yumurtlama günü kişiden kişiye değişir.adeti kaç günde bir oluyorsan ona göre belli olur.ama 30 günde bir adet oluyorsan doğru tarihlerde ilişkiye girmişsiniz.internetten yumurtlama tarihine bak istersen
Dunden kalma mercimek corbam var ONU bitiririz bu aksm yarina allh kerim artik
Zaten ben niyetli degilim esim tutuyor ama yinede ONUnla birlikde yiyorm tek
Kalmsin diye yapabilirim zannettim ilk gunu tansiyonum oynadi bayildim allhdn esim
Evdeydi o gun zaten kizmisti bna tutma demisti ama ben yapabilirim zannettim ama
Yapamadim artik borclar tutulacak baska care yok
benim denememe bile gerek yoktu canım ya sabah midem kazınmaya başlıyodu. eşime sahurda da eşlik edim kaldır beni diyom kaldırmıyo. gündüzleri tek başına yemek yemek de çok sıkıcı ya sizler ne yapıosunuz bu konuda.
bu arada ben borçlarımı hiç tuta madım bu 30 günü nasıl tutcam bilmiyom bakalım....
benim denememe bile gerek yoktu canım ya sabah midem kazınmaya başlıyodu. eşime sahurda da eşlik edim kaldır beni diyom kaldırmıyo. gündüzleri tek başına yemek yemek de çok sıkıcı ya sizler ne yapıosunuz bu konuda.
bu arada ben borçlarımı hiç tuta madım bu 30 günü nasıl tutcam bilmiyom bakalım....
Benimkilerin adini babasi belirledi canim kizcemin adi narin olacak oglumun adi yusuf can düsündük bu arada esimin adida yusuf
hatri kalmasin dedim
narin mi :) benim göbek adım narin canım
Benimkilerin adini babasi belirledi canim kizcemin adi narin olacak oglumun adi yusuf can düsündük bu arada esimin adida yusuf
hatri kalmasin dedim
slm cnm nasılsın görüşmeyeli var mı gelişme
simdiden borclari düsünme canim dogumdan sonra ee tabi emzirme olmassa kis ayinda yavasca tutariz ne yapalim
ben gece bile yemek yiyorum kalkip
Tr kiye saatiyle burda 22:20lerde aciliyor sahurda 04:30 larda oyuzden yemk yendigi zamn sahura
Migde dolu oluyor bu séné cok Zor oyuzden esim kalkmiyor sahura
Bir yil icerisinde tutulmasi lazimmis kisin zaten kasimin son haftasi dogum tarihi sonra tutamamki bebegi
Emzir mevlut hazirliklari asilari kontrolleri falan tam bebek duzene girdi uc ay sonra derken olduk nisan ayi
Gnlerde uzun bu séné tutmadigimin fitresini gonderdm tr ye ye ama bir yil icindede tutulmasi gerekiyormus
Sanirim artik kismetse birdahaki seneye borcumu tamamlamaya calisacm artik allh Kabul etsin
Bnmde hala devm ediyor senin Gibi sabhlari ve aksm cok acikiyorm doymk nedir bilmiyorm lavoboya kalktigim
Zamn cok koto aclik kazinmasi oluour bnde o aciyi dindirmk icin meyva yiyorm bir kresinde yedim oyle gecede
Migdeden uyuyamadim rahtszlik verdi simdi cok acikayim meyva yiyorm zaten acikana kadrda uyumus oluoyorm
merhaba arkadaşım sana ümit olması için yazıyorum çok yakın arkadaşım evlendiğinden beri iltihapla ilgili sorunları vardı hatta doktora gittik ilaç falan verdi bir ay kullandı sonra geçmedi doktor bu sefer başka ilaç verdi onları kullanmadı bile hatta doktora gitmeye çekiniyordu ilaçları kullanmadım gidemiyorum adama diye neyse birde üstelik kistleri vardı bir kaçta tane ufak ve o ilaçları içmediği ay hamile kaldı Allah tarafından içmedi ilaçları belki içseydi düşecekti bebeği hiç umutsuzluğa kapılma stres yaptığın için olmuyordur
ben senin yerinde olsam bitkisel şeyler denerim en azından şu soğan kürünü falan yap yumurtalıklarını iltihaplarını temizlesin yada böğürtlen kökü çayını iç
ben iki aydır bitkisel şeyleri deniyorum hem reglimi düzenledi hem içimi temizliyor hele bu ay inan bana çok güzel yumurtladım akıntım çok oldu yumurta akı gibi çok memnunum
hayıt suyu kullanıyorum ben yanında böğürtlen kökü ve günde bir kez civanperçemi karışık bitki çayını içiyorum çok memnunum biliyosun hayıt suyu hormonları düzenliyor kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor reglini düzenliyor böğürtlen köküde kanallardaki iltihabı temizleyip yumurta çatlamasına sebep oluyor civanperçemide regli için iyi diye aktar verdi ben memnunum ilaç almak istemiyorum ben ne klomen ne başka bişi doğal yollardan deniycem şansımı
sağlık olsun kızlar.. beklemekten başka çaremiz yok
cnm bende evliliğimin ilk aylarında uzun bi süre enfeksiyonla uğraştım..dr değiştim yeni doktorum eşli tedavi etti.
