iyi çok şükürr normal nissamcımm.sadece çalıyorum yaaa onun korkusu var zurlanırmıyım diyeee senin haftana gelincee. Gündüz iyi akşam ayağım fil ayağıı oluyooo
ayyy ben gok gurlemesinden cok korkarimmmmmmm
evet canim sezonu aciyoruz artikkkkkkkkkk
ayyy yarin bir gun bebislerimizle beraber sohbetlerimiz daha bir guzellenicek,canlanacakkkk
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy canim sen daha yolun basindasinnnn....
aminn
daha cok yenisin...
rabbim en kisa zamanda hayirlisini nasip eyler ins..
anammmmm benm gozlerde bozuluyor galiba ben yanlis okumusum haaaaaa........
ooooooo senin daha coookkk yolun var ama ben hic denemedim ama yumurtalama hesaplayacilar var internetde oraya kac gunde bir adet oldugun gunu yaziyorsun sonra sana cikartiyor hangi gunlerde oldugunu bnce ordan bir dene amin insallah hep dualarimiz onlarla insallah rabbim tum isteyenlere verir
ilahi evacik güldürdün benide
naber tatlim nasilsin iyimisin hosgeldin
sağoll bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Nasılsın kuzuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????
Selam aysucum hosgeldin
canim benm yaaaa ne isinde calisiyorsun izin alma gibi bir sansin yokmu insani rahatsiz eder ayak sismesi
aysucum beni de güncelle elin değmişken.benim bebişte kız olacak 3 doktor onayıyla
aysucum beni de güncelle elin değmişken.benim bebişte kız olacak 3 doktor onayıyla
hosgeldin bebesim,nasilsinnnn:79::79:
evet evacımmm ama özeldeyimmm öğretmenim bennnn.izin yokkkk kuzumm.sadece doğum izniiii ve sonrası çok az bir süre o kadarrr.
Tamam canım...
Ayyyy cimcimeler çoğalmış yaaa....
Sağlıkla sıhhatle doğsun İnşaallah...
İsim düşündün mü canım?
ilahi evacik güldürdün benide
kiz ama oyle okumakda hata yapmam lazim is yerinde daha da cok onemli bir hata cok seylere mal oluyor sonra maddi acidan daha da cok....
nasil boyle yaptim aklim almadi resmen 4ayi 4yil okudum haaaaaaaa eeee bnm eskiden birikinler cikiyor sanirim
Hoşbulduk canım....
İyilik bildiğin gibi...
Senden naber?
canim benimde senin haftalardayken ayaklarim somun gibi olurdu annem bile sasardi...
Sonrada hafiflemeye basladi...
Duzenliy uruyus ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmak gerekiyormus...
Merak etme canim benim haftalarima gelincede cok zorlanacagini dusunmuyorum...
Aslinda bunyeye de bagli,kimi hamileleiginin son gunune kadar bile cok iyi oluyor...
ne guzel yaaa cogumuzun kizi olucak
ayyy yerim ben onlyariiiiii
himmmm anladim zor da olur heee hergun ayakda veya oturarak ayyy allah yardimcin olsun......mesleginde cok kutsal butun ogretmenleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?