sağol cnmmm genelde 20. Haftada başlıyor dedilerrr ben 21. Haftadayımmmm tepik yokkk.
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasilsinizzzz:79::79:
esini iltinci hissi kuvvetli sanirim benimkide
catlatma ignemi olunca sürekli karnimi oksayip öpüyodu bebisim orda diyodu hakettende ordaymis
Bende 21,haftadan sonra ancak hissettim canim ya simdi ne güzel durmuyorlar hic
Hosgeldiniz sekerler nasilsiniz?
bir sorum var hmilelik kac gun sonra belli oluyor bide ymyrtlama gunu varmis nasil bilicez ne zaman yumurtlama gunu oldugunu bilgi vere bilirmisiniz canlar simdiden tsk ederim opuldunuz
canım bende 23. Haftadan sonra hissetmeye başladım merak etme.bazen de 25. Haftayı buluyormuş.
sağol cnmmm genelde 20. Haftada başlıyor dedilerrr ben 21. Haftadayımmmm tepik yokkk.
bir sorum var hmilelik kac gun sonra belli oluyor bide ymyrtlama gunu varmis nasil bilicez ne zaman yumurtlama gunu oldugunu bilgi vere bilirmisiniz canlar simdiden tsk ederim opuldunuz
güzell arkadaşııımmmm çok mu ağırlaştı artıkkk. Cnmm yaaa gündüz direncin varmıııı???????????
iyiyiz tsk.ederiz canim...
sen nasilsin,bebeisler nasilllll
az kaldi kizzzz oyle boyle zaman nede cabuk geciyor dimi
canim bu haftalardan sonra hissedersin artik...
Bende de gec olmustu,aslinda onlar devamli hareket halindeler ama biz algilayamaiyoruz ne yazikkiii
sağooll arkadaşımmmm..
Bizim ekip yavaş yavaş geçen sezon gibi toparlanıyorrr dimiii???????????
selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
günüde hic denemedim inanki pek bilgim yok
Sormaa tatlim ya bi disari ciktim sanki ayaklarim kopuyor simdi insallah sen iyisindir?
Bebisler iyi canim ben yorgunum iste
Evet ya az kaldi 4 hafta felan daha erken gelmezlerse 37+1de dogacaklar insallah
selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
Sormaa tatlim ya bi disari ciktim sanki ayaklarim kopuyor simdi insallah sen iyisindir?
Bebisler iyi canim ben yorgunum iste
Evet ya az kaldi 4 hafta felan daha erken gelmezlerse 37+1de dogacaklar insallah
Selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
a.s canim ya 4 aylik evliyim ama bebbisim olsun istiyorum deniyoruz ama daha bisey yok yumurtlama gununde yap dediler ah bide bilsem yumurtlama gununu ozaman deniycem aceba adetin sonuncu gunumu oluyor yumurtlama gunuyumurtlama deyince acayip oldu:) yani benim demek istedigim iliskiye girdikden sonrami dolenme baslar.... allah en kisa zamanda dualarimi kabul eder bebis sahibi olurum
Selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
sormaa tatlim ya bi disari ciktim sanki ayaklarim kopuyor simdi insallah sen iyisindir?
bebisler iyi canim ben yorgunum iste
evet ya az kaldi 4 hafta felan daha erken gelmezlerse 37+1de dogacaklar insallah
nissamcımm dr da söylediii ama bitanecimm annelik duygusu işte hissetmek istiyorummm.
nissamcımm dr da söylediii ama bitanecimm annelik duygusu işte hissetmek istiyorummm.
toparlanıyor galiba
tabi tatili bitirdik
bu arada biz evi taşıyacağız galiba bu aralar.bu halimle nasıl olacak bilmiyorum.aslında daha ağırlaşmadığım için iyiyim ama korkuyorum birşey olacak diye.yardım edecek kimse yok belki annem gelir
toparlanıyor galiba
tabi tatili bitirdik
bu arada biz evi taşıyacağız galiba bu aralar.bu halimle nasıl olacak bilmiyorum.aslında daha ağırlaşmadığım için iyiyim ama korkuyorum birşey olacak diye.yardım edecek kimse yok belki annem gelir
toparlanıyor galiba
Tabi tatili bitirdik
Bu arada biz evi taşıyacağız galiba bu aralar.bu halimle nasıl olacak bilmiyorum.aslında daha ağırlaşmadığım için iyiyim ama korkuyorum birşey olacak diye.yardım edecek kimse yok belki annem gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?