Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canim gecmis olsun...

bende de idrar yolu enfeksiyonu olmustu.idrarimi yaparken asiri yanma vardi geliyor gibi oluyordu ama bir veya iki damla...

doktora gittim bana fitil ve krem verdi...

daha ilk kullanisimda etkisini hemen gosterdi...

aynı özeni eşimede de göstermeye çalışıyorum fakat nöbetleri olduğu için o günlerde müdahale edemiyorum :)) İlaç için çok sağol tatlım ,,yarın hemen temin edicem..

Çok geçmiş olsun canım inşş kısa zamanda sağlığımıza ve bebeklerimize kavuşuruz...

Son düzenleme:
Çok sevindim adına Allahım kucağına almayı nasip etsin
Ne kadardır istiyordun nasıl oldu biraz anlatırsan sevinirim

Teşekkür ederim. 3 yıllık evliyim. Yeni yeni istiyorduk. Daha doğrusu istiyorduk ama yaz tatilini bekliyorduk zamanlama açısından. Tatilde denedik.Tatilde de olduğumuzdan sinir stres namına birşey yoktu. Ve olmuuuşşş. :) Bir önceki ay da denememiz olmuştu. Ancak o tamamen haydi çocuk olsun diyeydi. Belki de bu yüzden olmadı. İnsan ister istemez gergin oluyormuş.

Daha önce ben hiç korunmadım(hap, iğne, vs). Eşim korunuyordu. Belki bu kadar çabuk olmasında bununda etkisi olabilir diye belirtmek istedim.

Birde çift çizgi tecrübesi oldu. Onu da kısaca anlatayım. Bazı konularda kızlar sormuş. İlk testi yaptığımda çok çok açık renkli ikinci çizgi çıktı. Ben yok heralde dedim anlamını tam olarak bilmediğimden. Sonra içim rahat etmedi. İnternetten araştırdım. Açık renkli çift çizgi hamileliğin olduğunu fakat henüz çok erken olduğundan hormonların istenen seviyeye çıkmadığının belirtisiymiş... Birkaç gün sonra testi tekrarlamak yada kan tahlili yaptırmak gerekiyormuş. Bilgilerinize...

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 29 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile 6haftalik
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

asicimmmm selammmm cnnmmm nasılsınnn?????????

Herkese merhaba iki gunden beri migde yanmalari cekiyorum halsizlikde cabasi oyuzden giremedim kenidinizze
Iyi bakin allaha émanet olun

Selam canim gecmis olsun normal canim bendede oluor süt icersen geciyor yada doktoruna danis sen bi ilac yazar sana

DEnedim Bir gun iyi géliyrsa ertesi gun gecirmiyor dr a tel ettim
Gaviscon kullanabilirsun dedi surubu icdikden snra
Rahatladim kismetse eylulun sekizinde randevumuz
Var

Seninkiler nasil bir yarmzlik yoktur insllh kendine iyi bk

DEnedim Bir gun iyi géliyrsa ertesi gun gecirmiyor dr a tel ettim
Gaviscon kullanabilirsun dedi surubu icdikden snra
Rahatladim kismetse eylulun sekizinde randevumuz
Var

Seninkiler nasil bir yarmzlik yoktur insllh kendine iyi bk

Benmki biraz hafifledi artik cok yanmiyor canim kullandigin ilacta iyi sonucta
bizde bugün doktora gittik cok sükür hersey yolunda önce nst ye girdik sonra kontrole bebisler büyümüs teyzesi
1kilo127gram olmus kizim oglumda biraz daha hafifmis öyle söyledi doktor dogumu sorduk simdi bisey diyemem dedi
2 hafta sonra yine gidiyoruz o kontrolden 1 hafta sonra hastanedeki doktorum bi bakicak sanirim o zaman belli olacak
32 haftalik oluyoruz o zaman insallah 36 haftayi görürürüz canim böyle iste sonra alisveris yaptik yine kendime iki tane gecelik
aldim bebislere badi külotlu corap aldik eksik bitmiyor iste artik sona yaklasiyoruz
sende kendine ve bebise iyi bak

Massallh onlara zaten cogul gebeliklerde bir tanesi otekine Gore daha az kilodadir ama en fazla aralarinda bir
Kilo oynar oda en fazla gobek kordonu kimdeyse o abla veya abidir o zaten kardesini besler digeri daha az
Kilodadir buyuzden ama korkulack bir durum deguldir bnde gorumcmdn biliyorm onunda ikizleri var ordan
Ogrenmstm ayyy cnm ya az kldi desene birdahaki gittiginde dr a ben baslamadim daha almaya ama Annem
Sagilsun trkiyeye gittigimde but valiz dolusu esya verdi simdulik gorunen bebek bornozu ve bebek sekerlermz
Eksik ama snradan biliyorm yine cukack eksikler dedigin Gibi bitmiyor artik odasi gelsinde ozamana olur hepsini yikar utuler koyarim insallh odayida ekimin sonlarina dogru veya kasimin ilk haftlari bklm senin az kldi
S'en ypmssindir netdeyse hepsini dogumu konus mutlaka sor asamalari
Neler mis diye massallh allh tamamini erdirsin hepimizin insallh rabbim herkese nasip etsin bizde bu hafta 25.
Haftasayiz devirdik alti ayi birdaha ay sekinde gittgimde kismetse 28.haftada olacm insllh sende kendine yi bk
Bebislerede

korkmuyorum canim saglikli olsunlar gerisi önemli degil az kaldi bakalim hep aylik cagirirdi bu deha 2 hafta sonra gel dedi
bu arada 84 kilo olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…