Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inşallah canım görürsün. bana hep alttan baktı ta ki 11 ya da 12. haftama kadar....

bir yerden şunu okumuştum: alttan bakmak düşük yapsaydı, cinsel ilişki hamilelikte yasaklanırdı...

bu hafta sana zor geçecek sanırım:) ben hala dr a gitmeyi dört gözle bekliyorum. tedavi sürecinde hiç gitmek istemezdim ama şimdii......

Merak etme hersey yolundadir allhin izniyle

Alaksi bile yok altdan dusuk riski var falan bni uc bucuk ayima kadar hep altdan bakti
Cok iyi biliyorlar kesenin nekadar kalinlikda olduguunu simdi bile altdan muane ediyor
Aciklik varmi diye altdan baksada merak etme birsey olmaz

haklısın bende onu düşündüm o zaman cinsel ilişkiye nasıl giriliyorda düşük olmuyor diye

ayy evet bir an önce geçsin ya çok sabırsızlanıyorummm çooook bi görsem hamile olduğuma inanacağım şuan sanki rüyadayımmmmmm:97:

hareketlerini hissedinceye kadar rüyadayız bence.....:)

Kizlar raht olun ogunlerde gelir insallh sonrada dogsada kucagima alsam diyeceksiniz bnde su
Anda o var her ay farkli duygular dusunceler oluyor allhn izniyle birsey olmaz hatda Bnm daha
Yeni fark ediliyor hamillgim Gec cikti Bnm karnim kimisinin hemn cikiyor Bnm ki alti aylik oldum
Simdi anlasiliyor bakinca disrdn bu larda olabilir metaklnmyin kimisinin ic karni genis oldugundn
Mis raht olun her ay farkli dusunceler icerisinde olacksiniz

doğru söylüyosun her ay her hafta farklı düşünceler içinde oluyoruz. keseyi görürüz, kalp atışını bi duyalım, kalp atışını duyarız, test sonuçları bi gelsin, test sonuçları gelir, hareketlerini duyalım, hreket eder e bugün hiç hareket etmedi......

Analik boyle sanirim daha basindayiz ama Ana olmk kolay degil isde
Cevremde diyorlar hep aaahhh en iyi gunlerin dogum var sonra uykusyz
Luk FLN diyorlar bnde kiziyorm bnlari yasayacgini bildign halde s'en neden
Yaptn ozamn duyorm Ana olmk kloy degil diyorm anneme anlatiyrm millet o
Laflari soyleyenler seni cekemedikleri icn FLN dedi nekadar sacma ama diymi
Vallhi oncedende snradnda hic dusnmdim uykusz gnlerimi oncedende sanki cok
Mu uykm vardi tedaviler FLN tabiki kimseler bilmiyordu ama norml yollada olsa
Yinede ck sacma cnm kuSura bkma Gec yaziyorm tel netdeyim leptopm
Bozuldu tel yazma dugmeleri cok Zor oyuzden Gec yaziyorm

iyi tatillerrrrrr herkeseeee.

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 28 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

Asi ciiiimm selammm nasılsınnnnnnn????????????ben girmiyordum bir süre cnmm eşim ameliyat oldu şimdi dinleniyo ona bakıyoruuummm

Iyi oldgna sevindm insn merak ediyor isde

Daha inanki tam net birsey bulzmadik o olmaz bu olmaz diyop duruyoruz
Bakalim ne olack sen buldunmu anam ben de
Birtane varkn zorlaniyorum s'en neyapcn belkide
Buldun heeee s'en bizde daha t'ik yok

Benimkilerin adini babasi belirledi canim kizcemin adi narin olacak oglumun adi yusuf can düsündük bu arada esimin adida yusuf
hatri kalmasin dedim

zaten bebişin hareketlerini hissedeceğim günleri merakla bekliyorum. dediğin gibi en azından yaşadığını orda olduğunu anlıyorsun:)

sen ne zaman hisseddin ilk hareketleri....

O zamanda evham yapacan canim hamilelik böyle bisey sanirim ben öyleyim mesela kizim oynasa oglum oynamiyor diyorum
sabah hareketleri daha coktu diyorum off dogurana kadar endiseye devam bende 20.haftada hissetmistim hareketleri

Bende sürekli dogum yaptigimi görüyorum rüyamda bebislerimin kucagimda felan esim cok heyecanli az kaldi gelsinler artik diyor
ne apacaksa el kadar bebisleri

iyi tatillerrrrrr herkeseeee.

Asi ciiiimm selammm nasılsınnnnnnn????????????ben girmiyordum bir süre cnmm eşim ameliyat oldu şimdi dinleniyo ona bakıyoruuummm

Selam kayyum iyiyim canim sen nasilsin gecmis olsun esine mühim bisey degildir insallah bebis nasil iyimi?cinsiyet belli oldumu?

Cok guzel isimler ne kadar guzel bndaha gelmedim o asamalarq
Dogum yapmis gormedim daha kndimi ama arada sirada rahim
Kasik agrisi hissediyorum dr a sormustm neden Boyle oluyorm
Diye rahim buyudugu icin kasilmalar normalmis cati kemikleri
Kendildrini doguma hazirliyormus olabilir FLN demisti diyince allh
Biliyor ya baya rhtlmstm rabbim sagsaglim kicgnada almk nasip eder
Insallh dr un ne diyor normal dogum mu diyor

tesekkür ederim canim ben cok düsünüyorum heralde yatarken
bide yatinca cok oynuyorlar belkide ondan bende arada oluyor bel agrim coktu rahim büyüyor demisti ondan agrirmis
daha bisey demedi doktor ben anlamiyorum TRde tüm ikiz anneleri 2 haftada yada 3 haftada doktora gidiyor ben
aylik gidiyorum :97::97:cokmu rahat ne benim doktorum gerci öyle de neyse artik
insallah hepimiz saglikla dogururuz canim

Tr yede para tuzagida oyuzden bkyirlarda cok nadir dr iyice bkyor oda ozele gidersn olbilir son aylara yklstikca bnce norml Boyle dusnmn Bnm gormcmde ikiz dogurdu norml dogm oldu épidural vurdurdu bunu dr unla knustnmu

göbüsün büyüdümü eva nasil görünüyor catlak felan varmi?
benim göbüsümü gören tek bebek gibi diyor kücük diyorlar hep gercektende öyle ama benim karnim genis normaldede öyleydi
bide ben hala vitamin kullaniyorum bide gecen ay magnezyum verdi onu kullaniyorum

Tr yede para tuzagida oyuzden bkyirlarda cok nadir dr iyice bkyor oda ozele gidersn olbilir son aylara yklstikca bnce norml Boyle dusnmn Bnm gormcmde ikiz dogurdu norml dogm oldu épidural vurdurdu bunu dr unla knustnmu

konusmadik canim zaten sormayinca pek konusmuyor ki kadin ama bu hafta sorarim muhakkak
normal olursa daha iyi olur tabiki saglik acisindanda ama cogu doktorda önermiyor cünkü biri dogarken digerine zarar gelebilir diyorlar
esimin tanidigi var kadin dogum uzmani mesela oda bebeklerin durumuna göre karar verilir diyor kilosna durusuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…