Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kiz nudemcigim uzaktan uzaga bakma oyleeeeeeeeee:79::79::79:

sende sohbetimize katilabilirsinnnnn:80::80:

Ben bakamam ya en iyisi görmemek zaten doguma kadar bakmam benbende korkarim o yüzden
simdi dogurma hayatim erken daha
kiz yanlizken de izlemiyom normalde hamile kalmadan izlerdim esim korkardi bana baktirmazdi ama simdi ben daha tirsak oldum yahu
esimde yok ya evde yanlizim ben bebislerimle gerci onlarda yatmiyolar erken

o zaman siz dogumdan sonraya kadar korku filmleri zlemeyin canimmmmmtirsaklarrrr....kiz kocamin dedigi gibi bebesilerin gunahi varrrr

inanirmisin ben suanda bile dogum izliyommmmmmmmm,,,kiz nasil biseymis beeeeeeeee ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

cok ighrencim dimiiiiiiiiiii

kiz ben biraz merakliyim biliyonmu,sanki ben cokmu iyiyim tirsakim ama yinede izliyorum esim birakmiyor ben israr ediyorum hadi hadi ne olur dur bakim ne oluyor sonu diyeee

Bu topik bizim oldu artik listede kac kisi var ama kimse gelmiyor aman biz yetiyoz zaten ne demi gelmesinler onlar

kiz sen bizi ne saniyonnnnn,biz bize yeteriz,bir orduya bedeliz bizzzzzzzzz

senin ikizler,sen eder 3 emir_bebek:

bende 2

varsin gelmesinler ,biz bize yteriz canimmmmmmmm

Son düzenleme:

Yok canim izlemem zetan ödüm patliyo:83::83::83:merakli seni cok merak iyi degil canim hala da izliyon ya helal sana esimde bakamaz canim düser bayilir heralde

kiz sen bizi ne saniyonnnnn,biz bize yeteriz,bir orduya bedeliz bizzzzzzzzz

senin ikizler,sen eder 3 emir_bebek:

bende 2

varsin gelmesinler ,biz bize yteriz canimmmmmmmm

Iyi dedin valla yeteriz bacim iyi oldukca gemeye calisiyorum valla ne yapim simdi bu hafta ev isi felan olursa esyaydi evdi zaman ayiramam cok oyüzden burdayim isim olmadikca

Yok canim izlemem zetan ödüm patliyo:83::83::83:merakli seni cok merak iyi degil canim hala da izliyon ya helal sana esimde bakamaz canim düser bayilir heralde

derler ya insanin basina ne gelirse meraktan gelirmisss

ben esimede izletmistimmas.erkekler bizden iyi biliyor dogumu

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 25 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 24 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

Iyi dedin valla yeteriz bacim iyi oldukca gemeye calisiyorum valla ne yapim simdi bu hafta ev isi felan olursa esyaydi evdi zaman ayiramam cok oyüzden burdayim isim olmadikca

zaten yapicak baska isimiz yok,zamanimiz oldugu zaman burda sterisimizi atip,zaman geciriyoruz...

bu gunlerimizin kiymetini bileleim,dogumdan sonra bu gunleri mumla arariz..

zaten yapicak baska isimiz yok,zamanimiz oldugu zaman burda sterisimizi atip,zaman geciriyoruz...

bu gunlerimizin kiymetini bileleim,dogumdan sonra bu gunleri mumla arariz..

Aynen öyle canim ne yapayim yanlizim hep evde dogumdan sonra ahh bilmiyorum uykusuz geceler beni yani bizi bekler belkide bebisler uysal olurlar üzmezler annelerini ne dersin

Aynen öyle canim ne yapayim yanlizim hep evde dogumdan sonra ahh bilmiyorum uykusuz geceler beni yani bizi bekler belkide bebisler uysal olurlar üzmezler annelerini ne dersin

dedigin gibi bakarsin bebislerimiz uslu olur,bizi uzmezler o kadar

belli olmaz,elbette yorgun ve uykusuz olucaz ama belkide umdugumuz kadar zorlamazlar bizi teyzosuuu

dedigin gibi bakarsin bebislerimiz uslu olur,bizi uzmezler o kadar

belli olmaz,elbette yorgun ve uykusuz olucaz ama belkide umdugumuz kadar zorlamazlar bizi teyzosuuu

Tabiki ya hele bi dogsunlar bi gülüsüne insan kiyamaz dayanamaz senin prenses simdiden uslu zaten masallahh ALLAH hayirli evlatlar versin canim önce önemli olan o hem huysuz olsalarda fazla sürmez bence geceyle gündüzü ayirilar sonra normale dönerler annesi ben aslinda cok alistim icimde olduklarina simdi diyorum nasil ayrilacagim simdiden baglaniyor insan degilmi özel bi bag sanki gercekten

evet mas.benim kiz usluuu nedense ne annesi ,babasina cekmemis eger buyudukce bize cekerse vay halimize

oyle canim rabbim hepimize hayirli evlatlar versinnnhakatten insan artik alisiyor o baga...

bezan hareket etmedigi gun eyvah biseymi oldu,niye hareketsiz kaliyorbakiyom sonra hareketleninice bor ohhhhh cekiyom

ya cok guzel bir bagdaha bu neki canim bir dogsun ilk kucagimiza aldigimiz an anne oldugumuzun farkina varacazzz

rabbim hepimizi bir sancida kurtarsin

Amin bacim amin cok bisey kalmadi 7 aya girdik valla bende bazen korkuyorum dün mesela oglan pek oynamadi kiz oynuyor ama oglan cok oynamiyor tedirgin oldum ama bugün masallahi var ikisinde hepte oynamasini beklemeyilim canim canim onlarda uyuyor sonucta genelde biz ayaktayken hareket halindeyken de uyurlarmis icimizde sallandikcaaslinda günde 150 den fazla hareket ediyolarmis ama biz sadece belirgin olani fark ediyoruz canim korkma

senin kiz baksana kendini gosterdi,ama beyefendimiz pek bir agir annesi karninda bile kendini gec gosterdi...

birde bizim ilk hamilelik oldugu icin hareketlerini pek farkedemiyoruz...

canim benim kocis geldi,ben cikiyorummm:79::79::79:

kendine ve yegenlerime iyi bak,gorusmek uzereee

iyi geceler canimmmm

Benim oglusum yavas azicik teyzesi olsun saglikli olmalari önemli tebiki,
Tamam canim sende prensese sonra kendine iyi bak canim görüsmek üzere hayirli geceler:80::80::80:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 25 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 24 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

Kızlarrrr bennn geldim 3 aydır giremiyorum ev aldık taşıdık tatile falan gittik derken zman geçti ama gene bebiş yook 4 ay oldu deneyeli bugün batımdı gene hasta oldum ya geç döllenme ile üstüne görme nasıl oluyodu üstüne görme normal adet gününde oluosun ama az oluyosun die biliyorum geç döllenme nasıl oluyo açıklayabilirmiisniz ??????? :)))) bu arada hamile olanların hepsini kucak dolusu tebrikk ediyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…