amin nissam cım bu sözlere ve gerçekleşmesine ihtiyacımmm varr. Hem işimi gerçekten çookk seviyorum işyerimide çookkk bebeğim geleceği için çalışmam gerek çalışırsamda çok güzel gelir geliyoo . Bizim hala birtakım borçlar var şimdi ben çalıştığımda rahat ödeniyodaaa çalışmazsamm vay halimizeee. Birde cnmm açıkcası burda yıllardan bu yana çalışıyorumm. Benim durumumda dönem ortasına gelen kimseyle çalışmadılar çok şükür bana bişey demedilerr ve nazar değmesinn çok şükür programım hafif olacakm ışş.normalde bebişim bilir ben 35 saat derse giriyorummm ben
cnmm m çok sağolll inan oo mesleğine aşıklardanımm mezun olanlarımla hüngür hüngür ağlarımm. Birisinin sağlık yada kötü bişeyleri olsa bağrıma basarım fakir çocukları ayıptır söylemesi rencide etmeden çok sahiplenerek kitap temin ederim çok seviyorum ben çocuklarııı
Demi ya fistiklarla dolacak topik tabi ben gelebilirmiyim bilmem selam verir cikarim yada
o da mi cok lüks olur benim icin acaba:44::44:
kiz ama oyle okumakda hata yapmam lazim is yerinde daha da cok onemli bir hata cok seylere mal oluyor sonra maddi acidan daha da cok....
nasil boyle yaptim aklim almadi resmen 4ayi 4yil okudum haaaaaaaa eeee bnm eskiden birikinler cikiyor sanirim
Canim bi kere oldu diye sende bazen bende öyle yanlis okuyom bisi olmaz sen iste daha dikkatlisindir bence
bende de iyiylik cok sukur...
topik doldu mas....
en kisa zamanda hayirlisiyla seninde haberini aliriz canimmm
AMIN canim insallahhhh
amin nissam cım bu sözlere ve gerçekleşmesine ihtiyacımmm varr. Hem işimi gerçekten çookk seviyorum işyerimide çookkk bebeğim geleceği için çalışmam gerek çalışırsamda çok güzel gelir geliyoo . Bizim hala birtakım borçlar var şimdi ben çalıştığımda rahat ödeniyodaaa çalışmazsamm vay halimizeee. Birde cnmm açıkcası burda yıllardan bu yana çalışıyorumm. Benim durumumda dönem ortasına gelen kimseyle çalışmadılar çok şükür bana bişey demedilerr ve nazar değmesinn çok şükür programım hafif olacakm ışş.normalde bebişim bilir ben 35 saat derse giriyorummm ben
ALLAH yardimcin olsun bacim oda zor ama cokta kutsal bi meslek gercekten ALLAH sabirinida verir korkma hic
Canım hoşgeldin aramıza....:79::80:
Canım adetlerin düzenli mi düzenliyse adetin 1. gününden itibaren 14. gündür....
Bir de yumurtladığın zaman akıntın yumurta akı kıvamında ve iki parmağın arasında uzayan bi kıvamdadır....
canim yogunsun...
Oyle yaa hayat ve gelecek...hersey sonucta bebislerimiz icin bizim icin...
Onlara iyi bir gelecek saglamak...
Ama zamanla dedigin gibi yogunlugun azalir ins...
Rabbim yardim eder hic merak etme sen..
canim yogunsun...
Oyle yaa hayat ve gelecek...hersey sonucta bebislerimiz icin bizim icin...
Onlara iyi bir gelecek saglamak...
Ama zamanla dedigin gibi yogunlugun azalir ins...
Rabbim yardim eder hic merak etme sen..
sen nediyorssun yaaa onlar bizim gelecegimizin temmelelrini olusturuyor anne ve babanin anlamadigi sorunlari kesfediyorlar gercekden cok kutsal bir meslek....
