bizim normal termin ayin ortasinda sanirim yakinda seni de teste cagirilar
canim bebek odasi takimlari ortalam 300 ile 500 arasi vardir dimi canim...
ya tabi parca sayilari arttikca fiyatta artiryor...benim icin dolab,yatak ve regal suan icin yeterli...
sen baktin az cok fiyatlar hakkinda bilgi edindin...
Normalde evet canim o aralar fiyatlari ama angebot oluyor daha uygun canim mesela benim baktigim takim cok uygun Toysrus da indirim var 300 den 249 a düsmüs fiyati real dede fiyatlar uygun oluyor sende böyle degerlendir bence mesela bez fiyatlari pampers 112 tane var yüzde 20 indirimde
onun icin sana sordum yaa... ve senin az once gosterdigin takim guzeldi ve fiyatida cok uygundu...
dedigin gibi angebotlari takip etmek gerekir...
ibs.canim...
biliyonmu korkumu yenmek icin internetten dogum videolarini izliyommmkiz izledikce daha da korkuyommmmmmmmmmmmm
Yok sa altindan kalkamam canim hepsinden iki tane düsünürsek mecburum yani mutlaka brosürlre bak en uygun zamanda al ben simdi indirimdeyken aliyim diyorum biliyosun cabuk tükeniyor
Ilahi güldürdün benide kiz izleme daha fena olursun ben bakmadim
zamani gelince yasayalim canim simdi bakma ben normalde korkuyorum ya gece felan hic olmazdi bende korku filmi felan cok severdim ama son aylarda korkuyorum ben evde yanliz olunca isiksi yatamiyorum cok tirsak oldum:83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?