Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bir sorum var hmilelik kac gun sonra belli oluyor bide ymyrtlama gunu varmis nasil bilicez ne zaman yumurtlama gunu oldugunu bilgi vere bilirmisiniz canlar simdiden tsk ederim opuldunuz

esini iltinci hissi kuvvetli sanirim benimkide
catlatma ignemi olunca sürekli karnimi oksayip öpüyodu bebisim orda diyodu hakettende ordaymis
Bende 21,haftadan sonra ancak hissettim canim ya simdi ne güzel durmuyorlar hic

güzell arkadaşııımmmm çok mu ağırlaştı artıkkk. Cnmm yaaa gündüz direncin varmıııı???????????

bir sorum var hmilelik kac gun sonra belli oluyor bide ymyrtlama gunu varmis nasil bilicez ne zaman yumurtlama gunu oldugunu bilgi vere bilirmisiniz canlar simdiden tsk ederim opuldunuz

canim adetin gecikmesinden kac gun sonra belli oluyor...

ama kisiden kisiyede degisiyorrrrrrr

Selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
günüde hic denemedim inanki pek bilgim yok

güzell arkadaşııımmmm çok mu ağırlaştı artıkkk. Cnmm yaaa gündüz direncin varmıııı???????????

sormaa tatlim ya bi disari ciktim sanki ayaklarim kopuyor simdi insallah sen iyisindir?

iyiyiz tsk.ederiz canim...

sen nasilsin,bebeisler nasilllll

az kaldi kizzzz oyle boyle zaman nede cabuk geciyor dimi

bebisler iyi canim ben yorgunum iste
evet ya az kaldi 4 hafta felan daha erken gelmezlerse 37+1de dogacaklar insallah

sağooll arkadaşımmmm..

Bizim ekip yavaş yavaş geçen sezon gibi toparlanıyorrr dimiii???????????

toparlanıyor galiba
tabi tatili bitirdik
bu arada biz evi taşıyacağız galiba bu aralar.bu halimle nasıl olacak bilmiyorum.aslında daha ağırlaşmadığım için iyiyim ama korkuyorum birşey olacak diye.yardım edecek kimse yok belki annem gelir

ben iyiyim de asicimmm hala çalışıyorum bennn akşam ayaklarımm çok şişiyoo kuzummm

ben iyiyim de asicimmm hala çalışıyorum bennn akşam ayaklarımm çok şişiyoo kuzummm

hadi hayirlisi canim...

topigimizin ilk dogumu,ve ilk bebisleri senden gelicekkk

sonra arkandan hepimiz bir bir dogurmaya basliyacagiz allahin izniyleee

darisi diger arkadaslarimizin basina inssssssssssssssssssssssssssss

nissamcımm dr da söylediii ama bitanecimm annelik duygusu işte hissetmek istiyorummm.

haklisin canim,ahhhh hele bir hissetmeye baslaaa...

icin bir tuhaf olucakkkkicin icine sigmayacak o zaman anne olacaginin farkina varacaksin...

bak suanda benimki nasil oynuyorrrrrya anlatilmaz bu duyguuuuu

rabbim isteyen herkese nasip etsin,bu guzel duyguyu yasatsinnn

nissamcımm dr da söylediii ama bitanecimm annelik duygusu işte hissetmek istiyorummm.

Annecik zaten az kalmis yakinda vurur tekmeleri korkma sen

aman canim dikkat et kendine ben yordum valla bende tasidim evi sakin is yapma tek basina dikkat et
benimde yoktu ama suan rahimde acilmam var iste bari sen yapma

aman canim dikkat et,sen kendini fazla yormaaaaaaa

allah yardımcınn olsunnn cnmmmmm gerçekten zor be cnmmmmm.inşallah annişin gelirrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…