Evet canim ya öyle oldu arkadasima gitmistim e biliyosun evi felan degistircez pek giremiyorum o yüzden alisverise cikiyorum ev ici bebek odasiydi esyasiydi basim cok kalabalik ALLAH yardimiz olsun isim cok benim cok:18::18:
çoookkkk işin var çokkkkk kolay gelsin güzelim şimdiiden hayırlı uğurlu olsun mutlu günlerde yaşarsın inş.bebişlerin eşyalarını en güzelinden seç tamam mı :)
of ya kafam çok karışık kızlar
ben şimdi geçen ay 40. günde regli oldum genelde reglim 30 35 günde bir olur tabi düzensizliklerde oluyor işte 40. gün olduğu gibi bu ay ben kür yapmıştım bal çörek otu tarçın birde on gündür falan hayıt suyu içiyorum neyse reglimin 21. günü yani hastalığıma en az 9 gün var bugün çok az pembe leke geldi ardından bir kaç damla kahverengi adet oldum sandım ama hayatımda hiç 21.gün regli olmadım ben nette falan baktım en erken 21. gün yerleşme knaması gelirmiş kendimi kandırmak istemiyorum ama ne ağrım var ne sızım kasıklarımda sadece biraz batma oluyor göğüslerim şiş başka bişi yok sürekli wc ye gidip duruyorum kanamam başlıycakmı diye ama işte çok az pembe den başka bişi gelmedi yarın acaba şu bir gün bile olsa gösteren testlerden alsam çıkarmı
çoookkkk işin var çokkkkk kolay gelsin güzelim şimdiiden hayırlı uğurlu olsun mutlu günlerde yaşarsın inş.bebişlerin eşyalarını en güzelinden seç tamam mı :)
Sagol canim valla öyle cokk is var beni bekleyen iyi dileklerin icin tesekkür ederim daha bebislere almadik ama en iyisi olur tabiki o kadar ugrasmisim beklemisim teyzesi yani
Selam canim ben simdi seni heyecanlandirmak istemiyorum cünkü benim yerlesme kanamasi gibi bi durumum olmadi burdaki arkadaslarda olmustu ama hatirlayamadim kimdi :44::44::44:sen baya bi ugrasmisin bu ay regli günlerinde acik yazmissin kasiklarimda batma var diyosun bu olmustu bende ve gögüslerde hassasiyet var ama insallah bebis yerlesmesdir ama regli belirtiside olabilir sikinti stres yaptiysan üzmek istemem seni kesinlikle test al istersen ama moralini bozacaksan alma 1 hafta bekle yada regli gününü bekle o zaman kan testi yaptirirsin yine de karar senin.
ya bu kanamayı yaşayan çok var araştırdım geçen ay bile düşünmüştüm yine kahverengiler gelince demiştim hatırlarsan ama o regliden beş gün falan sonraydı ve herkes ya regliden önce yada o gün gelir demiş kanama için o yüzden bu ay acaba diyorum bugün hele varya ölü gibi uyudum bir kaç saat zor kalktım şu 25 milyonluk testler varya anında gösteren onlardan alıcam eğer tabi sabah falan kanamam gelmezse şu normal testlerde çıkmaz zaten biliyorum ama öbür teste inanıyorum umut dünyası işte yaa biricik
Ahh canim ya herseyide arastirmisin seni gidi seni insallah umutlarin bosa gitmez canim inanki bende cok isterim müjdeli haberler vermeni belkide bebis seninledir canim cok istiyorsan al yap bakalim test ben sadece azcik beklemeni önermistim ama ALLAH büyük bakarsin süpriz olur
kızlarr merhaba...Ne zamandır giremiyordum...Hamile olduğumu yazmıştım en son :) şimdi 21 haftalığım ve OĞLUM olacak...Allah isteyen herkese versin inşşşş :) Şuan tekmelerini de hissediyorum :) isteyen herkese bu duyguyu tattırır..BEn buraya yazmıştım hamilellik belirtileri nedir acaba hamile miyim diye şimdi 21 haftalık olduk ve hissediyorum içimdeki paşamı .....
Hosgeldin biz tanismadik cünkü hatiramadim seni bebisin hayirli olsun düzenlerim simdi ne mutlu sana masallah büyümüs bebis ALLAH olmayan herkese versin
evet listede adım var :) amin canım isteyen herkese versin
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm belirtilerini yazarmısın kısaca seninde yerleşme kanaman olmuşmuydu
amin canım teşekkürler......benim kanama deil de lekelenmem olmuştu ilk zamanlarda.progestan kullandım ve dinlendim geçti...düşük tehlikesi vardı ama allaha şükür oğluşum benimle :)
çok şükür cnmsanırım senin bu hamileyken yaşadı4ğın bir lekelenme ben daha 21. günümdeyim 9 gün var reglime benimde lekelenmem oldu saattlerdir bekliyorum başka bişi yok ne ağrı ne bişi bende o yüzden biraz şüphelendim o yüzden sordum bazıları çünkü bu lekelenmeleri yaşıyor
çok şükür cnmsanırım senin bu hamileyken yaşadı4ğın bir lekelenme ben daha 21. günümdeyim 9 gün var reglime benimde lekelenmem oldu saattlerdir bekliyorum başka bişi yok ne ağrı ne bişi bende o yüzden biraz şüphelendim o yüzden sordum bazıları çünkü bu lekelenmeleri yaşıyor
kızlarr merhaba...Ne zamandır giremiyordum...Hamile olduğumu yazmıştım en son :) şimdi 21 haftalığım ve OĞLUM olacak...Allah isteyen herkese versin inşşşş :) Şuan tekmelerini de hissediyorum :) isteyen herkese bu duyguyu tattırır..BEn buraya yazmıştım hamilellik belirtileri nedir acaba hamile miyim diye şimdi 21 haftalık olduk ve hissediyorum içimdeki paşamı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?