Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Tabikid oyle tek gebelik bile olsa bebegin durumuna Gore en son care zatn sezeryan oluyor ikinma yeterli degilse vakumla dogum yaptiriyorlar kesinlikle konus epidurl ignesini bn dedim dr uma bana dedi ozel aneste
Ziye guriyor demisti sigorta krslmyor demisti bnde dedim olsn bna dedi en son care sezaryn dedi normal dogumdn ynyiz FLN demisti S'en knus epidurali

olabilir epidural yaptiranlarda rahat diyorlar sorunsuz bakalim bizimki ne diycek gerci ben dogumu onda yapmiycam tedavi gördügüm hastaneye
gidecegim doktorum doguma buraya geliceksin demisti

canım ben de senin çıktığını düşünmüştüm. önemli değil .

dediğin gibi analık böyle işte . boşuna cennet anaların ayakları altında değil. kolay değil yani.

olabilir epidural yaptiranlarda rahat diyorlar sorunsuz bakalim bizimki ne diycek gerci ben dogumu onda yapmiycam tedavi gördügüm hastaneye
gidecegim doktorum doguma buraya geliceksin demisti

Zaten épura li seni dogurturack dr un degil anestezi uzmani
Yapiyor ya yan donerek yada oturur halde yapiyorlar on bes
Dk suruyor etkisi ama belindeki hortuma tekrardn epidurl veri
Yorlar zaten agrini hissettigin anda diyeceksin hmn enjekte ediyor
Lar kesinlikle konus bu olayi Hastahane sartlarinda yaparlar zaten
Ozel muanesnde yapmalari yasak zaten cok raht edersin tabiki bu igninde
Vurulma zamani varmis o gittimi zaten az var dogumuna diyop vielleur
Muslar dr un sana daha detayli anlatir bnde istiyorm dedgim. Zamn
Anlatmistu

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 aylık evliyim ve eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz adetimin 10-12-13-14 ve 16. günlerinde çalışmalarımız oldu sizce hamile kalma olasılığım nedir? Adet tarihime 10 gün var hamile olup olmadığımı en erken nezaman öğrenebilirim? Dün sabaha karşı ve 2 gün önce istifrar ettim ayrıca dün başımda döndü acaba bebek sahibi olmayı çok istediğim için pskolojikmi yaşadım yoksa hamileliğin belirtilerimi bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım belirtiler genelde adet günün geçtikten sonra başlar.ne kadar var adetine

peki birşey daha sormak istiyorum yukarıda belirttiğim günleri düşünürsek hamile kalma olasılığım yüksekmidir sence.

peki birşey daha sormak istiyorum yukarıda belirttiğim günleri düşünürsek hamile kalma olasılığım yüksekmidir sence.

yumurtlama günü kişiden kişiye değişir.adeti kaç günde bir oluyorsan ona göre belli olur.ama 30 günde bir adet oluyorsan doğru tarihlerde ilişkiye girmişsiniz.internetten yumurtlama tarihine bak istersen

ne yemek yapcaksınız bana da bir çorba söyleyin:)

Dunden kalma mercimek corbam var ONU bitiririz bu aksm yarina allh kerim artik
Zaten ben niyetli degilim esim tutuyor ama yinede ONUnla birlikde yiyorm tek
Kalmsin diye yapabilirim zannettim ilk gunu tansiyonum oynadi bayildim allhdn esim
Evdeydi o gun zaten kizmisti bna tutma demisti ama ben yapabilirim zannettim ama
Yapamadim artik borclar tutulacak baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…