Burda iki bucuk yasinda okul baslar okul dediysem ana okulunda daha dusugu cogu insanlar gondermez cogu dediklerimde turkler genelde ben diyorum kesinlikle
gidecek ogrenecek disiplini bilecek arkadaslariyla paylasmayi konusmayi.....vs ufkunu gelistirecek oyuzden cok onemli bu meslek dogum izni kac ay
Canim bi kere oldu diye sende bazen bende öyle yanlis okuyom bisi olmaz sen iste daha dikkatlisindir bence
AMIN canim insallahhhh
ALLAH yardimcin olsun bacim oda zor ama cokta kutsal bi meslek gercekten ALLAH sabirinida verir korkma hic
AMİN CNMM ÇOK SAĞOOLL NE YALAN SÖYLEYEYİM DEVLETTEDE OLSAM ŞİMDİ HALA ÇALIŞIRDIM YAN GEL YAT YAPAMAM. AMA YİNE NE YALAN SÖYLEYEYİM ALLAH GÜNAH YAZMASINN CNM ÖĞRENCİLERİM AMA DOĞUMDAN SONRA BAYAĞI GİTMEZ HAKKIMI KULLANIRDIMM. ÇÜNKÜ EMZİRMEK GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLARR. BENİM 2 YİĞENİM EMMEDİ HALA ÇAT PAT HASTA OLURLAR 4 YİĞENİMM FISTIK GİBİ ÇOKI EMDİLERRR. MAŞALLAH TURPLARRR.
gelirsin canim....
bebisler uyuyunca,kocis evde olmayincaaaa
zaman buldukca gellirsin canim,hem biz yegenlerimiz merak ederiz...
bizi onlarin durumundan haberdar etmelisinnnnnnn
sağol nissamcımmm allah razı olsunn. Yazın biliyomusunn kendimi yormadan ders verdimmm ooooo neler aldım kızıma biliyomusun o gelirleee.işte mesleğimin faydalarıı. Herşey kızım içinnn. Nasıl mutlu oluyodum beni bir görsen çocuk gibi 1 çıngırak bir battaniyeee yeee kaç saat sevgiyle bakıyodumm sanki uzaydan sadece bebişime gelmişde bakıp gülüyodummm.dersler sayesin de % 70 eksikliklerim bitti.
1 ay öpte başına koyyyy.
Tabiki haber vericem sizlere canim insallah firsat buldugum anda gelirim yine araniza
yoksa catlarim meraktan ben
acaba ne oldu kim dogurdu diye
çoooooook isim değiştirdik şimdiye kadar.bu haftanın favorisi ALYA MİRA
bende de iyiylik cok sukur...
topik doldu mas....
en kisa zamanda hayirlisiyla seninde haberini aliriz canimmm
her meslek kutsaldir...
Hele senin meslek en kutsal olanlarindan biri...
Sonucta kendini yormadiktan sonra sakincasi olucaginida sanmiyorum...
Iyiki yapmissin canim en azindan bebeginin cogu eksiklerini gidermissin...
Bebegin gelmesi icin ne kadar ugrastik cabaladik...
Simdi ise onlarin ihtiyaclarini karsilamak ve onlara guzel bir gelecek saglamak hepimizin gorevi...
Canim rabbim insanin her aninda yanindadir ve ona sigininca islerin nasil gittigini bile anlayamiyorsun...
Tabiki haber vericem sizlere canim insallah firsat buldugum anda gelirim yine araniza
yoksa catlarim meraktan ben
acaba ne oldu kim dogurdu diye
her meslek kutsaldir...
Hele senin meslek en kutsal olanlarindan biri...
Sonucta kendini yormadiktan sonra sakincasi olucaginida sanmiyorum...
Iyiki yapmissin canim en azindan bebeginin cogu eksiklerini gidermissin...
Bebegin gelmesi icin ne kadar ugrastik cabaladik...
Simdi ise onlarin ihtiyaclarini karsilamak ve onlara guzel bir gelecek saglamak hepimizin gorevi...
Canim rabbim insanin her aninda yanindadir ve ona sigininca islerin nasil gittigini bile anlayamiyorsun...
AMİN CNMM ÇOK SAĞOOLL NE YALAN SÖYLEYEYİM DEVLETTEDE OLSAM ŞİMDİ HALA ÇALIŞIRDIM YAN GEL YAT YAPAMAM. AMA YİNE NE YALAN SÖYLEYEYİM ALLAH GÜNAH YAZMASINN CNM ÖĞRENCİLERİM AMA DOĞUMDAN SONRA BAYAĞI GİTMEZ HAKKIMI KULLANIRDIMM. ÇÜNKÜ EMZİRMEK GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLARR. BENİM 2 YİĞENİM EMMEDİ HALA ÇAT PAT HASTA OLURLAR 4 YİĞENİMM FISTIK GİBİ ÇOKI EMDİLERRR. MAŞALLAH TURPLARRR.
insallah o günlerde gelecek canim benim korkumda o insallah sütüm olurda ikisinide emziririm
emen bebekler daha direncli oluyr tabiki
kizlar face adrsiniz varsa yazin ordanda görüselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?