konusmadik canim zaten sormayinca pek konusmuyor ki kadin ama bu hafta sorarim muhakkak
normal olursa daha iyi olur tabiki saglik acisindanda ama cogu doktorda önermiyor cünkü biri dogarken digerine zarar gelebilir diyorlar
esimin tanidigi var kadin dogum uzmani mesela oda bebeklerin durumuna göre karar verilir diyor kilosna durusuna göre
Tabikid oyle tek gebelik bile olsa bebegin durumuna Gore en son care zatn sezeryan oluyor ikinma yeterli degilse vakumla dogum yaptiriyorlar kesinlikle konus epidurl ignesini bn dedim dr uma bana dedi ozel aneste
Ziye guriyor demisti sigorta krslmyor demisti bnde dedim olsn bna dedi en son care sezaryn dedi normal dogumdn ynyiz FLN demisti S'en knus epidurali
Analik boyle sanirim daha basindayiz ama Ana olmk kolay degil isde
Cevremde diyorlar hep aaahhh en iyi gunlerin dogum var sonra uykusyz
Luk FLN diyorlar bnde kiziyorm bnlari yasayacgini bildign halde s'en neden
Yaptn ozamn duyorm Ana olmk kloy degil diyorm anneme anlatiyrm millet o
Laflari soyleyenler seni cekemedikleri icn FLN dedi nekadar sacma ama diymi
Vallhi oncedende snradnda hic dusnmdim uykusz gnlerimi oncedende sanki cok
Mu uykm vardi tedaviler FLN tabiki kimseler bilmiyordu ama norml yollada olsa
Yinede ck sacma cnm kuSura bkma Gec yaziyorm tel netdeyim leptopm
Bozuldu tel yazma dugmeleri cok Zor oyuzden Gec yaziyorm
olabilir epidural yaptiranlarda rahat diyorlar sorunsuz bakalim bizimki ne diycek gerci ben dogumu onda yapmiycam tedavi gördügüm hastaneye
gidecegim doktorum doguma buraya geliceksin demisti
evacim ben cikiyorum biraz sol tarafimda agri oluyor nedense kendine iyi bak sonra görüsürüz canim
Ok dinln tatlm son zamanlarin
Bnde cikiyorum yemk yapac
selam kızlarrrr
selaaaaaaam nasılsın?
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 aylık evliyim ve eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz adetimin 10-12-13-14 ve 16. günlerinde çalışmalarımız oldu sizce hamile kalma olasılığım nedir? Adet tarihime 10 gün var hamile olup olmadığımı en erken nezaman öğrenebilirim? Dün sabaha karşı ve 2 gün önce istifrar ettim ayrıca dün başımda döndü acaba bebek sahibi olmayı çok istediğim için pskolojikmi yaşadım yoksa hamileliğin belirtilerimi bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
iyiyim canım sen nasılsın peki.buralar bayağı bir sessizleşmiş
10 gün var adet tarihinden daha önce öğrenemezmiyim
iyiyim canım saol. evet herkes yemek hazırlığı yapmaya gitti. bende şimdi internetten pirinç çorbası tarifi buldum onu yapamaya gitcem :)
peki birşey daha sormak istiyorum yukarıda belirttiğim günleri düşünürsek hamile kalma olasılığım yüksekmidir sence.
ne yemek yapcaksınız bana da bir çorba söyleyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?