Ozamn daha rahat olacaksin ben 20 haftaliktim kelebek
Kimildamasi gebiydi simdi daha keskin ve daha sert ama
Her bebek belki Boyle olmayabulir rahat ol s'en zamani gelince
Dur desende kuduryyorlar vallhi
çok sağolun kızlarr içimi rahatlattınız doktorda çok küçük bi beyazlık gördü ama emin olamadık..alttan baksak görürüz ama şuan için gerek yok dedi uyandırmayalım dedi :)) ne demek istedi anlamadım sanırım alttan bakınca düşük riski oluyomuş onu kasteddi.ayyyy bir an önce görmek istiyorumm yaaaa..
çok sağolun kızlarr içimi rahatlattınız doktorda çok küçük bi beyazlık gördü ama emin olamadık..alttan baksak görürüz ama şuan için gerek yok dedi uyandırmayalım dedi :)) ne demek istedi anlamadım sanırım alttan bakınca düşük riski oluyomuş onu kasteddi.ayyyy bir an önce görmek istiyorumm yaaaa..
inşallah canım görürsün. bana hep alttan baktı ta ki 11 ya da 12. haftama kadar....
bir yerden şunu okumuştum: alttan bakmak düşük yapsaydı, cinsel ilişki hamilelikte yasaklanırdı...
bu hafta sana zor geçecek sanırım:) ben hala dr a gitmeyi dört gözle bekliyorum. tedavi sürecinde hiç gitmek istemezdim ama şimdii......
haklısın bende onu düşündüm o zaman cinsel ilişkiye nasıl giriliyorda düşük olmuyor diye
ayy evet bir an önce geçsin ya çok sabırsızlanıyorummm çooook bi görsem hamile olduğuma inanacağımşuan sanki rüyadayımmmmmm:97:
hareketlerini hissedinceye kadar rüyadayız bence.....:)
Kizlar raht olun ogunlerde gelir insallh sonrada dogsada kucagima alsam diyeceksiniz bnde su
Anda o var her ay farkli duygular dusunceler oluyor allhn izniyle birsey olmaz hatda Bnm daha
Yeni fark ediliyor hamillgim Gec cikti Bnm karnim kimisinin hemn cikiyor Bnm ki alti aylik oldum
Simdi anlasiliyor bakinca disrdn bu larda olabilir metaklnmyin kimisinin ic karni genis oldugundn
Mis raht olun her ay farkli dusunceler icerisinde olacksiniz
doğru söylüyosun her ay her hafta farklı düşünceler içinde oluyoruz. keseyi görürüz, kalp atışını bi duyalım, kalp atışını duyarız, test sonuçları bi gelsin, test sonuçları gelir, hareketlerini duyalım, hreket eder e bugün hiç hareket etmedi......
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile28 haftalık(kız)(erkek)
Bahar1212 hamile27 haftalık(erkek)
Nissam hamile26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile24 haftalık
Evanur hamile24 haftalık (kız)
Fsane21 doğum yaptı batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile24 haftalık
Tuanafunda hamile23 haftalık
Rojda0819 hamile22 haftalık
Epsilonsigma hamile20 haftalık
Beklemede hamile18 haftalık
Kayyum hamile18 haftalık
Adaesıla hamile15 haftalık
Arwen83 hamile14 haftalık
Nurdansalim hamile9 haftalık
Zseda06 6 haziran. Beklemede
saribuyu hamile9 haftalık
Sislicamm 17 haziran. Beklemede
makinist 23 haziran. Beklemede
bianka 27 haziran. Beklemede
sub 27 haziran. Beklemede
edsaz 31 haziran. Beklemede
sewimli54 1 temmuz. Beklemede
laleee 10 temmuz. Beklemede
gul1182 10 temmuz. Beklemede
ozgur80 12 temmuz. Beklemede
sevser 24 temmuz. Beklemede
mavusbebek 30 temmuz. Beklemede
haskena ....temmuz. Beklemede
sarıbeybi ....temmuz. Beklemede
mukumukumuk 2 ağustos. Beklemede
gyaman 4 ağustos. Beklemede
paristebirgece hamile5 haftalık
