kzılar mrb ben çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum yumurtlamaya ii geliyomuş sizin bi öneriniz varmı anne adayı olarak :)))
Selam herkese grip oldum ben kafam gozum beynim catliyor
Bugunden beri yatiyorum bir kac gun giremeyebilirim cok kafam
Agriyor kendinize iyi bakin
canım benim çok sağol Yüce Allahım sanada nasib etsin inşallah gönlüne göre versin canım bu arada listeye eklediğin için çok teşekkür ederim
canım hayırlı olsun ilk başta allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :)
benm sormak istediğim demişsin ya doktor sayesinde oldu sende sorun falanmı vardı nasıl bir tedavi uyguladın ilişki günlerini falan nasıl ayarladın özel uyguladığın bişey varmıydı ???
çok soru sordum bende şimdi bal tarçın çörek otu karışımını yapıorum ii geliyomuş die duydum :))
canim cok gecmisolsun Allah sabrini versin, cok zor biliyorum insallah en kisa zamanda bebgne kavusursun,
dunyada nasibi yokmus canim oyle dusun. ama bir arkadas yazmis nasil kimyasal gebelik diye bende aynisini dusunuyorum. benim gecen ay adetime 2 gun kala yaptigim testte cok silik 2. cizgi cikti ertesi gun koyulasir diye bekledim ama cizgiden eser yok. zaten gunumdede oldum cok bitkindim ama o aralar. ama adetim gecmemisti.
tam adet gunumdede hastalandim ve biraz uzun surdu bitmesi bence o kimyasal gebelikti. oyle 1mm oldugunuda sanmiyorum. demem oki senin hem kanda hemde idrarda ciktis netmiydi cisgin kanda deger kacti
gorundugune gore baya yuksek olmali. bence dil bilen biriyle baska bir doktora git etraflica anlat derdini.
eger bir sorun varsa simdiden onlemini al. Allah sabir versin canim.
Bizde doktora gidip geldik sabah esimle hersey iyi dedi bekliyoruz iste bebisleri
esim ise gitti ben eve geldim uyudum biraz sonra bebeklerin camasirlarini yikattim makinada
simdide aksama ne yapsam diye düsünüyorum:97::97::97:
ayy bide dudaklarimi kemirmeye basladim bu ara ben ya kanattim az önce niye alistim ben böyle
kzılar mrb ben çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum yumurtlamaya ii geliyomuş sizin bi öneriniz varmı anne adayı olarak :)))
Almanyada mi kaliyorsun sen? orda dk kotu oldugunu bircok arkadasdan duydum. ben dunyanin bir ucunda koredeyim ama oyle havali degiller cok yardimci olurlar. ve islerini de iyi yaparlar ben kurtaj oldum. nisan basi ve sadece ogun agrim oldu sonrasinda cok cabuk toparlandim ve hic sorun yasamadim.ahh ahhh kanamam 5 gün oldu devam edyior ve resmen et parcalari düsürüyyorum
kendi kendime agri kesiciler aliyorum gurbette olmak cok zor arkadas bulmak kolayda yanima esimde yardimci olur ama doktorlar burda cok havali randevu istiyosun 3 hafta sonraya veriyorlar hastaneye gitsen 10 gün durduk yere yatiriyolar üfff biktim ama ne oldugunu bilmek istiyorum kimyasalmi ne ben internetten arastirip kendi kendime yorum yapmaktan biktim artik KORKUYORUMM artikk.....
canım benim çok sağol Allah isteyen herkese nasib etsin canım benim sat 30 temmuzdu adetim 30 günde bir olur, benim belirtilerime gelince inan olabilecek bütün belirtileri yaşadım bi tek mide bulantısı ve kusma yok Allaha çok şükür olmasında, ilk önce alt karnımda şişlik ve kasıklarımda ağrı olmaya başladı ama canım bu ağrı sanki su kaynarda fokur fokur baloncuklar çıkar ya öyle bişeydi sanki kasıklarım kaynıyordu, belimde ağrıyordu, kokulara karşı çok duyarlı oldum, normalde hiç sinirli biri değilimdir sinirlerim çok bozuktu, göğüslerim büyüdü ve ağrılıydı ha bide ateşim var ama başım ağrımıyordu, iştahımda artmıştı ne yemek görsem yemek istiyordum ha bide senin merak ettiğin afedersin vajinada yumuşaklık var ve çok az akıntı, bi tek kasıklarımdaki kaynama hariç diğerleri devam ediyor Allaha çok şükür canım çok istiyordum hep dua ediyordum iyi bir dr sayesinde isteğime kavuştum Allah ondan razı olsun Allah isteyen herkese nasib etsin ha kızlar bu arada ben ankarada oturuyorum önümüzdeki hafta cuma ağrıya taşınıyorum eşim oraya atandı bana dua edin olurmu orda yalnızım bütün işleri yalnız yapıcam:18::18:
Almanyada mi kaliyorsun sen? orda dk kotu oldugunu bircok arkadasdan duydum. ben dunyanin bir ucunda koredeyim ama oyle havali degiller cok yardimci olurlar. ve islerini de iyi yaparlar ben kurtaj oldum. nisan basi ve sadece ogun agrim oldu sonrasinda cok cabuk toparlandim ve hic sorun yasamadim.
benim esimin teyzesi ikiz bebeklerini yine ALmanyadaki gericekali bir doktor tarafindan kaybetti kadinin hala cocugu omadi. olmadi Turkiyeye gitme sansin yokmu.
