Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım adetin de erken gelmiş ya o yüzden diyorum belki erken yumurtlamışsındır yine....

Benim bi kaç tanıdığım takvim yöntemiyle korunurken adeti bittikten 4 gün sonra hamile kalmışlar canım....

İnşaallah senin de öyle olmuştur....

Allah anali babali buyutsun canim.
bende oglanda mete yada ruzgar ismini begeniyorum.
kizida dusunmedim ama kizimin adi Asli Defne. ben Defne diyorum. :)

neyse kactim ben iyi geceler

Sagol canim cümlemizinkini ALLAH anali babali büyütsün insallah
suan evet o isimleri cok duyuyorum bende
sen nerde yasiyosun yesim
iyi geceler yazmisinda merak ettim :44::44::44:

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim....

Azıcık daha sık dişini canım ya....

Onları kucağına alacağın anı düşün ve birazcık daha katlan napıcan işte herşey onlar için....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 35 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 34 haftalık(erkek)
Nissam hamile 33 haftalık (kız)
Evanur hamile 31 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 31 haftalık (erkek)
Tuanafunda hamile 27 haftalık
Rojda0819 hamile 27 haftalık
Epsilonsigma hamile 26 haftalık (kız)
Beklemede hamile 24 haftalık
Kayyum hamile 24 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 22 haftalık
Arwen83 Hamile 22 haftalık (erkek)
Nurdansalim Hamile 19 haftalık
Saribuyu Hamile 19 haftalık (erkek)
Sewimli54 Hamile 12 haftalık
Mukumukumuk Hamile 11 haftalik
Paristebirgece Hamile 11 haftalık
Zilan84 Hamile 8 haftalık
Laleee Hamile 8 haftalık
Gul1182 Hamile 5 haftalık
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Es_Ra_ 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede
Alew2187 3 Ekim. Beklemede
Yesim83 12 Ekim. Beklemede

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim....

Azıcık daha sık dişini canım ya....

Onları kucağına alacağın anı düşün ve birazcık daha katlan napıcan işte herşey onlar için....

Öyle yapiyorum canim bende az kaldi diye sesim cikmiyor ALLAH herkese yardim etsin
esimde öyle teselli ediyor zaten herseyi bebisler icin yapmiyormuyuz bundan sonrasi hep onlar icin olacak
esimde bi heyecanki sorma gitsin cok sevincli az kaldi diye

sen nasilsin canim bugün?bu arada esine ananas yada ananas suyu icirdinmi sen hic cok iyi geliyor sperm azligina hareketsizligine felan

kızlarrrrrrr sonunda ben geldim bayadır yazamıyordum malum okullar başladı tabi bide ev taşıdım yerleşeyim falan derken anca kendime gelebildim gündüz okulda akşam evde offf çok yoğundum 18 tanecik öğrencim var düşünün gerisini sizler nasılsınızzz inş hamiş olan vardır bende halaaaaa bir gelişme yok malesefffffff

selam kızlar bende bı topiş sahibi olsam die cabalıorum bakalım nezamn olucak buarada bende kahve içirilmesini duydum
spermleri yeniliomuş. bende denemedım daha ama neden benmde olmuo anlamıs deılım yaaaa:84:

Selammm kızlarrr

Selam gülsah nasilsin görünmüyosun hic iyisindir insallahhh

selam canim normal yani ev tasimak yetiyor zaten eski arkadaslardan var canim hamis olan darisi basina insallah

selam kızlar bende bı topiş sahibi olsam die cabalıorum bakalım nezamn olucak buarada bende kahve içirilmesini duydum
spermleri yeniliomuş. bende denemedım daha ama neden benmde olmuo anlamıs deılım yaaaa:84:

