Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 25 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 24 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

canim hosgeldin:79::79: tsk.ederizzz

yeni eviniz hayirli olsun,nasilsin

:79:

Asifirari hamile 26 haftalık(Kız)(Erkek)

arkadaşlarrrr selamlarrr ben geldimmmm, umarım hepiniz iyyisinizdirrrrrrrrrrrrr.

arkadaşlarrrr selamlarrr ben geldimmmm, umarım hepiniz iyyisinizdirrrrrrrrrrrrr.

Iyiiyz canim Hosgeldin sen nasilsin bakalim ??

ayy seker yüklemesi yapildi bayilcaktim acliktan 3 saat ayy ne zor geldi bana ya eve gelince yemek yedim yattim sonuclar güzel cikmis ama bebislerimde iyiler doktor detayli bakti bugün kalp atisi felan gayyet iyi 755 gram olmuslar iyi dedi doktor nasil olduysa bugün baya bakti ilgilendi yahurenkli ultrasondan da bakti yani icim rahat etti artik ayin 18ne insallh randevu...

ben geldiiiim ... görüşmeyeli nasılsınız kızlar ben şimdiden balon gibi oldum biraz bağırsak sorunu yaşamaya başladım. oğlumda hiç böyle olmamıştı ot yeşillik yemektem mööölemeye başlıcam

Hosgeldin canim olur canim hamissini yani ne güzel iste yesillik güzeldir bizde bugün kötü bi gün yasadik yaa acaipti seker yüklemesi yapildi acliktan ölecektim ya onuda birak bana bi su icirdi eczaneden aldim götürdüm ben tabi 3 saat icim gecti oralarda esimdee gececiydi gelemedi bana diyo tek gitme randevuyu degiselim bende biraktim evde atladim taksiye dedim bitsin su is hem iyi oldu doktor bakti herseymize gayet iyiyiz cok sükr

evet yaaa o içirdikleri şeyin tadı iğrenç burada gittiğimiz labratuvarda veriyolar kendimiz eczaneden almıyoruz. ben de kan tahlil sonuçlarımı bekliyorum aslında sonuçlar çıktı ama doktorum çalıştığı hastaneden bakıp söylüyo gitmeme gerek kalmıyo ama o da bu hafta izinli merak içinde bekliyorum sıcakta gitmeye de üşeniyorum... neyse haftaya kontrol var yine o zaman öğrenicem

iyi cikar canim insallah burda sicak yok ya bugün bile yagmur vardi simdi iyi biraz haftaya bebiside görecen demek ne hissediyosun cinsiyet hakkinda?

Asifirari hamile 26 haftalık(Kız)(Erkek)

şeker yükleme testine ben de yalnız gitmiştim eşim gececiydi aynı şeyleri yaşamışız benimki de vardiyalı çalışıyo

şeker yükleme testine ben de yalnız gitmiştim eşim gececiydi aynı şeyleri yaşamışız benimki de vardiyalı çalışıyo

cok erken yapiliyo canim test kiyamadim bende cok sükür anlamadigim bisey demedi doktor e burasi tr degilki bacim cok sükür ki okula gitmisim yoksa nasil giderdim tek basima

iyi cikar canim insallah burda sicak yok ya bugün bile yagmur vardi simdi iyi biraz haftaya bebiside görecen demek ne hissediyosun cinsiyet hakkinda?

oğluma daha hamile olduğumu söylemeden önce karnında bebek var senin diyodu... hisleri çok kuvvetli. şimdi de kız mı erkek mi diye soruyorum kız diyo. bir oğlandan sonra tabi insan kız istiyo ama sağlıklı olması herşeyden önemli. ( ama kız olsa fena olmaz hani ) çin takvimi de kız diyo bakalım hayırlısı. az kaldı yakında öğreniriz 10, haftadayım

Cocuktan al haberi demisler canim demekki asli var yani tam olur o zaman benim cok gec belli olduydu cinsiyetler baya büyümüs bebis o zaman bende cin takvimine bakmistim kiz cikmisti :81:dedigin gibi saglik olsun önemli degil cinsiyeti

2 sene oldu canim yeni konusulanlari anliyorum cok sükür cevapta veriyorum az cok kendime güvenim geliyor ben evde durmuyorum hep markete giderim gezmeye giderim konusmaya calisiyorum alman tvsi bakiyorum iste arada ne yapayim

bebişler büyüyünceye kadar daha da ilerletirsin evde de bol bol konuşun ki çocuklar da öğrensinler.küçükken başlayınca ana dilleri gibi öğrenirler.. bi ara ben de almanca kursuna gitmiştim ama tekrar yapmayınca unuttum aklımda sadece edepsiz olanlar kaldı

Aman kaba dilleri canim ya insallah diyelim onlar zaten 3 yasinda okula basliyolar burda krese veriliyor hemen artik cocuklarim bana ögretir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…