canım nbr çalışmalar nasıl gidiyor
bilmiyorum canım kafam çok karışık bu akşam yumurtalarım çatlıyor galiba ağrım var çünkü ama doktor bana perşembe ,cuma üst üste daha sonra gün aşırı dedi yani bu gün olmayacak niye öyle dedi acaba kaçırımıyız yumurtayı ne yapsam acaba:44::44::44:
agrın varsa çatlıyor kesin sen doktorun dediğini yap yinede yarında evdesin nasılsa sonra gidecekmisin 2 gün daha rapor alamıyormsun malum önemli günler
fafulacım ne yapalım elimizden birşey gelmiyorki dua edelim bol bol
kaçıncı aşılamaydı bu senin kaçkere yaplıyor belli bir sınırı varmı acaba
kızlar mrb.yarın klomen kullanmaya başlıyorum.önce karasızdım erkenmi acaba diye ama karar verdim bu ay deneyeceğim.kısmetse olur inşallah.
canım kaç aydır bebek istiyorsun
canım bu ay 5. ay olacak.ama 3.5 yıllık evliyiz.onun için fazla beklemek istemiyoruz sabırsızlanıyoruz.acaba acelemi ediyorum diye şüpheliyim birazda.biraz kendi halinemi bıraksam .sence ne yapmalıyım.
Ben geldim.....:79::80:
Sen de hoşgeldin....:79::80:
hoş geldin canım
Hoşbulduk canım.....:79::80:
Yumurtalarının çatlama belirtisi var mı?
evet canım karnım ağrıyor ama doktor yarı akşam dedi kafam karışık biraz
Niye öyle dediki :44: Dün beraber oldunuz mu?Olduysanız belki spermlerin gelişmesi için 2 gün gerekli ya belki ondan olabilir....
evet dün ve önceki gün oldu ama bugün olması gerkmezmiydi yani dün değilde bugün
Bence de ama canım niye öyle dediki bugün çatlıcanı biliyomuştur doktorun da....Soraymışın keşke....Haa sorma imkanın yok mu aklıma geldi şimdi,cebi falan vardır sende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?