yerlesmeden olucani pek sanmiyorum 12. gunde oldu cunku.
ama yumurtam catlarken olabilir. oncesindede iliskim olmustu spermler yetisti yetisti
cunku dun bos gecti ve bu aksamda hic halim yok yatacam simdi.
karar verdim ayin 10 a kadar beklicem. gecen ay 26. gun oldum cunku.
hayirlisi artik
hadi iyi geceler optum
Allah anali babali buyutsun canim.
bende oglanda mete yada ruzgar ismini begeniyorum.
kizida dusunmedim ama kizimin adi Asli Defne. ben Defne diyorum. :)
neyse kactim ben iyi geceler
Selam arkadaslar bugün gittik kontrol olduk
sadece altan muayene etti o kadar saliya yine tarih verdi bakalim acaip yorulmusum ama
dinlendim ama hala sarhos gibiyim suanda bile cocuklar hic gece yatirmiyor beni hareketler
kemiklerimi acitiyor artik bisey yapsam nefes nefese kaliyorum neyse saglik olsun
suan midem cok fena yaniyor ilac icsemde faydasi yok
esim doguma girecekte canim o kadar cesaret yok esimde
sadece yanimda olacak bayilmassa iyidir birak kordonu felan duymustum yazdiklarini annem hurma vermisti zatcanim benim
dogunca agzina sürersin diyekeske yanimda olsaydi ama nasip iste
ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu
tesekkür ederim canim AMIN insallah isim esim düsündü kizimin adi narin olacak
oglumun adi yusuf can ki babasinin adidir
Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim....
Azıcık daha sık dişini canım ya....
Onları kucağına alacağın anı düşün ve birazcık daha katlan napıcan işte herşey onlar için....
Öyle yapiyorum canim bende az kaldi diye sesim cikmiyor ALLAH herkese yardim etsin
esimde öyle teselli ediyor zaten herseyi bebisler icin yapmiyormuyuz bundan sonrasi hep onlar icin olacak
esimde bi heyecanki sorma gitsincok sevincli az kaldi diye
sen nasilsin canim bugün?bu arada esine ananas yada ananas suyu icirdinmi sen hic cok iyi geliyor sperm azligina hareketsizligine felan
Selammm kızlarrr
kızlarrrrrrr sonunda ben geldim bayadır yazamıyordum malum okullar başladı tabi bide ev taşıdım yerleşeyim falan derken anca kendime gelebildim gündüz okulda akşam evde offf çok yoğundum 18 tanecik öğrencim var düşünün gerisini sizler nasılsınızzz inş hamiş olan vardır bende halaaaaa bir gelişme yok malesefffffff
selam kızlar bende bı topiş sahibi olsam die cabalıorum bakalım nezamn olucak buarada bende kahve içirilmesini duydum
spermleri yeniliomuş. bende denemedım daha ama neden benmde olmuo anlamıs deılım yaaaa:84:
herkse hayirli aksamlar nasiliniz
merhaba kızlar bugün doktora gittim ve ilk defa adam akıllı bir doktor çıktı karşımaa.40 dakikasını ayırdı resmen ve herşeyi anlattı.Yazdı çizdii hormonların nasıl salgılandığını herşeyi A'dan z'ye anlattı.benim adet düzensizliğim var 7 haftadır adet görmüyordum bana farlutal verdi ve 3 ay kullanmam için de CYCLO-PROGYNOVA diye bir ilaç verdi tabi bu arada hormon takibi ve yumurta takibi yapacak dosya açtı ve takibimi dosyadan takip edecekmiş.Benim içimi rahatlattı çünkü herşeyi verdiği ilaçları neden verdiğini neden bu tedaviyi yaptığını ve sonraki süreçleri bile anlattı hiç bu kadar iyi bir doktora rastlamamıştım şimdiye kadar.Çıktığımda öbür hastalar söyleniyordu ne konuştularsa bu kadar diyee.Ama moralim iyiydi arkamı bile dönmedim.5 senedir böyle doktor bulmuşum bırakırmıyım hiç :)).Rabbim herkese nasip etsin inşallah ...İnanıyorum birgün çok güzel bir bebeğim olacak belkide ikiz amaa inşallah olacak :) Rabbim hepmize tüm olmayanlara nasip etsin inşallah :)
Selam ben bile sevindim senin adina en önemli sey doktor tedavisi bazen hic ugrasmayan basindan atan doktorlar var
benim doktorumda cok iyiydi cok m otive ederdi beni herseyden önce ona inandim cok sükür hamileyim 2 hafta sonra meleklerim benimle olacak
ALLAH sana ve olmayan herkese nasip etsin
Canımmm benimmm Allah razı olsunnn gerçekten çok motive etti benii resmen moral verdi bana hep doktordan çıkarken ağlayarak çıkardım moralim alt üst şekilde ama bu doktorum çok iyi umarım hep böyle devam ederr inşallah ....Hep olmayacak dediğim bebişim içime doğuyor gelecek bebeğim yakında gelecek inşallahhhh....Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallahhhhh
Öyle yapiyorum canim bende az kaldi diye sesim cikmiyor ALLAH herkese yardim etsin
esimde öyle teselli ediyor zaten herseyi bebisler icin yapmiyormuyuz bundan sonrasi hep onlar icin olacak
esimde bi heyecanki sorma gitsincok sevincli az kaldi diye
sen nasilsin canim bugün?bu arada esine ananas yada ananas suyu icirdinmi sen hic cok iyi geliyor sperm azligina hareketsizligine felan
Selammm kızlarrr
kızlarrrrrrr sonunda ben geldim bayadır yazamıyordum malum okullar başladı tabi bide ev taşıdım yerleşeyim falan derken anca kendime gelebildim gündüz okulda akşam evde offf çok yoğundum 18 tanecik öğrencim var düşünün gerisini sizler nasılsınızzz inş hamiş olan vardır bende halaaaaa bir gelişme yok malesefffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?