bu haftaki favori güzelmiş....
Amin canım inşaallah....
Evet canım bilmem mi özel sektör zordur...
Ben de çalışmıştım yaklaşık 3 yıl kadar....
Maaşallah aman demesinler bi zahmet,sen oraya yıllarını vermişsin....
Hatta sana demiştim ya bi arkadaşım bebeği nerdeyse 6 aylık olana kadar saklamıştı....
hiç unuturmuyummm . Hatta sana hamiş demiştiiim 2, 3 saat sonra leken gelmişti üzülmüştün bende bozulmuştumm niye kızcağıza yüklendim diye 3 gün yada 4 gün sonra öğrenmiştinnn. O nasıl oluyo yaa demiştim hem lekelen hem hamiş kall. Demiştim sana
evet cnnmmm çok iyi hatırlıyorumm. Ama çok şükür sağolsunlar şimdiye dek sezon ortasında hamiş kalıpda anlaştıkları tek beniim . Ders saatimde sadece bu yıllığına azaldı biraz.
tabiki dikkatliyim ama tuhafima gitti isde
eeee huyumuz kurusunnnn dimiiii
kiz bakarsin bizden cok sen burda oluveririsin,
amaninnnnnnn sonra ne yapcan bebisini emecek ama daha emzirme sureni 6 aya cikartamzmisin cunku anne sutu ilk 6ay cok onmli
Hepimizd oluyor canim takma kafani sen:44:
Belli olmaz canim hayirlisi olsun hakkimizda
aynen oyle olmustu canim...
Zaman iste boyle birsey,daha dun gibi hatirliyom ve uzerinden nasilda zaman gecmis..
Yarin bir gun bebislerimizi kucagimiza ladigimizda onalr icin gectigimiz yollar bir bir gozumuzun onunden film seridi gibi gecivericek...
Sabir ve zamannnn.....
Rabbim sen ne buyuksun....
maalesef evacım dedim ya yersen bu kuzummm. Ama çok şükür en güzelii evimm çoookkk ama çok yakınnn. Eşim kesinlikle hiç yorulma her öğlen ben gelip bebişimize seni hızla ben götüreceğim diyoooo. Allah razı olsunn eşimden çok mutlu oldumm. Sabah emziririm diyorum sağarım süt öğlen 12 : 15 den 13: 15 e kadar kızımlayımmm . Sonra 17:00 evdeyimm yineee.
iyi iyi çok sevindim canım....
Bebeğin ihtiyaçlarını da baya karşılamışsın yazınki derslerinle ona da çok sevindim canım....
turkiyede nekadar guzel cesit cesirt her zevke hitap eden bebek mobilyalari var burda bulmak cok zor az cesit az secenegim var beyaz alamk istiyorum bulamadimmmmmm yok gitmedigimiz yer kalmadi sparis uzerine yaptiralim diyoruz onuda kabul etmiyorlar yokda yok kitlik var guzel mobilyalara
çok şükürrr.....
Bizim bebiş çok zor oldu olmaz demişlerdiii bir ara tüp bebek deneyelim gerek yok ilaca dediler . Ben yılmadım kürler ilaçlarr eşimi mahvettim sağolsun eşim çıtını çıkarmadan herşeyiii içtii ve bebiş geldii dr lar inannamadıı. Ve benim yaptıklarımı hastalarına önereceklermişş.
Sırada bebişimmm deee bebişimmmmm seni çoık seviyoruuzzz güzel arkadaşımmmm dualar sanaaaaaaaaaaaa
anladim tatlim artik zaten yemekden baska care yok malesef olsun bunada sukur.....artik rabbim bir kolayligini verir sana eeee artik ozaman bebeisin oluncaa vakit de bulunmaz topige girmye insan calismasa bile yinede vakit olmaz
aynen canim turkiyenin herseyi guzel....
ben bebisimin cogu ihtiyaclarini turkliyeden getiridm...
dedigin gibi burda cesit cok azzz ve o kadar da guzel degiller...
evet oyle yaaa bnde getirdim bu sene sagolsun anam yigmis ben gidene kadar getirebildiklerimi getirdim zaten geldiginde yine getirir turkiyeden annem ne yapacam bilmiyorum mobilyayi beyaz bulurum diye gittim cibinlik diktirdim beyazli pembeli ama nerde bulacam bilmiyorum buldugum yerler var ama 3 bin eyrodan assagida degil oda bana israf geliyor gunah allah carpar beni cok pahali sanki buyuk yatak odasi aliyorum
yok yokk gireriz bebnimki hapşuruyo yok az emiyoo yok çok uyumuyooo yok çok ağlıyooo
paylaşırız yine dertleri benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????????????????????
Geçen kış az kahrımı çekmedinizzz. Ben ağlıyarak yazışırdım deşarj olurdumda ağlıyorum demezdim kimseyi üzmeyeyim diyeeeee.bebiş olmuyodu yaaaa
sağol arkadaşımmm. Inan çok iyi olduu. öyle böyle değillll. Eşimm diyokiii bizim anniş çıldırdııı. Ama annem aferin kızım eline kesene sağlık diyoo birde saçmalamadım biliyomusun önce elzemleri aldım n eolur ne olma z diyeee. Bir baktımm oooooo çok şey almışımmm. Düşün kulak çöpü bile var tırnak makası yaaa.
Arkadaşıma dualarrr nazarlardan uzak ben den sonra o eşi iyi olsun dimi cnmmm bu kış çalışmalara başlarrr. Benim gibi şoklar yaşarsın inşallah.
yok yokk gireriz bebnimki hapşuruyo yok az emiyoo yok çok uyumuyooo yok çok ağlıyooo
paylaşırız yine dertleri benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????????????????????
Geçen kış az kahrımı çekmedinizzz. Ben ağlıyarak yazışırdım deşarj olurdumda ağlıyorum demezdim kimseyi üzmeyeyim diyeeeee.bebiş olmuyodu yaaaa
evet oyle yaaa bnde getirdim bu sene sagolsun anam yigmis ben gidene kadar getirebildiklerimi getirdim zaten geldiginde yine getirir turkiyeden annem ne yapacam bilmiyorum mobilyayi beyaz bulurum diye gittim cibinlik diktirdim beyazli pembeli ama nerde bulacam bilmiyorum buldugum yerler var ama 3 bin eyrodan assagida degil oda bana israf geliyor gunah allah carpar beni cok pahali sanki buyuk yatak odasi aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?