Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar ben hala hastalanmadım beklemedeym haberiniz olsun

bide tatlım sabah uyanır uyanmaz ateşini ölç bakalım kaç çıkıcak dil altından yüksekse ateşin biliyosun hamile olma ihtimalın yüksek oluyor ateş ölçme işlemine baktım dün hamilelerin liste halindeydi genelde hamişlerin ateşleri 36,7 ile 37 arasında oluyor

kendimi zaten kaptırmadım beklemedeym bakalım nolcak pazartesiye kadar beklerim olmazsam doktora giderim

ateş ölçerim yok ki nasıl ölçcem yada yarın gidip alcam

ateş ölçerim yok ki nasıl ölçcem yada yarın gidip alcam

bende yeni öğrendim babam hastahenede olduğu için orda satılıyordu aldım sabahları ölçüyorum bende yanlız sabah yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyormuş en doğru sonuç sabah 7 ile 7,30 arasında oluyormuş her sabah aynı saatte ölçceksin

tamam canım alayım bende geçmiş olsun baban ameliyat olmuş benimde eşim oldu 3 gün önce hastanede olmak kötüüü allah kimseyi düşürmesin oraya

tamam canım alayım bende geçmiş olsun baban ameliyat olmuş benimde eşim oldu 3 gün önce hastanede olmak kötüüü allah kimseyi düşürmesin oraya

evet cnm oldu hala ordalar benimkiler Allah kimseyi hastahenelere düşürmesin gerçekten zor sanada geçmiş olsun cnm kötü bir şey yoktur inşalah benimkinin mesanesini aldılar işte zor bir ameliyattı

benim eşimde de 7 m taş varmış mesaneyi tıkamış ondan oldu malesef çok geçmiş olsun allah tekrarını nasip etmesin inş
evet cnm oldu hala ordalar benimkiler Allah kimseyi hastahenelere düşürmesin gerçekten zor sanada geçmiş olsun cnm kötü bir şey yoktur inşalah benimkinin mesanesini aldılar işte zor bir ameliyattı

Canım geçmişi okuyamadım ama sanırım baban ameliyat olmuş....

Çok geçmiş olsun canım....

Allah acil şifalar versin....

Sen nasılsın canım bu arada?

Sitede sorun var yine,yazdığım mesajlar gitmiyor sonra da 3 tane gidiyor....

Ben çıkıyorum sonra görüşürüz kızlar....:79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…