kizlar ben cikiyorum benmikisi parcaladi kendini getir kizimi bana diye sevecem diyor kendinize cok iyi bakin allaha emnet olun optum herkesi
ayyy ne tatlıdır şimdi o minik şeyler....
Annesi de ne güzel şeyler almış bebişe maaşallah....
Ayyy canım benim inşaallah....
Kızlar ben çıkıyorum....
Dizi baktım sonra da buraya geldim....
Yemek yedik mutfak aynen duruyor....
Orayı toparlayıp yatarım artık....
Bu akşam güzeldi....
Bundan sonra toplaşırız hep böyle İnşaallah....
İyi geceler,görüşürüz....:79.:80:
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....
Az önce bu mesajı yazmıştım ama farketmedin sanırım...
tsk ederim bebisim yardimin icin anladim simdi cok cok tsk ederim bebisim sen nerdensin bu arada arniza hos buldum topiniz cok guzel ve eylenceli burda guzel insanlarla tanisicam insallah
tsk ederim bebisim yardimin icin anladim simdi cok cok tsk ederim bebisim sen nerdensin bu arada arniza hos buldum topiniz cok guzel ve eylenceli burda guzel insanlarla tanisicam insallah
amin cnmm bnmmm bebişim biliyomusun allah 'ım çok şükür yarabbim hamiş kaldığım ay. Sürekli dua ediyordum dua sonrası allah'ım hayırlısıyla sağlığıyla bebiş nasip et diye boşken evde arabada yürürken bir bakıyorum dua ederken kendimi buluyorum bir elim hep karnı mda ama . Yer gök dua cnmm sende hep dua et hiç usanmaaa. Böy le her dakika ma istemsiz sürekli dua ettim hiç bir zaman unutmayacağım. çok önemli bir geceydii gündüz 2 :den başladım süreklii ama allah'ım şükürler olsun gece 12 y e kadar dua ettim gece 2 de kalktım test yaptım 2. çizgi çıktı . Yaradanımın mucizesii. Biliyosun sen dr lar olmayacak demişlerdi doğal yoldan
Tam çıkıyordum artık ben de...
İnşaallah yarın uzun zun sohbet ederiz canım...
İstanbul canım...Sen?
Evet canım çok dua etmek lazım...Ediyorum da zaten...
Hamilelerin duaları kabul olurmuş,bana da çok dua edin kızlar....
Ben çıkayım artık,İyi geceler,Görüşürüz....:79::80:
herkese hayirli geceler opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?