Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

iyi çok şükürr normal nissamcımm.sadece çalıyorum yaaa onun korkusu var zurlanırmıyım diyeee senin haftana gelincee. Gündüz iyi akşam ayağım fil ayağıı oluyooo

canim benimde senin haftalardayken ayaklarim somun gibi olurdu annem bile sasardi...

sonrada hafiflemeye basladi...

duzenliy uruyus ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmak gerekiyormus...

merak etme canim benim haftalarima gelincede cok zorlanacagini dusunmuyorum...

aslinda bunyeye de bagli,kimi hamileleiginin son gunune kadar bile cok iyi oluyor...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet evacımmm ama özeldeyimmm öğretmenim bennnn.izin yokkkk kuzumm.sadece doğum izniiii ve sonrası çok az bir süre o kadarrr.

himmmm anladim zor da olur heee hergun ayakda veya oturarak ayyy allah yardimcin olsun......mesleginde cok kutsal butun ogretmenleri seviyorum

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 30 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık (kız)
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

amin nissam cım bu sözlere ve gerçekleşmesine ihtiyacımmm varr. Hem işimi gerçekten çookk seviyorum işyerimide çookkk bebeğim geleceği için çalışmam gerek çalışırsamda çok güzel gelir geliyoo . Bizim hala birtakım borçlar var şimdi ben çalıştığımda rahat ödeniyodaaa çalışmazsamm vay halimizeee. Birde cnmm açıkcası burda yıllardan bu yana çalışıyorumm. Benim durumumda dönem ortasına gelen kimseyle çalışmadılar çok şükür bana bişey demedilerr ve nazar değmesinn çok şükür programım hafif olacakm ışş.normalde bebişim bilir ben 35 saat derse giriyorummm ben

himmmm anladim zor da olur heee hergun ayakda veya oturarak ayyy allah yardimcin olsun......mesleginde cok kutsal butun ogretmenleri seviyorum

cnmm m çok sağolll inan oo mesleğine aşıklardanımm mezun olanlarımla hüngür hüngür ağlarımm. Birisinin sağlık yada kötü bişeyleri olsa bağrıma basarım fakir çocukları ayıptır söylemesi rencide etmeden çok sahiplenerek kitap temin ederim çok seviyorum ben çocuklarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…