Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 30 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

Selam herkese grip oldum ben kafam gozum beynim catliyor
Bugunden beri yatiyorum bir kac gun giremeyebilirim cok kafam
Agriyor kendinize iyi bakin

Cok gecmis olsun canim bilirim bende gecen 3 gün yattim
aman dinlen sen canim nane limon ic bide tavuk corbasi cok iyi geliyor icine yarim limon
inanki cabuk toparlarsin insallah cabuk gecer

canım çok teşekkür ederim Rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasib etsin,canım ben 2 senedir bebek istiyor ve uğraşıyordum 1 sene bayan bi dr a gittim hiç bişey yapmadı erkek bi dra gittim 5 ayda oldu(yanlış anlamayın tabiki bay bayan ayrımı yapmıyorum sadece erkek daha ilgiliydi) benim fsh oranım normalden biraz yüksekti yani yumurtalarım azalmaya başlamıştı dr um başta hsg uyguladı daha sonra dhea 25mg diye yumurta üretmeye yarayan bi ilaç verdi 1 ay boyunca günde 3 tane içtim ağustos ayında 4 yumurtam gelişmişti ve drum 16 ağustosta çatlatma iğnesi uyguladı bana ilişki günleri falan vermedi tamamen tesadüfen biz ilk günden çalışmaya başladık 10 gün devam ettik,canım bide kayınvalidem Allah razı olsun öz annemden farkı yoktur bana incir pişirip yediriyordu belki onunda faydası olmuş olabilir bilemiycem, canım sende ne sorun var dra gittinmi?

ahh ahhh kanamam 5 gün oldu devam edyior ve resmen et parcalari düsürüyyorum
kendi kendime agri kesiciler aliyorum gurbette olmak cok zor arkadas bulmak kolayda yanima esimde yardimci olur ama doktorlar burda cok havali randevu istiyosun 3 hafta sonraya veriyorlar hastaneye gitsen 10 gün durduk yere yatiriyolar üfff biktim ama ne oldugunu bilmek istiyorum kimyasalmi ne ben internetten arastirip kendi kendime yorum yapmaktan biktim artik KORKUYORUMM artikk.....

canım o dudak kemirme olayı bende de var malesefki ne yapsam bırakamadım sakın ona sarayım deme valla sonra alışkanlık oluyor bunun nedeni de stres şimdi çok streslisin ya o yüzden ama sonrasında o alışkanlık kalmasın sende dikkatli ol

kzılar mrb ben çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum yumurtlamaya ii geliyomuş sizin bi öneriniz varmı anne adayı olarak :)))

merhaba canım ben anne adayı değilim ama sana kullandığım bir bitki tavsiye edebilirim madem çörek otu bal tarçın yapıyorsun aktardan böğürtlen kökü al onu kaynat 500 gr köke 5 ltr su ile kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca altını kısıp yarım saat kaynatıyorsun kapağı kapalı sonra ılımaya bırakıyorsun onları şişelere doldurup dolaba koyuyorsun sabah bir çay bardağı akşamda bir çay bardağı içiyorsun yemeklerden önce bu hem kaliteli yumurta oluşumunu sağlarken hem çatlamasına yarıyor tabi en önemli özelliği çatlatması yumurtayı birde kanallarda iltihap varsa onları temizliyor 3 ay kullanabiliyorsun bunu aklında bulunsun reglininn bitiminde başla 20 gün iç

Son düzenleme:
Almanyada mi kaliyorsun sen? orda dk kotu oldugunu bircok arkadasdan duydum. ben dunyanin bir ucunda koredeyim ama oyle havali degiller cok yardimci olurlar. ve islerini de iyi yaparlar ben kurtaj oldum. nisan basi ve sadece ogun agrim oldu sonrasinda cok cabuk toparlandim ve hic sorun yasamadim.
benim esimin teyzesi ikiz bebeklerini yine ALmanyadaki gericekali bir doktor tarafindan kaybetti kadinin hala cocugu omadi. olmadi Turkiyeye gitme sansin yokmu.
muayenenin olur nedir ne degildir ogrenirsin. Allah yardimcin olsun

canim acikladigin icin sagol, benim 6 gunum kaldi kokulara karsi bendedebir hassasiyet var ama onun psikolojik olucana inaniyorum. gunler zor geciyor maalesef. Allah yardimcin olsun canim ins cabuk adepte olursun,
en azindan Turkiye sinirlari icinde ins merkezede yakin olursun. Yurtdisi okadar zor oluyorki herkonuda.
istedigin her an da gidemiyorsun biletler asiri pahali, 6 ay oldu gormedim kardesimi , annemi cok ozledim

rica ederim canım merak ettiğin herşeyi sorabilirsin,sağol canım inşallah çabuk alışırım,canım benim tabii yurtdışında olmak daha zordur seni birazda olsa anlıyorum Allah kolaylık versin canım benimde ailemden ilk uzak kalışım bende şimdiden msn den görüntülü konuşma hayalleri kuruyorum sende öyle yap biraz olsun hasretini giderir(

