Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

of ya kafam çok karışık kızlar
ben şimdi geçen ay 40. günde regli oldum genelde reglim 30 35 günde bir olur tabi düzensizliklerde oluyor işte 40. gün olduğu gibi bu ay ben kür yapmıştım bal çörek otu tarçın birde on gündür falan hayıt suyu içiyorum neyse reglimin 21. günü yani hastalığıma en az 9 gün var bugün çok az pembe leke geldi ardından bir kaç damla kahverengi adet oldum sandım ama hayatımda hiç 21.gün regli olmadım ben nette falan baktım en erken 21. gün yerleşme knaması gelirmiş kendimi kandırmak istemiyorum ama ne ağrım var ne sızım kasıklarımda sadece biraz batma oluyor göğüslerim şiş başka bişi yok sürekli wc ye gidip duruyorum kanamam başlıycakmı diye ama işte çok az pembe den başka bişi gelmedi yarın acaba şu bir gün bile olsa gösteren testlerden alsam çıkarmı

Selam canim ben simdi seni heyecanlandirmak istemiyorum cünkü benim yerlesme kanamasi gibi bi durumum olmadi burdaki arkadaslarda olmustu ama hatirlayamadim kimdi :44::44::44:sen baya bi ugrasmisin bu ay regli günlerinde acik yazmissin kasiklarimda batma var diyosun bu olmustu bende ve gögüslerde hassasiyet var ama insallah bebis yerlesmesdir ama regli belirtiside olabilir sikinti stres yaptiysan üzmek istemem seni kesinlikle test al istersen ama moralini bozacaksan alma 1 hafta bekle yada regli gününü bekle o zaman kan testi yaptirirsin yine de karar senin.

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 26 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 24 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

ya bu kanamayı yaşayan çok var araştırdım geçen ay bile düşünmüştüm yine kahverengiler gelince demiştim hatırlarsan ama o regliden beş gün falan sonraydı ve herkes ya regliden önce yada o gün gelir demiş kanama için o yüzden bu ay acaba diyorum bugün hele varya ölü gibi uyudum bir kaç saat zor kalktım şu 25 milyonluk testler varya anında gösteren onlardan alıcam eğer tabi sabah falan kanamam gelmezse şu normal testlerde çıkmaz zaten biliyorum ama öbür teste inanıyorum umut dünyası işte yaa biricik

Ahh canim ya herseyide arastirmisin seni gidi seni insallah umutlarin bosa gitmez canim inanki bende cok isterim müjdeli haberler vermeni belkide bebis seninledir canim cok istiyorsan al yap bakalim test ben sadece azcik beklemeni önermistim ama ALLAH büyük bakarsin süpriz olur

kızlarr merhaba...Ne zamandır giremiyordum...Hamile olduğumu yazmıştım en son :) şimdi 21 haftalığım ve OĞLUM olacak...Allah isteyen herkese versin inşşşş :) Şuan tekmelerini de hissediyorum :) isteyen herkese bu duyguyu tattırır..BEn buraya yazmıştım hamilellik belirtileri nedir acaba hamile miyim diye şimdi 21 haftalık olduk ve hissediyorum içimdeki paşamı .....

haklısın hayatım beklemek en doğrusu ama hayatımda hiç böyle bir şey yaşamayınca meraklanıyor insan yarın ola hayrola bakalımz genelde hiç erken bakmam hep beklerim herkes der bu kadar nasıl bekliyosun diye ama yıkım olmaması için beklerim bu sefer hiç bekleyesim yok hakkımızda hayırlısı ne ise öle olsun cümlemiz için

Hosgeldin biz tanismadik cünkü hatiramadim seni bebisin hayirli olsun düzenlerim simdi ne mutlu sana masallah büyümüs bebis ALLAH olmayan herkese versin

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 26 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 24 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 21 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

Allah kucağına almayı nasip etsin cnm belirtilerini yazarmısın kısaca seninde yerleşme kanaman olmuşmuydu

amin canım teşekkürler......benim kanama deil de lekelenmem olmuştu ilk zamanlarda.progestan kullandım ve dinlendim geçti...düşük tehlikesi vardı ama allaha şükür oğluşum benimle :)

amin canım teşekkürler......benim kanama deil de lekelenmem olmuştu ilk zamanlarda.progestan kullandım ve dinlendim geçti...düşük tehlikesi vardı ama allaha şükür oğluşum benimle :)

çok şükür cnm sanırım senin bu hamileyken yaşadı4ğın bir lekelenme ben daha 21. günümdeyim 9 gün var reglime benimde lekelenmem oldu saattlerdir bekliyorum başka bişi yok ne ağrı ne bişi bende o yüzden biraz şüphelendim o yüzden sordum bazıları çünkü bu lekelenmeleri yaşıyor

İmplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...

PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??

inşşş canım hayırlısı olsun.sormak istediğin bşy olursa yardımcı olabilirim :) hakkında hayırlısı olsunnn

Gülsah cim hamis belirtilerini buldum senin icin bak istersen

hosgeldin canim,hayirli olsun....

rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…