yani sende var olan enfeksiyon ilişki sırasında eşine geçiyo onlarda kaşıntı falan şikayet olmuyo..
sonra ilaç kullanıyosun düzeliyo ilişki sırasında bu defa eşinden sana geçiyo..
doktorun verdiği ilaçla mart ayından bu yana şükür sıkıntım yok.
bide çamaşırın asla ıslak kalmasın ıslaklık mantarı oluşturuyomuş.
sana kullandığım fitilin adını yazarım istersennn
geçmiş olsun
benim doktorum gebeliği güçleştirir ya da oluşan gebeliğe zarar verir demişti..
bu arada kızlar bi arkadaşım henüz 25 günlük evli 2 haftalık hamile :))
millet nasıl tutturuyo acabaaaaaaa
selam herkese ben geldim
hatri kalmasin dedim
tesadüfe bak sen bi tanidigin kizida vardi canim sende adin gibi narinmisin bakalim
nazli oluyosa degistireyim adini
slm cnm nasılsın görüşmeyeli var mı gelişme
selam canim ne olsun iste is güc yarin ev icin ufak tefek esyalar alincak temizlikci gelcek esyalar gircek eve burdaki
perdeleri felan yikamam lazim cumartesiye kadar diger eve gecicez insallah sen nasilsin?
allah kolaylık versin bakalım. inşallah borçları kapatırız. belki yine buradan birbirimize hadi yarın tutalım diyerek gaz veririz :)
gece eşim kaldıdırsa ben de onunla atıştırıyorum. hazır hazırlanmış sofra daha ne istiyim. gündüzde arada şu yulaflı gevreklerden sütle birlikte içiyorum, başka türlü süt içmiyorum çünkü. bazen de kalan yemeklerden atıştırıyom. ama yanlız sıkıcı yaa
benim ki zaten gececi canim isten gelince mutlaka uyandiriyor biz beraber yiyoruz zaten hep acim bu arada neyse
valla aynı şey benimde başıma geldi eşimin bir arkadaşı evlendi daha üç hafta olmadan kız hamile yani ilk geceden tuturmuşlar of insan sinir oluyor valla böle duyunca
vay canına hıza bak :)) maş arkadaşına :)
ilacın adını verirsen çok mutlu olurum canım şimdiden çok sağol
eşli tedavi görüyoruz canım...dikkat edilmesi gereken herşeyi yapıyorum,,ma geçmiyo işte
gelmisinde bacim görüsemedik iyisindir insallahh
evet hemde baya bi sinir oluyosun(
cnm evden bakıp yazarım sana akşam...
Bu arada bugün benimde enfeksiyon şikayetlerim oluştu adetimi bekleyip dr gitcem tekrar kaşıntı çok fena bi de
batma hissi var
çok sağol tatlımmm benimde devam ediyor ama batmam olmuyorrr,,idrar çıkarken yanma ,kaşıntı, akıntı hat safhada(( bide ilişkide acı çekiyorum ya (( artık doktora gitmeyi utanıyorum...kadın bana nie böyle oluyosun diyo !..bilsem gelmezdim herhalde kendi kendime tedavi ederim (( Bu sefer gitmicem napim
çok sağol canım yaa hızır gibi yetiştin valla :)) o dediklerini en kısa zamanda temin edip içmeye başlıcam inşş faydakı olur cnm tekrardan çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?