kızlar ben hala hastalanmadım beklemedeym haberiniz olsun
havalardan stresten falan gecikebilirsin ama tabi bu yerleşme kanamasıda olabilir regliyle çok benzediği için belirtiler bazen yanılıyor olabiliriz ben regli olduğum halde hala şüpheleniyorum valla akıntım var yumurta akı gibi bacaklarım ağrıyor karnım ara ara kasılıyor falan bence bir kaç gün bekle sonra kan testi yaptır geçen ay benim akıntım vardı kahverengi ara arada pembe yerleşme kanaması sandım 4 gün bişi gelmedi ve yoğun bir şekilde kanamam oldu
bide tatlım sabah uyanır uyanmaz ateşini ölç bakalım kaç çıkıcak dil altından yüksekse ateşin biliyosun hamile olma ihtimalın yüksek oluyor ateş ölçme işlemine baktım dün hamilelerin liste halindeydi genelde hamişlerin ateşleri 36,7 ile 37 arasında oluyor
ateş ölçerim yok ki nasıl ölçcem yada yarın gidip alcam
bende yeni öğrendim babam hastahenede olduğu için orda satılıyordu aldım sabahları ölçüyorum bende yanlız sabah yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyormuş en doğru sonuç sabah 7 ile 7,30 arasında oluyormuş her sabah aynı saatte ölçceksin
tamam canım alayım bende geçmiş olsun baban ameliyat olmuş benimde eşim oldu 3 gün önce hastanede olmak kötüüü allah kimseyi düşürmesin oraya
bende yeni öğrendim babam hastahenede olduğu için orda satılıyordu aldım sabahları ölçüyorum bende yanlız sabah yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyormuş en doğru sonuç sabah 7 ile 7,30 arasında oluyormuş her sabah aynı saatte ölçceksin
evet cnm oldu hala ordalar benimkiler Allah kimseyi hastahenelere düşürmesin gerçekten zor sanada geçmiş olsun cnm kötü bir şey yoktur inşalah benimkinin mesanesini aldılar işte zor bir ameliyattı
benim eşimde de 7 m taş varmış mesaneyi tıkamış ondan oldu malesef çok geçmiş olsun allah tekrarını nasip etmesin inş
ben çıkıyorum güzelim yarın görüşürüz hayırlı geceler
kızlar. sabah test yaptım çift çizgi.diğeri koyu diğeride silikten biraz koyu. yani iki çizgide belli
kızlar ben hala hastalanmadım beklemedeym haberiniz olsun
Canım çok süper bi haber bu.......
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?