Byzg 9 ağustos. Beklemede
hakem 7 eylül. Beklemede
Tesekkürler canim cok sükür daha iyiyim iyilestik sayilir sen nasilsin?babanda iyidir insallah kendine iyibak
Valla tatlım cuma günü çıkıcaktı ama işte ameliyatın getirdiği bazı seylerden dolayı çıkamadı ince bağırsağında tıkanma olmuş neyse şimdi iyiyie gidiyo hala istanbuldayım eşim geldi yeni iyiyim yani
sende kendine ve miniklere iyi bak cnm
Tesekkürler canim cok sükür daha iyiyim iyilestik sayilir sen nasilsin?babanda iyidir insallah kendine iyibak
Valla tatlım cuma günü çıkıcaktı ama işte ameliyatın getirdiği bazı seylerden dolayı çıkamadı ince bağırsağında tıkanma olmuş neyse şimdi iyiyie gidiyo hala istanbuldayım eşim geldi yeni iyiyim yani
Gecmis olSun allhim dahada iyi etsin allh sifasini versin insallh
Korkma canim ameliyati anlatmis sonucta oda gecer moral ver sende adama üzgün felan durma yaninda
bak ne güzel esinde yaninda destek oluyor bizde bi yatiyoz bi kalkiyoz iste su kontrole bi gideydim iyi gelecekti bana:97::97:neyse sende kendine iyi bak
Iyi oldgna sevindm insn merak ediyor isde
Daha inanki tam net birsey bulzmadik o olmaz bu olmaz diyop duruyoruz
Bakalim ne olack sen buldunmu anam ben de
Birtane varkn zorlaniyorum s'en neyapcn belkide
Buldun heeee s'en bizde daha t'ik yok
zaten bebişin hareketlerini hissedeceğim günleri merakla bekliyorum. dediğin gibi en azından yaşadığını orda olduğunu anlıyorsun:)
sen ne zaman hisseddin ilk hareketleri....
Kizlar raht olun ogunlerde gelir insallh sonrada dogsada kucagima alsam diyeceksiniz bnde su
Anda o var her ay farkli duygular dusunceler oluyor allhn izniyle birsey olmaz hatda Bnm daha
Yeni fark ediliyor hamillgim Gec cikti Bnm karnim kimisinin hemn cikiyor Bnm ki alti aylik oldum
Simdi anlasiliyor bakinca disrdn bu larda olabilir metaklnmyin kimisinin ic karni genis oldugundn
Mis raht olun her ay farkli dusunceler icerisinde olacksiniz
iyi tatillerrrrrr herkeseeee.
Asi ciiiimm selammm nasılsınnnnnnn????????????ben girmiyordum bir süre cnmm eşim ameliyat oldu şimdi dinleniyo ona bakıyoruuummm
Cok guzel isimler ne kadar guzel bndaha gelmedim o asamalarq
Dogum yapmis gormedim daha kndimi ama arada sirada rahim
Kasik agrisi hissediyorum dr a sormustm neden Boyle oluyorm
Diye rahim buyudugu icin kasilmalar normalmis cati kemikleri
Kendildrini doguma hazirliyormus olabilir FLN demisti diyince allh
Biliyor ya baya rhtlmstm rabbim sagsaglim kicgnada almk nasip eder
Insallh dr un ne diyor normal dogum mu diyor
tesekkür ederim canim ben cok düsünüyorum heralde yatarken
bide yatinca cok oynuyorlar belkide ondan bende arada oluyor bel agrim coktu rahim büyüyor demisti ondan agrirmis
daha bisey demedi doktor ben anlamiyorum TRde tüm ikiz anneleri 2 haftada yada 3 haftada doktora gidiyor ben
aylik gidiyorum :97::97:cokmu rahat ne benim doktorum gerci öyle de neyse artik
insallah hepimiz saglikla dogururuz canim
Tr yede para tuzagida oyuzden bkyirlarda cok nadir dr iyice bkyor oda ozele gidersn olbilir son aylara yklstikca bnce norml Boyle dusnmn Bnm gormcmde ikiz dogurdu norml dogm oldu épidural vurdurdu bunu dr unla knustnmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?