Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet cnnmmm çok iyi hatırlıyorumm. Ama çok şükür sağolsunlar şimdiye dek sezon ortasında hamiş kalıpda anlaştıkları tek beniim . Ders saatimde sadece bu yıllığına azaldı biraz.

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 30 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık (kız)
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

aynen oyle olmustu canim...

zaman iste boyle birsey,daha dun gibi hatirliyom ve uzerinden nasilda zaman gecmis..

yarin bir gun bebislerimizi kucagimiza ladigimizda onalr icin gectigimiz yollar bir bir gozumuzun onunden film seridi gibi gecivericek...

sabir ve zamannnn.....

rabbim sen ne buyuksun....

evet cnnmmm çok iyi hatırlıyorumm. Ama çok şükür sağolsunlar şimdiye dek sezon ortasında hamiş kalıpda anlaştıkları tek beniim . Ders saatimde sadece bu yıllığına azaldı biraz.

İyi iyi çok sevindim canım....

Bebeğin ihtiyaçlarını da baya karşılamışsın yazınki derslerinle ona da çok sevindim canım....

amaninnnnnnn sonra ne yapcan bebisini emecek ama daha emzirme sureni 6 aya cikartamzmisin cunku anne sutu ilk 6ay cok onmli

maalesef evacım dedim ya yersen bu kuzummm. Ama çok şükür en güzelii evimm çoookkk ama çok yakınnn. Eşim kesinlikle hiç yorulma her öğlen ben gelip bebişimize seni hızla ben götüreceğim diyoooo. Allah razı olsunn eşimden çok mutlu oldumm. Sabah emziririm diyorum sağarım süt öğlen 12 : 15 den 13: 15 e kadar kızımlayımmm . Sonra 17:00 evdeyimm yineee.

turkiyede nekadar guzel cesit cesirt her zevke hitap eden bebek mobilyalari var burda bulmak cok zor az cesit az secenegim var beyaz alamk istiyorum bulamadimmmmmm yok gitmedigimiz yer kalmadi sparis uzerine yaptiralim diyoruz onuda kabul etmiyorlar yokda yok kitlik var guzel mobilyalara

çok şükürrr.....

Bizim bebiş çok zor oldu olmaz demişlerdiii bir ara tüp bebek deneyelim gerek yok ilaca dediler . Ben yılmadım kürler ilaçlarr eşimi mahvettim sağolsun eşim çıtını çıkarmadan herşeyiii içtii ve bebiş geldii dr lar inannamadıı. Ve benim yaptıklarımı hastalarına önereceklermişş.

Sırada bebişimmm deee bebişimmmmm seni çoık seviyoruuzzz güzel arkadaşımmmm dualar sanaaaaaaaaaaaa

anladim tatlim artik zaten yemekden baska care yok malesef olsun bunada sukur.....artik rabbim bir kolayligini verir sana eeee artik ozaman bebeisin oluncaa vakit de bulunmaz topige girmye insan calismasa bile yinede vakit olmaz

iannki bnde yok facebook esim kiskanc bnm biraz karsi....ne onun var neden bnm yoksa verirdim seve seve

iyi iyi çok sevindim canım....

Bebeğin ihtiyaçlarını da baya karşılamışsın yazınki derslerinle ona da çok sevindim canım....

sağol arkadaşımmm. Inan çok iyi olduu. öyle böyle değillll. Eşimm diyokiii bizim anniş çıldırdııı. Ama annem aferin kızım eline kesene sağlık diyoo birde saçmalamadım biliyomusun önce elzemleri aldım n eolur ne olma z diyeee. Bir baktımm oooooo çok şey almışımmm. Düşün kulak çöpü bile var tırnak makası yaaa.

Arkadaşıma dualarrr nazarlardan uzak ben den sonra o eşi iyi olsun dimi cnmmm bu kış çalışmalara başlarrr. Benim gibi şoklar yaşarsın inşallah.

aynen canim turkiyenin herseyi guzel....

ben bebisimin cogu ihtiyaclarini turkliyeden getiridm...

dedigin gibi burda cesit cok azzz ve o kadar da guzel degiller...

dualarimiz senin le bebisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

en kisa zamanda hayirli hberlerini almak umidiyle......

anladim tatlim artik zaten yemekden baska care yok malesef olsun bunada sukur.....artik rabbim bir kolayligini verir sana eeee artik ozaman bebeisin oluncaa vakit de bulunmaz topige girmye insan calismasa bile yinede vakit olmaz

yok yokk gireriz bebnimki hapşuruyo yok az emiyoo yok çok uyumuyooo yok çok ağlıyooo

paylaşırız yine dertleri benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????????????????????

Geçen kış az kahrımı çekmedinizzz. Ben ağlıyarak yazışırdım deşarj olurdumda ağlıyorum demezdim kimseyi üzmeyeyim diyeeeee.bebiş olmuyodu yaaaa

kesinlikle katiliyiorum sana...

kendimizi bir kenara atip artik aman benim bebis boyle...

senin bebis nasil...

daha cok dertlesecegiz o zaman cok ogrenecegimiz seyler olacak birbirimizdennnnn

Ayyy ne tatlıdır şimdi o minik şeyler....

Annesi de ne güzel şeyler almış bebişe Maaşallah....

Ayyy canım benim İnşaallah....

insallah insallah allhim ogunelride nasip etsin herkese....rabbim olmayanlarada verisin onlarada bu duyguyu nasip etsin insallah......ahh ahhhh gelde bana sor o durumlari icim aciyordu cigerlerimin vucudumdaki kanimin sicakligini ve dolasimini hissederdim cok iyi bilirim ogunleri

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 30 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık (kız)
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

ahhh annelerimiz,allah onlari basimizdan eksin etmesinnnn.............

bencede 3000 euro cok fazla...

ben buranin mobilyalarinida cok kaliteli bulmuyorum zaten...

kullanacagin kac seneki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…