:ben geldimmmmmm
ne kadar guzel senlenmis buralar super yaaaaaaaa
Selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
günüde hic denemedim inanki pek bilgim yok
a.s canim ya 4 aylik evliyim ama bebbisim olsun istiyorum deniyoruz ama daha bisey yok yumurtlama gununde yap dediler ah bide bilsem yumurtlama gununu ozaman deniycem aceba adetin sonuncu gunumu oluyor yumurtlama gunuyumurtlama deyince acayip oldu:) yani benim demek istedigim iliskiye girdikden sonrami dolenme baslar.... allah en kisa zamanda dualarimi kabul eder bebis sahibi olurum
nezamandan beri deniyorsun bebeisin olsun dort yillik evliyim demissin ama nezamandan beri denedigini soylememissin bence yumurtalama gunleri falan filan bunlarla kendin ugrasip sonrada olmayinca strese girmekden se iyi bir jinekolok bul ve git derim ben belki yumurtalarin olusuyordur ama catlamiyordur...vs sorunlar bnce direk cok iyi arastir ve iyi bir jinekolaga git bnce vakit kaybetme bu gibi seylerle
hadi hayirlisi canim...
Topigimizin ilk dogumu,ve ilk bebisleri senden gelicekkk
Sonra arkandan hepimiz bir bir dogurmaya basliyacagiz allahin izniyleee
Darisi diger arkadaslarimizin basina inssssssssssssssssssssssssssss
Haklisin canim,ahhhh hele bir hissetmeye baslaaa...
Icin bir tuhaf olucakkkkicin icine sigmayacak o zaman anne olacaginin farkina varacaksin...
Bak suanda benimki nasil oynuyorrrrrya anlatilmaz bu duyguuuuu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,bu guzel duyguyu yasatsinnn
ben iyiyim de asicimmm hala çalışıyorum bennn akşam ayaklarımm çok şişiyoo kuzummm
Selam canim kac günde belli oluyor derken bende cok gec belli oldu gec döllenmeydi cünkü kisiye göre degisiyor bence yumurtlama
günüde hic denemedim inanki pek bilgim yok
a.s canim ya 4 aylik evliyim ama bebbisim olsun istiyorum deniyoruz ama daha bisey yok yumurtlama gununde yap dediler ah bide bilsem yumurtlama gununu ozaman deniycem aceba adetin sonuncu gunumu oluyor yumurtlama gunuyumurtlama deyince acayip oldu:) yani benim demek istedigim iliskiye girdikden sonrami dolenme baslar.... allah en kisa zamanda dualarimi kabul eder bebis sahibi olurum
Canim daha yeni evlisin yahu söyle cikarsana tadini ben ikisene ugrastim ne 4 ayi eger adetin 28 günde 1i geliyosa 14.gün sanirim
öyle okumustum topiklerden birinde ALLAH gönlüne göre versin
hadi hayirlisi canim...
topigimizin ilk dogumu,ve ilk bebisleri senden gelicekkk
sonra arkandan hepimiz bir bir dogurmaya basliyacagiz allahin izniyleee
darisi diger arkadaslarimizin basina inssssssssssssssssssssssssssss
haklisin canim,ahhhh hele bir hissetmeye baslaaa...
icin bir tuhaf olucakkkkicin icine sigmayacak o zaman anne olacaginin farkina varacaksin...
bak suanda benimki nasil oynuyorrrrrya anlatilmaz bu duyguuuuu
rabbim isteyen herkese nasip etsin,bu guzel duyguyu yasatsinnn
Insallah canim ya saglikla gelsinler insallah hee benden sonra basliycak herkesin sirasi
kiz sen nereye kayboluverdinnnnnnn
Ahh canim ya gecmis olsun calisiyosun ondan olur bari eve gelince ayaklarini yüksek bi ywre koy iyi geliyor
SAĞOLL CNMMMMM HAYAT KOŞULLARII İŞTEE HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUNNN.Canim daha yeni evlisin yahu söyle cikarsana tadini ben ikisene ugrastim ne 4 ayi eger adetin 28 günde 1i geliyosa 14.gün sanirim
öyle okumustum topiklerden birinde ALLAH gönlüne göre versin
Insallah canim ya saglikla gelsinler insallah hee benden sonra basliycak herkesin sirasi
evacımmmm ne kadar doğruuu bilmiyoruumm drr cd verdiii hemşire ve eşimmm diyorlarkiii yüz hatları aynı benmişşş hemşiiirreee kesinlikle bak görürrsünn dediiii. Bende kız olunca sevindiimmmm bana benzemesiniiiii....