Insallah seninde olur canim hayirlisi olsun sabir lazim bu islerde hemde cok kahvede iyi geliyor dogru canlandiriyormus spermleri
sabah olacak ama o islem insallah ise yarar ama ben cok icirdim esimeonuda belirteyim Sabirli ol ALLAH yardimcin olsun

merhaba kızlar bugün doktora gittim ve ilk defa adam akıllı bir doktor çıktı karşımaa.40 dakikasını ayırdı resmen ve herşeyi anlattı.Yazdı çizdii hormonların nasıl salgılandığını herşeyi A'dan z'ye anlattı.benim adet düzensizliğim var 7 haftadır adet görmüyordum bana farlutal verdi ve 3 ay kullanmam için de CYCLO-PROGYNOVA diye bir ilaç verdi tabi bu arada hormon takibi ve yumurta takibi yapacak dosya açtı ve takibimi dosyadan takip edecekmiş.Benim içimi rahatlattı çünkü herşeyi verdiği ilaçları neden verdiğini neden bu tedaviyi yaptığını ve sonraki süreçleri bile anlattı hiç bu kadar iyi bir doktora rastlamamıştım şimdiye kadar.Çıktığımda öbür hastalar söyleniyordu ne konuştularsa bu kadar diyee.Ama moralim iyiydi arkamı bile dönmedim.5 senedir böyle doktor bulmuşum bırakırmıyım hiç :)).Rabbim herkese nasip etsin inşallah ...İnanıyorum birgün çok güzel bir bebeğim olacak belkide ikiz amaa inşallah olacak :) Rabbim hepmize tüm olmayanlara nasip etsin inşallah :)

Selam ben bile sevindim senin adina en önemli sey doktor tedavisi bazen hic ugrasmayan basindan atan doktorlar var
benim doktorumda cok iyiydi cok m otive ederdi beni herseyden önce ona inandim cok sükür hamileyim 2 hafta sonra meleklerim benimle olacak
ALLAH sana ve olmayan herkese nasip etsin

Canımmm benimmm Allah razı olsunnn gerçekten çok motive etti benii resmen moral verdi bana hep doktordan çıkarken ağlayarak çıkardım moralim alt üst şekilde ama bu doktorum çok iyi umarım hep böyle devam ederr inşallah ....Hep olmayacak dediğim bebişim içime doğuyor gelecek bebeğim yakında gelecek inşallahhhh....Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallahhhhh

Canımmm özürdilerimmm bebişlerin olacakmış Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallahhhhh

AMIN canim insallah tedavin hayirli ugurlu olsun seninde insallah yakinda gelir bebisin
ki senin durumunda bunu gösteriyor cok beklemissin ama zorlu sürec bakarsin hemen gelivermis bebisin bende 2 sene ugrastim
ALLAH büyük ol deyince oluyor sen böyle devam et insallah müjdeli haberler yazarsin topige herseyin caresi var iyi hekim bulmussun
sen insallah hayirlisi olur hakkinda

Heyecanlı olmaz mı kız, tabiki de sen nasılsan o da öyledir işte....

Ananas suyunu ilk senden duydum canım....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 35 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 34 haftalık(erkek)
Nissam hamile 33 haftalık (kız)
Evanur hamile 31 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 31 haftalık (erkek)
Tuanafunda hamile 27 haftalık
Rojda0819 hamile 27 haftalık
Epsilonsigma hamile 26 haftalık (kız)
Beklemede hamile 24 haftalık
Kayyum hamile 24 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 22 haftalık
Arwen83 Hamile 22 haftalık (erkek)
Nurdansalim Hamile 19 haftalık
Saribuyu Hamile 19 haftalık (erkek)
Sewimli54 Hamile 12 haftalık
Mukumukumuk Hamile 11 haftalik
Paristebirgece Hamile 11 haftalık
Zilan84 Hamile 8 haftalık
Laleee Hamile 8 haftalık
Gul1182 Hamile 5 haftalık
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Es_Ra_ 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede
Alew2187 3 Ekim. Beklemede
Yesim83 12 Ekim. Beklemede

Hoşgeldin canım....

Yerleşebildin mi artık?

Kız ne kadar az öğrencin var senin.....

Canım en son gül verdi bizlere müjdeli haberi listeden de görmüşündür....

Bu arada senin tarihi söyle de güncelliyeyim listede canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…