Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım nbr çalışmalar nasıl gidiyor

bilmiyorum canım kafam çok karışık bu akşam yumurtalarım çatlıyor galiba ağrım var çünkü ama doktor bana perşembe ,cuma üst üste daha sonra gün aşırı dedi yani bu gün olmayacak niye öyle dedi acaba kaçırımıyız yumurtayı ne yapsam acaba:44::44::44:

Son düzenleme:

agrın varsa çatlıyor kesin sen doktorun dediğini yap yinede yarında evdesin nasılsa sonra gidecekmisin 2 gün daha rapor alamıyormsun malum önemli günler

agrın varsa çatlıyor kesin sen doktorun dediğini yap yinede yarında evdesin nasılsa sonra gidecekmisin 2 gün daha rapor alamıyormsun malum önemli günler

evet canım yarın akşam gidecem salı akşam gelecem sabah yetişmeye çalışacam eğer yetişirsem perşembede gelirim yoksa eşim gelir birşeyler yapacaz napalım

fafulacım ne yapalım elimizden birşey gelmiyorki dua edelim bol bol
kaçıncı aşılamaydı bu senin kaçkere yaplıyor belli bir sınırı varmı acaba

benim 10 yasında kızım var 2yıldırda olmuyordu her yönü denedik bide aşılama yapalım dedik. İlk aşılamaydı ama tutmadı nasip... 3 e kadar yapıyorlar aşılama sonrası tüp bebekmiş.
Şimdilik denemicem başka. artık seneye kadar kendiliğinden olursa olur. olmazsa seneye tüp bebek denerim inşallah:)

kızlar mrb.yarın klomen kullanmaya başlıyorum.önce karasızdım erkenmi acaba diye ama karar verdim bu ay deneyeceğim.kısmetse olur inşallah.

canım bu ay 5. ay olacak.ama 3.5 yıllık evliyiz.onun için fazla beklemek istemiyoruz sabırsızlanıyoruz.acaba acelemi ediyorum diye şüpheliyim birazda.biraz kendi halinemi bıraksam .sence ne yapmalıyım.

canım bende 4. ayımda klomen kullandım dün çatlatma iğnesi oldum bende 2.5 yıllık eviliyim aslında senin ki daha uzun bir süre bence bekleme iyi bir doktor bul ve hemen yumurta takibine başla hem bir problem varsa erken farketmiş olursun canım

napıyonuz ben daha regil olmadım bugün sadece ara ara başim döndü ama normaldede dönüyodu başim bilmiyorum ama ne

Bence de ama canım niye öyle dediki bugün çatlıcanı biliyomuştur doktorun da....Soraymışın keşke....Haa sorma imkanın yok mu aklıma geldi şimdi,cebi falan vardır sende....

canım aradım açmadı artık dediğini yapacaz ne yapalım ama yarın akşamı beklemeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…