nezamandan beri deniyorsun bebeisin olsun dort yillik evliyim demissin ama nezamandan beri denedigini soylememissin bence yumurtalama gunleri falan filan bunlarla kendin ugrasip sonrada olmayinca strese girmekden se iyi bir jinekolok bul ve git derim ben belki yumurtalarin olusuyordur ama catlamiyordur...vs sorunlar bnce direk cok iyi arastir ve iyi bir jinekolaga git bnce vakit kaybetme bu gibi seylerle
ay canim yilik deyil 5 aya giricem evliligim :) 2 haftadir deniyoruz ama tik yok ben neten 14 gun sonra belli olur diye okumustum ama nerdeyse 14 gun oldu gun sayiyorum ama ne mide bulantisi ne bulanti hissediyorum ama hayirlisi tabi hamile kalanlara doguranlara hayirli olsun bebis isteyenlerede allah tez zamanda mujdeli haber versin aminn
aminnnn cnmmmm. Teşekkür ederimm.
Cnmm sen günlük işlerini yapıyomusunnn?????????asai nin ikiz yaaa acaba diyorumm farkediyomu ????sadece akşammı yoksa gündüzdemii kötüsünnn??????????
ben iyiyim de asicimmm hala çalışıyorum bennn akşam ayaklarımm çok şişiyoo kuzummm
yaaaa daha demin cok kotu gok gurledi simsekler falan cakti bnde korktum evdeki butun elektronik olan herseyi kapattim yagmur yagsa bukadar korkunc olmayacak ama artik allahin dedigin olur.....
neguzel oluyor buralar gecenlerde boyledegildi dedim eskisine donemeyecez herhalde ama tamamlaniyoruz yavas yavas massallah massallah
Ahh canim ya gecmis olsun calisiyosun ondan olur bari eve gelince ayaklarini yüksek bi ywre koy iyi geliyor
SAĞOLL CNMMMMM HAYAT KOŞULLARII İŞTEE HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUNNN.
ay canim yilik deyil 5 aya giricem evliligim :) 2 haftadir deniyoruz ama tik yok ben neten 14 gun sonra belli olur diye okumustum ama nerdeyse 14 gun oldu gun sayiyorum ama ne mide bulantisi ne bulanti hissediyorum ama hayirlisi tabi hamile kalanlara doguranlara hayirli olsun bebis isteyenlerede allah tez zamanda mujdeli haber versin aminn
evet canim yapiyorum cok sukur....
Sirt agrilarim aluyor oda normalmis zaten...
Yaaa zaten doktorumuzda diyor hafif islerinizi kendiniz yapabilirsiniz hareket acisindan iyi oluyormus...
Ama iste son zamanlara yaklastikca insan daha bir agirlasiyor ve keendinden aciz oluyor,birsey yapmak istemiyor...
Senin iyi gidiyor ins....
canım senin cinsiyet belli oldu da madem neden güncellemiyon kız listede....
Ayyy sağlıkla sıhhatle doğsun inşaallah....
Yani bi cimcime daha geliyor....:81:
Dur ben düzenliyim listede....
yaaaa daha demin cok kotu gok gurledi simsekler falan cakti bnde korktum evdeki butun elektronik olan herseyi kapattim yagmur yagsa bukadar korkunc olmayacak ama artik allahin dedigin olur.....
neguzel oluyor buralar gecenlerde boyledegildi dedim eskisine donemeyecez herhalde ama tamamlaniyoruz yavas yavas massallah massallah
Öyle canim herkesin hayati farkli ne yapalim önemli olan bebislerin sagligi tabikiAhh canim ya gecmis olsun calisiyosun ondan olur bari eve gelince ayaklarini yüksek bi ywre koy iyi geliyor
SAĞOLL CNMMMMM HAYAT KOŞULLARII İŞTEE HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUNNN.
Canım senin cinsiyet belli oldu da madem neden güncellemiyon kız listede....
Ayyy sağlıkla sıhhatle doğsun İnşaallah....
Yani bi cimcime daha geliyor....:81:
Dur ben düzenliyim listede....
Selam aysucum hosgeldin
bir sorum var hmilelik kac gun sonra belli oluyor bide ymyrtlama gunu varmis nasil bilicez ne zaman yumurtlama gunu oldugunu bilgi vere bilirmisiniz canlar simdiden tsk ederim opuldunuz
anammmmm benm gozlerde bozuluyor galiba ben yanlis okumusum haaaaaa........
ooooooo senin daha coookkk yolun var ama ben hic denemedim ama yumurtalama hesaplayacilar var internetde oraya kac gunde bir adet oldugun gunu yaziyorsun sonra sana cikartiyor hangi gunlerde oldugunu bnce ordan bir dene amin insallah hep dualarimiz onlarla insallah rabbim tum isteyenlere verir
bir sorum var hmilelik kac gun sonra belli oluyor bide ymyrtlama gunu varmis nasil bilicez ne zaman yumurtlama gunu oldugunu bilgi vere bilirmisiniz canlar simdiden tsk ederim opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?