muayenenin olur nedir ne degildir ogrenirsin. Allah yardimcin olsun
evet almanyadayim testler önce pozitif cikti kanda idrarda insan ne düsünüyo tabiki hamile oldugunu sonra degerler hizla düsmey basladi kanama basladi önce cok az sonra cok siddetli ama ben ilk doktora gittigimde vajinada yara var dedi(hic alakasi yokmus oysa
Yesim83 .!.:canim acikladigin icin sagol, benim 6 gunum kaldi kokulara karsi bendedebir hassasiyet var ama onun psikolojik olucana inaniyorum. gunler zor geciyor maalesef. Allah yardimcin olsun canim ins cabuk adepte olursun,
en azindan Turkiye sinirlari icinde ins merkezede yakin olursun. Yurtdisi okadar zor oluyorki herkonuda.
istedigin her an da gidemiyorsun biletler asiri pahali, 6 ay oldu gormedim kardesimi , annemi cok ozledim
ahh ahhh kanamam 5 gün oldu devam edyior ve resmen et parcalari düsürüyyorum
kendi kendime agri kesiciler aliyorum gurbette olmak cok zor arkadas bulmak kolayda yanima esimde yardimci olur ama doktorlar burda cok havali randevu istiyosun 3 hafta sonraya veriyorlar hastaneye gitsen 10 gün durduk yere yatiriyolar üfff biktim ama ne oldugunu bilmek istiyorum kimyasalmi ne ben internetten arastirip kendi kendime yorum yapmaktan biktim artik KORKUYORUMM artikk.....
Cok gecmis olsun canim bilirim bende gecen 3 gün yattim
aman dinlen sen canim nane limon ic bide tavuk corbasi cok iyi geliyor icine yarim limon
inanki cabuk toparlarsin insallah cabuk gecer
Selam herkese grip oldum ben kafam gozum beynim catliyor
Bugunden beri yatiyorum bir kac gun giremeyebilirim cok kafam
Agriyor kendinize iyi bakin
Geçmiş olsun canım....
İlaç almamaya çalış canım,bitkisel yollarla atlatırsın İnşallah....
Ihlamur iç,içine limon sık....
Bol limonlu mercimek çorbası iç...
Beslenmene dikat et canm ya...
Hamilelikte vücuttaki vitaminler bebeğe gidiyor tabi...
Ayyy anladım benşeker yüklemesi yapıldığı gün sen çok aç kaldın ya vücudun direnci düştü tabi hemen yakaladı grip....
canım o dudak kemirme olayı bende de var malesefki ne yapsam bırakamadım sakın ona sarayım deme valla sonra alışkanlık oluyor bunun nedeni de stres şimdi çok streslisin ya o yüzden ama sonrasında o alışkanlık kalmasın sende dikkatli ol
Selam gülsahcim benim aklimada önce stres geldi ama durduramiyorum kendimi:18:
nerden alistim bilmiyorum ama baya isiriyorum yanisonrada canim aciyor :84::84:neyse sen nasilsin baban nasil oldu durumu daha iyidir insallah:26:
Almanyada mi kaliyorsun sen? orda dk kotu oldugunu bircok arkadasdan duydum. ben dunyanin bir ucunda koredeyim ama oyle havali degiller cok yardimci olurlar. ve islerini de iyi yaparlar ben kurtaj oldum. nisan basi ve sadece ogun agrim oldu sonrasinda cok cabuk toparlandim ve hic sorun yasamadim.
benim esimin teyzesi ikiz bebeklerini yine ALmanyadaki gericekali bir doktor tarafindan kaybetti kadinin hala cocugu omadi. olmadi Turkiyeye gitme sansin yokmu.
muayenenin olur nedir ne degildir ogrenirsin. Allah yardimcin olsun
selam yesim herkesii ayni görmemek lazim bende almanyadayim ve doktorum düynyalar iyisi hic demessin alman diye
önce ALLAH in sonra doktorumun tedavisiyle ikizlerime hamileyim evet bazilari var suratsiz oluyorlar ama sikayet hakkin var sonucta
en önemlisim dogru doktoru bulmak bence gecen gittik hastaneye nasil sariliyor bana kadin özlemis yani bizibirazda sans
SagOl bitanem gordugum kadariyla birtek s'en yazmissin zaten olSun sorndegil
Bugun biraz daha az agriyor basim ama yinede halsizim s'en nasilsin iyimisin
Bebisler nasil
yat dinlen canim ter atarsan iyi gelir belki corba ic sicak
bende ne yapayim ev isi derken ayaklarima kramp girixor yatiyorum iste bebislerde iyi cok
ama cok agirim yani tahmin edersin sende artik dogursam diyorum:97:
aman cevredikelere bakma sen onlar herseye soyleyecek soz laflar bulurlar mutlaka cok bilmis zannediyorlar kendilerini ama bildikleride bir seyde yok boskonusuyorlar sen kendini kasa kasa yuru vallahi emin adimlar at hep
ayyy canim bnm desene basladi artik hazirliklar pembisler falan bnde merak ediyorum simdi nasil bir tip cikacak diye insan merak etmeden duramiyor isde saglikli hayirlisi tabiki de ama isdee insan yinede dusunmeden edemiyor
evacımmmm ne kadar doğruuu bilmiyoruumm drr cd verdiii hemşire ve eşimmm diyorlarkiii yüz hatları aynı benmişşş hemşiiirreee kesinlikle bak görürrsünn dediiii. Bende kız olunca sevindiimmmm bana benzemesiniiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?