Kızlarrrr bennn geldim 3 aydır giremiyorum ev aldık taşıdık tatile falan gittik derken zman geçti ama gene bebiş yook 4 ay oldu deneyeli bugün batımdı gene hasta oldum ya geç döllenme ile üstüne görme nasıl oluyodu üstüne görme normal adet gününde oluosun ama az oluyosun die biliyorum geç döllenme nasıl oluyo açıklayabilirmiisniz ??????? :)))) bu arada hamile olanların hepsini kucak dolusu tebrikk ediyorummmmmmmmmm
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile26 haftalık(kız)(erkek)
Bahar1212 hamile24 haftalık(erkek)
Nissam hamile23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile20 haftalık
Evanur hamile20 haftalık (kız)
Fsane21 doğum yaptı batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile19 haftalık
Tuanafunda hamile19 haftalık
Rojda0819 hamile18 haftalık
Epsilonsigma hamile16 haftalık
Beklemede hamile13 haftalık
Kayyum hamile15 haftalık
Adaesıla hamile10 haftalık
Arwen83 hamile10 haftalık
Nurdansalim hamile7 haftalık
Zseda06 6 haziran. Beklemede
saribuyu hamile7 haftalık
Sislicamm 17 haziran. Beklemede
makinist 23 haziran. Beklemede
bianka 27 haziran. Beklemede
sub 27 haziran. Beklemede
edsaz 31 haziran. Beklemede
sewimli54 1 temmuz. Beklemede
laleee 10 temmuz. Beklemede
gul1182 10 temmuz. Beklemede
ozgur80 12 temmuz. Beklemede
sevser 24 temmuz. Beklemede
mavusbebek 30 temmuz. Beklemede
haskena ....temmuz. Beklemede
sarıbeybi ....temmuz. Beklemede
mukumukumuk 2 ağustos. Beklemede
gyaman 4 ağustos. Beklemede
hakem 8 ağustos. Beklemede
paristebirgece 8 ağustos. Beklemede
byzg 9 ağustos. Beklemede
arkadaşlarrrr selamlarrr ben geldimmmm, umarım hepiniz iyyisinizdirrrrrrrrrrrrr.
ben geldiiiim ... görüşmeyeli nasılsınız kızlar ben şimdiden balon gibi oldum biraz bağırsak sorunu yaşamaya başladım. oğlumda hiç böyle olmamıştıot yeşillik yemektem mööölemeye başlıcam
Hosgeldin canim olur canim hamissini yani ne güzel iste yesillik güzeldirbizde bugün kötü bi gün yasadik yaa acaipti seker yüklemesi yapildi acliktan ölecektim ya onuda birak bana bi su icirdi eczaneden aldim götürdüm ben tabi 3 saat icim gecti oralarda esimdee gececiydi gelemedi bana diyo tek gitme randevuyu degiselim bende biraktim evde atladim taksiye dedim bitsin su is hem iyi oldu doktor bakti herseymize gayet iyiyiz cok sükr
evet yaaa o içirdikleri şeyin tadı iğrençburada gittiğimiz labratuvarda veriyolar kendimiz eczaneden almıyoruz. ben de kan tahlil sonuçlarımı bekliyorum aslında sonuçlar çıktı ama doktorum çalıştığı hastaneden bakıp söylüyo gitmeme gerek kalmıyo ama o da bu hafta izinli merak içinde bekliyorum sıcakta gitmeye de üşeniyorum... neyse haftaya kontrol var yine o zaman öğrenicem
Hosgeldin canim olur canim hamissini yani ne güzel iste yesillik güzeldirbizde bugün kötü bi gün yasadik yaa acaipti seker yüklemesi yapildi acliktan ölecektim ya onuda birak bana bi su icirdi eczaneden aldim götürdüm ben tabi 3 saat icim gecti oralarda esimdee gececiydi gelemedi bana diyo tek gitme randevuyu degiselim bende biraktim evde atladim taksiye dedim bitsin su is hem iyi oldu doktor bakti herseymize gayet iyiyiz cok sükr
şeker yükleme testine ben de yalnız gitmiştim eşim gececiydi aynı şeyleri yaşamışızbenimki de vardiyalı çalışıyo
iyi cikar canim insallah burda sicak yok ya bugün bile yagmur vardi simdi iyi biraz haftaya bebiside görecen demek ne hissediyosun cinsiyet hakkinda?
cok erken yapiliyo canim test kiyamadim bende cok sükür anlamadigim bisey demedi doktor e burasi tr degilki bacim cok sükür ki okula gitmisim yoksa nasil giderdim tek basima
oğluma daha hamile olduğumu söylemeden önce karnında bebek var senin diyodu... hisleri çok kuvvetli. şimdi de kız mı erkek mi diye soruyorum kız diyo. bir oğlandan sonra tabi insan kız istiyo ama sağlıklı olması herşeyden önemli. ( ama kız olsa fena olmaz hani) çin takvimi de kız diyo bakalım hayırlısı. az kaldı yakında öğreniriz 10, haftadayım
kaç yıldır almanyadasın??? almancan nasıl
2 sene oldu canim yeni konusulanlari anliyorum cok sükür cevapta veriyorum az cok kendime güvenim geliyor ben evde durmuyorum hep markete giderim gezmeye giderim konusmaya calisiyorum alman tvsi bakiyorum iste arada ne yapayim
bebişler büyüyünceye kadar daha da ilerletirsin evde de bol bol konuşun ki çocuklar da öğrensinler.küçükken başlayınca ana dilleri gibi öğrenirler.. bi ara ben de almanca kursuna gitmiştim ama tekrar yapmayınca unuttum aklımda sadece edepsiz olanlar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?