Son düzenleme:
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 30 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

Canim kimyasal degil seninki kimyasal olsa dr un bebegi gordugunu soyleyemezdi arti bebek olmazdiki zaten
Bnde kimyasal gebelik yasadim ama bna hic denmedi bebegi goruldugunu kimyasalda bebek yoktur ki zaten
Oncedende sana yazmistim gormedin sanirim hem Bnm aklim almiyor bir turlu tst yapmdn nasil rahimde yara
Var diyebildi anlayamadim en kisa zamanda mahkemeye dilekceni yazip rahimin eski halini almadan suc
Duyurusunda bulun yorm yapmn sana birsey kazandirmaz dahada durumunu kotulestirir nerde cnm dr lugun
Havaliligi olmaz senin yasadigin yerde ozamn salgin hastaliklarda vardir ilgilenmiyorlar dedigine Gore bnce bir
An once hastaheneni degistir ve dr unla mahkemede al hesabini olmadi insan haklari mahkemesine bas vur senin zaten kanamn var s'en neden randevu alipda hastahaneye gideceksinki git hemen aciline gerekirse garden ileri ara git ilgilenmediklerini ispat et cnm senin burda kotulemenle birsey elde edemezsin anck hukuk yoluyla ispatlayarak birseyler elde edilir gerisi bos

Cok gecmis olsun canim bilirim bende gecen 3 gün yattim
aman dinlen sen canim nane limon ic bide tavuk corbasi cok iyi geliyor icine yarim limon
inanki cabuk toparlarsin insallah cabuk gecer

SagOl bitanem gordugum kadariyla birtek s'en yazmissin zaten olSun sorndegil
Bugun biraz daha az agriyor basim ama yinede halsizim s'en nasilsin iyimisin
Bebisler nasil

Geçmiş olsun canım....

İlaç almamaya çalış canım,bitkisel yollarla atlatırsın İnşallah....

Ihlamur iç,içine limon sık....

Bol limonlu mercimek çorbası iç...

Beslenmene dikat et canm ya...

Hamilelikte vücuttaki vitaminler bebeğe gidiyor tabi...

Ayyy anladım ben şeker yüklemesi yapıldığı gün sen çok aç kaldın ya vücudun direnci düştü tabi hemen yakaladı grip....

tesekkur ederim tatlim masjin icin sagol ama gercekden de cok iyi bir mantik gelistirdin severim akilli kadinlari

yaklasik bir aydan beri atlatmaya calisiyorum kaynatmadigim seyler kalmadi artik ama dedigin gibi gercekdende ogun hic bir sey yemedim amannn oldum ogun resmen zaten aksami basladim ertesi gunde yatirdi resmen beni sunuzutum vardi zaten bnm onlar azdi oyuzden kafa agrim cok burnum aksa rahatlayacam ama oda akmiyor ama dunden dahah iyi agrim birde dun aksamda hafif bir terlemisim oda iyi geldi sanirim bol bol bnde meyva sulari iciyorum bolbol vitaminli seyler yemege calisiyorum ama isde yinede vuruyor bni......

sen nasilsin iyimisin nasil gidiyor hayat

evacımmmm ne kadar doğruuu bilmiyoruumm drr cd verdiii hemşire ve eşimmm diyorlarkiii yüz hatları aynı benmişşş hemşiiirreee kesinlikle bak görürrsünn dediiii. Bende kız olunca sevindiimmmm bana benzemesiniiiii....

bnde cd aliyorum cok etkiliyici gercekden.....evet dogru demis hemsire yinede goz seklinden dudak yapisisini benzetirsin az da olsa ben mesela persembe gunu gittgimzde goz seklini yani yapisini bana dudaklarinida esime benzettim esimin dudaklari kalindir bnden yani kofte dudaktir...hatda dr da dedim olabilir dedi sedece sen daha buyumus halini goruyorsun bu sekillerin dedi ama sekil olrak bebeginin yuzu bu demisti az cok fikir edindim nasil bir sey olacagina dair....insallah kucagimizda goruruz canlisini kanlisini dokunarak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…